Jag är jättenöjd med min nya coola lampa som jag sa att jag måste bara ha en sådan lampa. Så jag gick in på Google och fick upp AndLight.se och där var lampan 1.000:- billigare än offerten jag fått i... Ver mais
Beställde lampa på 10050:- märkte att jag fick fel boxar som innehåller "snäckorna" som hängs på lamporna efter jag monterat den i taket. Skrev mail. Blev ombed att skicka bild på boxarna. Skickade bi... Ver mais
Tar inte tillbaka felaktiga produkter och du har ingen ångerrätt! Som kund får du med andra ord inte ta upp lampan och testa den för då är din ångerrätt borta. Enda gången du kan skicka tillbaka p... Ver mais
Fick Hem en trasig lampa av modellen Flowerpot v3. Jag tog emot denna under en flytt vilket gjorde att den inte öppnades förens 1 månad efter att paketet hämtades ut från ombudet. Trotts detta var kun... Ver mais
ANDLIGHT – Your Home Should Feel Like Home Hos AndLight samlar vi estetik, kvalitet och funktionalitet i ett handplockat urval av belysning, möbler och heminredning från några av världens mest erkända designvarumärken. Som stolt auktoriserad återförsäljare av både klassiska och moderna designikoner riktar vi oss såväl till privatkunder som professionella inredningsprojekt. Vårt uppdrag är att med expertkunskap, personlig service och produkter av yppersta kvalitet inspirera och guida våra kunder. Från vår bas i Köpenhamn arbetar vi för att du ska få en sömlös upplevelse, från det första klicket till ett komplett inrett hem.
Nelson Mandelas Allé 16, 2450 , København SV, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Great product . Short delivery time = Perfect

Resposta da AndLight.se
Köpte en bordslampa, Cestita från Santa & Cole. Bra pris. Snabb och felfri leverans.

Resposta da AndLight.se
Good price. Fast delivery. Though the customer service takes some time to respond. I suggest to contact them with chat or phone call. It’s faster than email.

Resposta da AndLight.se
Hjälpsamma i kundservice, dock ganska lång ledtid på svaren

Resposta da AndLight.se
Super lätt att handla och tyckte att leverans tiden var bra och snabb.
Super nöjd med min nya Kizu lampa

Resposta da AndLight.se
Det var en lättnavigerad hemsida med bra filtermöjligheter vilket gjorde att det var lätt att hitta rätt i det stora sortimentet.
Dessutom var AndLight de enda som kunde leverera lampan jag ville ha omgående. Mycket nöjd.

Resposta da AndLight.se
Otroligt snabb leverans och varan jag beställde känns som bra kvalité! Jag skulle absolut rekommendera denna butik för kvalitetsprodukter till bra pris.

Resposta da AndLight.se
I have received a faulty product and claimed it. That was nine days ago - still no answer. I will wait another week and then inform Swedish konsumentverket.

Resposta da AndLight.se
Tar inte tillbaka felaktiga produkter och du har ingen ångerrätt!
Som kund får du med andra ord inte ta upp lampan och testa den för då är din ångerrätt borta. Enda gången du kan skicka tillbaka paket enligt andlight är om du inte öppnat paketet och skickar de direkt i retur.
Distansavtalslagen är inget som dom bryr sig om.

Resposta da AndLight.se
I've ordered a few lamps from here because of the competative prices BUT my last purchase their real came through and I'm done with them! Customer Service is just terrible. Long story short, I ended having to pay just short of 3000 SEK to return the lamp. At the end, whatever savings I made on my first purchase I lost on the return. Trying to send something that exceeds 300cm in length, width and circumference will cast you a leg and an arm to return and expect zero assistance from them.

Resposta da AndLight.se
Ligger ute med produkter som inte finns att köpa.
Under all kritik.Oseriösa.

Resposta da AndLight.se
Beställde en Mesh lampa ,den mindre modellen som inte funkade riktigt. Jag har skickat både video och bilder på lampan där det syns tydligt att en slinga inte lyser. Hade en behörig elektriker som monterade lampan, har även bilder på det och fakturan från elektriker. Men det ända svaret jag fick av kundservicen ”Kan du utveckla dina bilder” vad utveckla? Lampan lyser inte som den ska , kostade 14000 kr, det är bara att skicka en ny lampa, men ingen lösning eller återkoppling från kundservicen efter alla bevis. Är frustrerad!!

Jättefin lampa🤩, jättesnabb leverans☺️. Super nöjd 🥰

Resposta da AndLight.se
Över förväntan då man beställer från ett annat land. En dag extra leveranstid på grund av detta.
Lägst pris på varan och inga problem.

Resposta da AndLight.se
Bästa priset på marknaden och snabb bra leverans. Supernöjd med hela köpet!

Resposta da AndLight.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.