KwaliteitsPlanten.nl Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Ruim assortiment en niet de standaard "tuincentrum" planten. Helaas moet je sinds kort altijd minimaal 3 planten van dezelfde soort bestellen. Daardoor is het voor mij niet meer interessant om hier te... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede kwaliteit van de planten en zorgvuldige aflevering. De ene soort geranium had echter nog maar matig geworteld. Daar was door u op geattendeerd, maar bij aanplanten viel alle potaarde eraf waardo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hallo Vorige week 3 dozen vaste planten ontvangen. super goed verpakt, en mooie frisse planten. fijn dat er goede beschrijving bij de planten zaten.[ doet niet elke kweker ] Telefoon. Contact... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt een fantastische website met een ruime keuze aan planten. Vooral leuke bodembedekkers, mooie grassen en super veel keuze in verschillende heggen. De planten zijn met liefde en aandacht ingepakt.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Viveiro de plantas
  2. Centro de jardinagem

Informação fornecida por diversas fontes externas

KwaliteitsPlanten.nl is een webwinkel met een verrassend groot assortiment aan vaste planten. Er zijn het hele jaar duizenden soorten uit voorraad leverbaar. Uw tuinplanten worden rechtstreeks verzonden vanaf een gerenommeerde kwekerij. Dat staat garant voor een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Salvia collectie

Levering plantjes als opgegeven en goed verpakt.
Heb ze direct geplant. Ze staan er nu triest bij ( zoals gebruikelijk ) in deze tijd van het jaar. Hoop dat ze in het voorjaar goed uitlopen.
F. Sanders

25 de novembro de 2021

Een aanrader!!

Een snelle en correcte levering. Over de kwaliteit kan ik als bomenkenner alleen maar lovend zijn. Dit geld ook over de informatie, zowel telefonisch als per mail.
Een aanrader!!

25 de novembro de 2021

Ik ben een trouwe klant.

Ik ben een trouwe klant.
Al diverse malen flinke aantallen planten besteld en altijd doet alles het.
Geen uitval van de goed doorwortelde en prima verpakte planten
Altijd wanneer ik iets nodig heb zal ik bij kwaliteitsplanten bestellen dan kan ik ervan op aan dat ik kwaliteit krijg voor mijn geld.
Jammer dat ze geen struiken en/ of bomen verkopen.

24 de novembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Hallo Vorige week 3 dozen vaste…

Hallo Vorige week 3 dozen vaste planten ontvangen. super goed
verpakt, en mooie frisse planten. fijn dat er goede beschrijving bij de
planten zaten.[ doet niet elke kweker ]
Telefoon. Contact met KwaliteitsPlanten uitstekent
Ik ben zeer tevreden,,en zal uw bedrijf aanbevelen,Vandaar een ster 10

afz Richard meyboom kolham

15 de novembro de 2021

Aanrader!

Planten werden in heel goede conditie geleverd binnen genoemde termijn. Contact met klantenservice n.a.v. een vraag was ook erg snel en vriendelijk. Heel mooi en groot assortiment.

12 de novembro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Gele blaadjes

De verzending, de verpakking en de bezorging waren prima! Helaas kwamen de lampionplantjes hier aan met gele blaadjes. Na twee dagen waren het alleen nog een paar zielige, kale takjes.
Ze mogen hier met alle mogelijke verzorging overwinteren, hopelijk komen er volgend jaar weer groene blaadjes aan.

11 de novembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Frisse planten met zorg geleverd

Kwaliteitsplanten.nl heeft een groot assortiment van planten en handige zoekfilters op de website. De planten zien er bij levering altijd fris uit en worden zeer zorgvuldig verpakt. Top!

11 de novembro de 2021