Kronjyllandsflytteservice Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kronjyllands Flytteservice har klaret vores flytning fra Næstved til Randers på allerbedste vis, selvom vi ikke havde pakket alle vores ting optimalt. Det tog de friske flyttefolk i stiv arm. Derudove... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og effektiv flytteservice. Tarik og hans makker ydede en yderst professionel og kompetent service. Alt forløb efter planen i godt og højt humør og en glad stemning. Tømning af hus i 2 p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde fornøjelsen af Tarik og Vlad, som hjalp os med at flytte fra lejlighed til hus. De var simpelthen så søde og rare og ikke mindst virkeligt effektive, for efter bare et par timer var hele m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De bedste penge jeg længe har givet ud. Der kom to søde, hjælpsomme og effektive flyttemænd og fik flyttet mine ting på ingen tid. Kæmpe anbefaling herfra

Informações sobre a empresa

1. Transporte e armazenamento de móveis

Escrito pela empresa

Hos Kronjyllands Flytteservice er vi specialister i privat, erhverv og specialflytninger. Vi er konkurrencedygtige med prisen og ligger samtidig inde med et super dygtigt og engagerede mandskab. Vores team har stor erfaring i flyttebranchen og har de nødvendige kompetencer til, at give vores kunder den bedste flytteoplevelse og service. Vi garanterer en billig og effektiv flytning, med hånd om dine egendele, som er forsikret gennem Tryg forsikring for 2 millioner kroner pr. læs, og 50.000 kroner pr. genstand. Vi skræddersyer din flytning efter dit behov. Udover flytninger tilbyder vi også nedpakning, udpakning, rengøring, bortskaffelse af affald, afmontering og montering. Du kan bestille os til at tage os af alt det praktiske, på den måde kan du finde tiden til at falde godt på plads på din nye adresse og få en behagelig flyttedag.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super god oplevelsen

Super god oplevelsen. Jeg skulle have flyttet et stort skab og de var klar til at flytte bare 2 dage efter jeg kontaktede dem og har meget fair priser. Ved al kontakt med firmaet både telefonisk og på mail har de været utrolig venlige og hjælpsomme og lette at få fat i. De 2 flyttemænd, Kristian og Mads, gjorde et super stykke arbejde. Skabet blev pakket ind, så det ikke blev skrammet, de kom som aftalt og havde bare et super godt humør. Helt klar anbefaling til alle.

23 de agosto de 2023

Fantastisk service

Super dygtige, forsigtige, hurtige og sjove fyre :) Skabte en fremragende stemning og fik flyttet tingene hurtigt og nemt, selvom det var nogle store tunge ting. Vil klart vælge at bruge dem igen. Kun positive ord herfra.

4 de agosto de 2023

Super flyttefirma

Super flyttefirma. Bestilt til også at pakke ned. De passer godt på ens ting og er effektive og hurtige, samt meget venlige og rare.
1 Lille skade ved uheldig tab af genstand op ad væg blev også lavet og fixet uden problemer.

Meget god oplevelse herfra. Klar anbefaling!

21 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg flyttede for et par dage siden

Jeg flyttede for et par dage siden, hvor Kristian og Jonas var flyttemænd. De gjorde et fantastisk stykke arbejde. De var hurtige, dog samtidig passede de på mine ting, de var service mindede og meget høflige. Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger, og hvis jeg skulle flytte igen, ville jeg ikke tøve med at give dem et ring.

31 de julho de 2023

Super flytteservice

Super flytteservice. To søde og omhyggelige flyttemænd med smil på læben. Kan kun anbefale Kronjyllandsflytteservice. Har brugt dem to gange.
Susanne Villemoes

2 de agosto de 2023

Største tommel op og tak<3

Jeg sidder tilbage med så stor taknemmelighed og lettelse, over totalt veloverstået flytning af vores hjem, fra verdens, nok, bedste flyttefirma<3
Vi skulle fra 4. Sal (uden elevator!) inkl. loftrum og kælderrum.... og alt kunne lade sig gøre på bedste vis - jeg er så imponeret:)
Det skønneste team af stærke mænd, der både tog sig godt af vores egendele samtidig med at de bragte højt humør og latter ind i hele dagen.
Hele flytning fra start til slut har forløbet så behageligt og professionelt og jeg giver min største anbefaling videre.
Tusinde tak - 100 stjerner fra mig og os:)

