Ruim assortiment en niet de standaard "tuincentrum" planten. Helaas moet je sinds kort altijd minimaal 3 planten van dezelfde soort bestellen. Daardoor is het voor mij niet meer interessant om hier te... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Goede kwaliteit van de planten en zorgvuldige aflevering. De ene soort geranium had echter nog maar matig geworteld. Daar was door u op geattendeerd, maar bij aanplanten viel alle potaarde eraf waardo... Ver mais
Hallo Vorige week 3 dozen vaste planten ontvangen. super goed verpakt, en mooie frisse planten. fijn dat er goede beschrijving bij de planten zaten.[ doet niet elke kweker ] Telefoon. Contact... Ver mais
Echt een fantastische website met een ruime keuze aan planten. Vooral leuke bodembedekkers, mooie grassen en super veel keuze in verschillende heggen. De planten zijn met liefde en aandacht ingepakt.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
KwaliteitsPlanten.nl is een webwinkel met een verrassend groot assortiment aan vaste planten. Er zijn het hele jaar duizenden soorten uit voorraad leverbaar. Uw tuinplanten worden rechtstreeks verzonden vanaf een gerenommeerde kwekerij. Dat staat garant voor een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs!
Informações de contacto
Stationsweg 8, 7692 AC, Mariënberg, Holanda
- 0523-251953 of 06-15532854
- contact@kwaliteitsplanten.nl
- www.kwaliteitsplanten.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Zeer tevreden.
Snelle levering. Ik heb ze afgehaald in Borculo.
Ging allemaal zeer correct. Goede planten met veel wortels. Zeer tevreden.
Enorm enthousiast!
Ik ben meer dan tevreden over KwaliteitsPlanten!
De planten waren, veel groter, veel frisser en steviger dan ik had gedacht.
Verzending ging snel en was heel goed en zorgvuldig verpakt.
Werkelijk kwaliteit en ik kom zeker bij jullie terig, aanrader!
Astrid
super voor elkaar bedankt
Vertrouwd adres.
plantjes zijn prima aangekomen.
Een tevreden klant,
Een tevreden klant,
Ik heb al vaker bij jullie planten gekocht tot grote tevredenheid. Ook deze keer weer perfect afgehandeld en hele mooie planten gekregen.
Julie website werkt ontzettend fijn, complimenten hiervoor.
Ik heb al een beoordeling gestuurd.
Prima verzorgd.
Goed verzorgt aangeleverd
Goed verzorgt aangeleverd. Planten zien er goed uit. We kijken al er naar uit hoe ze volgend jaar in de tuin het doen. Zeer tevreden.
Prima verzorgt kwamen de planten…
Prima verzorgt kwamen de planten binnen.
Of ze aanslaan gaan we zien in het voorjaar!
Mooie planten
Mooie planten, zeer groot aanbod van heel bijzondere planten. Wel prijzig.
Prima service, ook bij een kleine bestelling
Via de webshop een kleine bestelling gedaan. Prima service met een bevestiging van de bestelling, extra uitleg over de gekozen planten en afstemming over het afhaalmoment. De planten stonden conform afspraak klaar en voorzien van de pakbon. Prima service.
De planten worden afgeleverd zoals…
De planten worden afgeleverd zoals weergegeven op de site.
Verpakking is perfect
Goede planten & keurig verpakt
Goede planten, keurig verpakt, en planten slaan goed aan.
Tevreden klant
Zeer goede website
Zeer goede website, waar planten zoeken voor je tuin erg toegankelijk gemaakt is. Ik zocht schaduwplanten maar ook planten voor in de volle zon, en kan met de zoekfunctie en de uitvoerige beschrijving van de planten heel gericht zoeken. Prijs-kwaliteit is dik op orde.