Lamper.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God, troværdig netbutik og dejlig fysisk butik. Jeg vil ikke ikke undvære nogle af delene. Spotlight i Store Kongensgade er min ynglings lampe forretning og når inspiration skal udfordres kan ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gange jeg har handlet her men alt gik super godt og virkelig hurtigt levering som er noget jeg vægter virkelig højt. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min mor forelskede sig i en af jeres lamper, så den købte vi. Den kom hurtigt og levede helt op til forventningerne. Let, hurtigt og god kvalitet.

Classificada 5 em 5 estrelas

I havde det jeg gerne ville købe. Nemt og effektivt, og det var den store skærm til ph standerlampe. Det var nemt at tage den gamle ødelagte skærm ud, og voila, sætte den nye skærm på. Faktisk også e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação

Sobre Lamper.dk

Escrito pela empresa

HVEM ER VI
Du møder et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring fra belysningsbranchen, når du handler hos Spotlight eller på Lamper.dk. Du kan du derfor være sikker på at møde fagfolk med stor viden om lamper samt indretning med lys.

HER FINDER DU OS
Kig forbi vores butik og showroom samt Occhio gallery by Spotlight på Store Kongensgade 103 i København, vores Occhio store by Spotlight & Spotlight på M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus eller klik ind på vores store flotte lampe-webshops på www.lamper.dk og www.spotlightshop.dk.

ALLE DE KENDTE BRANDS
Udvalget af lamper i vores sortimentet er kæmpe stort, så der er noget for enhver smag og i alle prisklasser.

Find dine nye spisebordslamper, køkkenlamper - lamper til børneværelset eller andre steder i boligen. Vi har lamper til alle typer af behov.

Med en lang række lampebrands i vores udvalg, kan du altid finde den helt rigtige lampe. Her finder du f.eks. lamper fra:

Louis Poulsen
Verpan
Fritz Hansen
og mange flere.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE
Har du spørgsmål om belysning, indretning med lys eller specifikke lamper, er vi altid klar med rådgivning og svar. Kontakt os på mail, telefon eller chat!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

144 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hurtigt levering

Hurtigt levering
Meget gunstig pris ift andre leverandører

1 de outubro de 2026

Hej Ulrik!
Hurtig levering og en god pris – det lyder som en god handel 😄
Tusind tak for anmeldelsen! Vi er glade for, at både pris og levering levede op til forventningerne.

God kvalitet, godt design

Let, hurtigt og god kvalitet.

15 de setembro de 2026

Hej Elsebeth!
Dejligt at høre, at lampen hurtigt fandt vej frem, og at den levede helt op til forventningerne. Let, hurtigt og god kvalitet – det lyder som en handel, der bare spillede!
Tusind tak for de fine ord og for at handle hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

I havde det jeg gerne ville købe

Det var nemt at tage den gamle ødelagte skærm ud, og voila, sætte den nye skærm på. Faktisk også en god emballage jeg fik skærmen i. 👌🏼👍🏼

16 de setembro de 2026

Hej Dorthe!
Det lyder jo næsten som et lille lampe-mirakel 😄 Gammel skærm af, ny skærm på – og så er PH-standerlampen klar igen! Tak for den fine anmeldelse.

Service

God og nem betjening og hurtig levering

30 de setembro de 2026

Hej Dorthe!
Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for, at det hele gled lige så let, som det skal!😄

Super hurtig levering.

28 de setembro de 2026

Hej Simon!
Første handel og allerede en god oplevelse – det er vi ret glade for at høre! 😄 Vi ved, at hurtig levering betyder meget, så dejligt at pakken kom hurtigt frem og levede op til forventningerne.
Tusind tak for tilliden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem og overskuelig hjemmeside og…

Nem og overskuelig hjemmeside og leveingen skete relativt hurtigt efter.
Fine lamper til stærke priser!

28 de setembro de 2026

Hej Ole!
Dejligt at høre, at det hele gled let, og at pakken hurtigt fandt vej frem til dig.
Tusind tak for de flotte ord og for at handle hos os!