25 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hele holdet var hurtige og super…

Hele holdet var hurtige og super hjælpesomme. De hjalp med at få stillet tunger møbler helt på plads og spurgte en ekstra gang, om vi nu var tilfredse eller noget skulle flyttes rundt mellem rummene.
Derudover løste de en specialflytning af et tungt carambolebord fra 1.sal på en god og ordentlig måde👌
Helt klart en anbefaling, hvis flytning skal gøres nemt😊

20 de julho de 2023

Problemfri flytning fra Norge

Problemfri flytning fra Norge til Danmark.

Hele processen op til flytningen har været så tryg, da i har guidet mig i alle de told papirer der skulle udfyldes samt alle andre dokumenter.
Sikke et venligt samarbejde. når jeg følte jeg fik grå hår var Jonas rolig, tålmodig samt venlig at tale med.
I har givet mig mange bekymringer mindre.

Tak for valget af de to unge mænd, de var så gode, rolig og venlige.
De unge mænd var udviste at de havde styr på deres job.
Kæmpe ros til dem!
De tog sig tid, til et par små snakke før og efter hvor der var grin og god stemning fra deres side.

Alt med told og alle andre papirer gik som smut. Hvilket de ringede om for at fortælle. Se ringede til min mor 1,5 timer for de var i Randers så hun kunne nå til Randers for at tage i mod dem. Dette fordi vi var på vej med fly fra norge.
De var stadig i godt humør selv om det var sent og servicen var ligeså god.
Selv om det var sent satte de stadig møblerne i de rum vi ønskede.
Og de udførte bare et godt stykke arbejde. De var gode til at passe på lejligheden.

Kæmpe ros til jer og kæmpe anbefaling !
Det er anden gang jeg bruger jer, og ikke sidste gang!

17 de julho de 2023

Humor og smil

Denne gang gad jeg simpelthen ikke at flytte en eneste kasse eller møbel selv. Ved Google-søgning dukkede jeres firma op. 4,9 stjerner på Trustpilot, så kunne det jo ikke gå galt. Og det gjorde det i den grad heller ikke. Mads og Kristian er simpelthen de sødeste, sjoveste og mest effektive unge mænd, de knoklede r…. ud af bukserne med et kæmpe smil på læberne i 5 timer. Af hjertet tak for en super (og for mig nem) flytning, min bedste anbefaling 👍🏻

17 de julho de 2023

Verdens bedste flyttefirma

Verdens bedste flyttefirma. Vi flyttede fra 2 lejligheder ind i 1 lejlighed.
De 3 gutter var ekstremt søde og venlige, og super effektive. "skal vi lige sætte tørretumbleren ovenpå vaskemaskinen" - "skal vi sætte køleskabet på plads" - "er alt som det skal være inden vi kører"
Brug dem - det er den bedste service man kan få !

15 de julho de 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, søde mennesker og stor professionalisme. Det får min varmeste anbefaling. Ekstra tak til de søde folk: Kristian & Joachim.

12 de julho de 2023

Kanon flyttefirma

Kanon flyttefirma, alt har bare fungeret, kan kun varmt anbefales, var de 10 min forsinket blev der ringet. Tak til Kristian og Simon. De har gjort det nemt at flytte vores mor fra hendes lejlighed og til plejehjemmet

14 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

KÆMPE ANBEFALING! Effektivt og organiseret.

Virkelig effektive flyttemænd - vi fik aftalt en cirka tid og den blev nøje overholdt. Masser af humor under den hårde arbejde, gjorde det hele lidt sjovere 😅
Kæmpe anbefaling herfra! Tusinde tak igen igen KRONJYLLAND! 🙏🏽

6 de julho de 2023
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais