Det var lätt att beställa och leveransen fungerade utmärkt. Lampan vi beställde kom redan efter några få dagar. Lampan var fin och fungerar precis som vi önskar. Vi ville lysa upp ett mörkt hörn utan... Ver mais
Det gick oerhört fort att få hem lampan, bra och säkert förpackad - så totalt jätte bra service ! Hade betalt vid beställningstillfället - den var jättedyr - och det gjorde att jag kände mig lite o... Ver mais
Rabanusstraße 14-16, 36037, Fulda, Alemanha
Absolut det sämsta företag jag någonsin beställt från!! Har gjort köp 2 gånger. Första gången, efter lååång leveranstid mottog jag fel vara. Returnerade denna och fick en ny korrekt vara. Beställde lite senare ytterligare en lampa som kom och var defekt. Jag har under 4 veckors tid försökt att reklamera denna utan någon form av återkoppling av företaget. Dom paketerar även produkterna dom skickar undermåligt så inte konstigt att de kommer fram defekta. Skulle ge Lampmesteren noll i betyg om det gick!!

Resposta da Lampemesteren.se
Det var enkelt att handla och transporten gick smidigt.
Köpet var smidigt, dock var lampan skadad och ihoptejpad på ett ställe. Gick att dölja men en lampa som kostar 7000:- ska inte skickas iväg trasig med en tejpbit. Hade jag orkat hade jag skickat tillbaka den men jag behövde lampan och jag lyckades dölja felet. Men inte ok!

Resposta da Lampemesteren.se
Ni levererade fel produkt och alltså inte det som jag beställt och betalt för.

Resposta da Lampemesteren.se
Bra pris för exakt den lampskärm jag hade tänkt mig!
Lampan var fin och fungerar precis som vi önskar. Vi ville lysa upp ett mörkt hörn utan att ha en stor golvlampa eller en lampa på väggen. Den här lampan är diskret och helt perfekt!
Smidigt köp, men lite knepig montering av lampan. Takfästet skulle skruvas på men detta gjorde att själva elkabeln tvinnades hårt vilket var lite märkligt. Det slutade med att jag inte vågade skruva åt helt. Inget stor problem dock. Lampan blev jättebra!
Beställde varan 27e febuari, idag är det den 9 mars, och ingen vara har kommit fram. Försökte mejla och fråga vart lampan är men ej fått svar och de var en vecka sedan.. beräknad leverans stog 5 arbetsdagar, absolut inte. Sista gången jag handlar därifrån

Resposta da Lampemesteren.se
Bra webbutik med stort urval så jag hittade just den belysning jag sökte efter!
Snabb leverans. Tydlig information.
Bra pris. Nöjd med varorna. Vad mer kan man begära?
Beställde fel produkt, klockan var 16 men deras växel var redan stängd på en vardag. Jag mailade direkt efter att jag ville avbeställa. 2 dagar senare skickade dom ordern. Jag mailade igen att jag hade avbeställt men fick svar att jag var tvungen att vänta på att ordern skulle landa på ombudet. Det gick inte att vägra ordern, fick vänta några veckor på att den skulle returneras. Nu har det gått 5 veckor. Dom svarar att dom ännu inte kan betala tillbaka något för att dom inte fått produkten. Sen brukar det ta 10 arbetsdagar minst innan det kan göras en återbetalning efter dom fått tillbaka produkten.Har gett upp att få pengarna tillbaka. Kostade ändå över 3.000 kr så känns tråkigt. Har handlat på nätet i 20 år och aldrig varit med om något liknade. Så otroligt usel service och hantering har jag aldrig upplevt. VARNING

Resposta da Lampemesteren.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.