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin service men de glemt prismatch i…

Fin service men de glemt prismatch i første omgang. Men var hurtige til at rette

14 de setembro de 2026

Hej Claus!
Tak for den fine anmeldelse 😊 Tak for din forståelse og for den konstruktive tilbagemelding! Vi håber på at det næste gang kan blive til 5 ⭐

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at bestille lamper…

Altid en fornøjelse at bestille lamper fra lamper.dk

Det er nu 3. gang jeg køber af dem. Priserne er ganske fornuftigte og de svarer hurtigt på henvendelser.

17 de setembro de 2026

Hej Anton!
Tusind tak for den store tillid!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores priser og den hurtige service. Vi glæder os til forhåbentlig at se dig igen, når lampe nummer 4 skal i hus 😉

Utroligt fin oplevelse!

Utroligt fin oplevelse at handle hos Lamper.dk! Fin, fin pris, hurtig levering, og meget sikker indpakning!

1 de setembro de 2026

Hej Finn!
Hvor er det bare dejligt at høre 😄 Fin pris, hurtig levering og godt pakket ind – så er vi vist kommet godt i mål!
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt produkt- til en ok pris- meget …

Godt produkt- til en ok pris- meget hurtig forsendelse. Et klassisk produkt som fungerer som lovet.

2 de setembro de 2026

Hej Susie,
Det lyder som en handel, der bare spillede 😄 Godt produkt, en fair pris og hurtig levering – lige som det skal være!
Tusind tak for de fine ord.

Classificada 3 em 5 estrelas

Har handlet hos jer før

Har handlet hos jer før - og gør det nok igen.
Men: det værktøj der følger med er dårligt, at det krævede jeg selv måtte anskaffe/ bruge mit eget. Kæden sprænger jo i det svageste led.
Der var iøvrig ingen umbrago nøgle med. Det mener jeg der var sidst.
Hvis der havde fulgt brugbart værktøjer med havde jeg gerne givet 5 stjerner. Havde jeg ikke selv haft dette havde jeg ikke kunne samle tingene - hvilket havde udløst 0 stjerner.
Håber mit indlæg vil blive opfattet konstruktivt - og ikke som et surt opstød.
Mvh Henning Wortziger

12 de setembro de 2026

Hej Henning,

Tak for en god og konstruktiv tilbagemelding – og bare rolig, vi opfatter det bestemt ikke som et surt opstød 😊

Du har helt ret i, at værktøjet gerne skulle gøre monteringen nemmere og ikke ende som det svageste led.

Vi tager dine kommentarer med videre til både produkt og leverandør. Og tusind tak fordi du har lyst til at handle hos os igen – det sætter vi stor pris på!

Troværdig

Spotlight i Store Kongensgade er min ynglings lampe forretning og når inspiration skal udfordres kan man få Sun for sagen på lamper dk

God service fine produkter og okay priser.

31 de agosto de 2026

Hej Waldorff!
Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak! 😊 Vi er glade for, at du både sætter pris på vores webshop og den fysiske butik.
Og at Spotlight i Store Kongensgade er din yndlingslampeforretning, det varmer. Tak for tilliden, de flotte ord og for at vælge os, når der skal lidt ny lampe-inspiration til 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert produkt til en god pris OG…

Lækkert produkt til en god pris OG hurtig levering! Vil bestille hos lamper.dk igen - faktisk snart, da jeg vil ha’ den samme model i anden farve også 🤗

10 de setembro de 2026

Hej Karina!
Det lyder som et vaskeægte lampe-match 🤗 God pris, hurtig levering – og nu skal der ovenikøbet en mere i en anden farve hjem. Det kan vi kun være glade for!
Tusind tak for de flotte ord 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak meget glad for lampen

Tak meget glad for lampen, andre firmaer kan ikke sende til Grønland, så jeg er tilfreds med jer

9 de setembro de 2026

Hej Otto!
Hvor er det dejligt at høre 😊 Vi er glade for, at lampen fandt hele vejen til Grønland.
Tusind tak for din anmeldelse og fordi du valgte at handle hos os. Det sætter vi stor pris på! 🙌

Hurtig og sikker levering

Hurtig levering, sikker emballering, returmerkater og bare et sikkert sted at handle💪

1 de setembro de 2026

Hej Michael!
Det lyder som en handel, der bare spillede fra start til slut 💪
Tusind tak for de flotte ord og for at fremhæve, at du føler dig tryg ved at handle hos os. Det betyder meget!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt en vare som Lamper.dk…

Jeg havde bestilt en vare som Lamper.dk havde skrevet forventeligt først ville blive leveret 4 uger efter jeg lagde bestillingen. Jeg tog derefter på ferie og forventede det ville være tilfældet. Desværre for mig blev varen sendt før tid hvilket jeg blev varslet omkring, da de skrev at de ville levere den i uge 36. De leverede den så i uge 35 imens jeg var på ferie. Når det er sagt må indrømme, at jeg selv ikke lige havde en nært forstående levering i hovedet og derfor ikke var opmærksom på leveringen - derudover var jeg ikke hjemme. Det betød at varen blev sendt retur og det betyder at hvis jeg skal have den genleveret koster det mig DKK 118 kr, hvilket jeg ikke er tilfreds eller synderligt begejsret for.

8 de setembro de 2026

Hej Nicolai
Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at det er ærgerligt, at pakken er blevet returneret, mens du var på ferie.

De leveringstider, vi viser på Lamper.dk, er forventede leveringstider. De kan derfor både blive kortere og længere, afhængigt af hvornår vi modtager varen fra vores leverandør, når varen ikke er på vores eget lager. Når vi har en mere konkret leveringstid, sender vi besked på mail, som du også modtog.

Hvis en kunde ikke ønsker levering før eller efter en bestemt dato, fx på grund af ferie, flytning eller lignende, hjælper vi naturligvis meget gerne med at tilpasse leveringen. I dette tilfælde havde vi desværre ikke fået besked om, at pakken ikke måtte sendes før en bestemt dato.

Din ordre blev sendt med fri levering. Når en pakke ikke bliver afhentet og derfor returneres til os, har fragtfirmaet imidlertid stadig opkrævet os for både forsendelsen og returforsendelsen. Som beskrevet i vores handelsbetingelser opkræves de faktiske fragtomkostninger derfor ved en uafhentet pakke og ved en eventuel ny fremsendelse. De 118 kr. er således ikke et gebyr eller en fortjeneste for os, men de faktiske fragtomkostninger, som vi bliver opkrævet.

Vi beklager selvfølgelig, at forløbet ikke blev, som du havde forventet, og vi havde meget gerne holdt pakken tilbage, hvis vi havde vidst, at du var bortrejst.

Med venlig hilsen Malene / Lamper.dk

God og hurtig service 😃

8 de setembro de 2026

Hej Flemming!
Kort og godt – det kan vi lide 😃 Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for, at både service og tempo levede op til forventningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min datter og svigersøn modtog lampen…

Min datter og svigersøn modtog lampen som gave på deres sølvbryllupsdag. Den står nu og lyser smukt i deres hjem og de er meget glade❤️❤️❤️

25 de agosto de 2026

Hej Inge!
Hvor er det bare en dejlig gavehistorie ❤️
Det glæder os rigtig meget, at lampen nu har fået en fin plads i hjemmet og er med til at markere en så særlig dag. Og endnu bedre, at de begge er så glade for den 😊
Tusind tak fordi du delte det med os!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er så tilfreds med at handle hos…

Jeg er så tilfreds med at handle hos Jer. Der gik ikke lang tid, inden jeg fik leveret mine lamper. De er så flotte og vil gerne bruge Jer en anden gang.

20 de agosto de 2026

Hej Inger!
Hvor er det skønt at høre 😊
Dejligt, at lamperne hurtigt fandt vej til dig, og at de samtidig lever op til forventningerne. Vi bliver ekstra glade, når kunder har lyst til at komme tilbage igen!
Tusind tak for de søde ord og for din tillid 🙌
Anders / Lamper.dk

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais