Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

nel momento in cui scopri il ricarico che applicano , ti rendi conto che i dettagli di servizio di un intermediario come lastminute sono fuori misura. Purtroppo ho utilizzato diverse volte il loro... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Full Flex wurde berechnet, obwohl nicht angefordert. Sitzbuchung dagegen nicht. Kundenservice ist katastrophal zu erreichen. Nur über Chat. Hat für zwei Reklamationen je über eine Stunde gedauert... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

LastMinute in 2021 confirmed Covid Qantas flight cancellation. Qantas in 2023 stated an open non expiry refund. Qantas requests a credit voucher from Last Minute. Last Minute now does not recognise... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agregador de viagens
  2. Agência de viagens

Informação fornecida por diversas fontes externas

Compare 1000s of great last minute deals on hotel accommodation, flights & holiday packages. Remove the pain of planning domestic or international travel!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,3

Todas as opiniões

36 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Lorsqu’on est sur Booking et qu’on…

Lorsqu’on est sur Booking et qu’on clique sur vols plus hôtels, sans que le visuel change on passe sur lastminute. Résultat, j’ai perdu plus de 500 euros par rapport à une réservation d’hôtel faite sur Booking et un achat direct auprès de la compagnie aérienne. Cette pratique est contraire à une directive EU

1 de agosto de 2026

Service client qui tourne en boucle et aucune solution concrète

Service client qui tourne en boucle et aucune solution concrète

Très déçu par la gestion de ma demande de modification d'une réservation Lastminute.com.

Depuis plusieurs jours, j'essaie simplement de **reporter mon voyage, et non de l'annuler**. J'ai pourtant fait preuve d'une très grande flexibilité en proposant plusieurs périodes en novembre 2026, décembre 2026 et janvier 2027, pour des séjours de 10 ou 12 nuits.

À chaque fois, la réponse est pratiquement identique : les dates demandées ne seraient pas disponibles, y compris dans une fenêtre de trois jours avant et après, et je suis invité à soumettre de nouvelles dates.

Le plus incompréhensible est que **je constate des disponibilités sur le site Lastminute.com pour certaines des périodes qui me sont annoncées comme indisponibles**. J'ai demandé au service client de m'expliquer cette différence ou de me proposer directement des dates réellement disponibles, mais je n'ai obtenu aucune explication concrète.

J'ai également contacté le service client par tchat. Malgré mes explications, le conseiller pouvait essentiellement transmettre des notes et me demander de nouveau quelles dates je souhaitais proposer.

Je me retrouve donc dans une boucle : **je propose des dates → elles sont refusées → on me demande d'autres dates → alors que je demande précisément à Lastminute.com de m'indiquer les dates réellement disponibles.**

Je suis parfaitement disposé à maintenir mon voyage et à trouver une solution raisonnable. Je demande simplement qu'une personne puisse réellement examiner le dossier et me proposer une alternative concrète.

Pour une réservation représentant une somme importante, j'attendais un accompagnement beaucoup plus efficace et personnalisé.

J'espère qu'un responsable de Lastminute.com prendra enfin le temps d'examiner réellement mon dossier et de proposer une solution.

10 de setembro de 2026

Be careful when booking

Do not trust lastminute.com. They use deceptive marketing to sell sub-standard holidays and completely evade corporate liability when things go wrong. I booked a holiday at Ikaroa Hotel specifically because it was explicitly advertised and confirmed as a premium "Adults Only" resort. In reality, the hotel was overrun with young children under 12. When I called their helpline, customer service tried to hide behind non-existent "small print" claiming children are allowed—directly contradicting my official booking confirmation. This is flat-out fraudulent misrepresentation.To make matters worse, the photos on their platform are a total bait-and-switch. They displayed inaccurate pictures of three completely different, modern interior and exterior decors. The reality was a white, dilapidated, structurally neglected dump with rusted furniture that looked absolutely nothing like the advertised product. The hotel manager even confirmed that lastminute.com only displays photos of "Superior Rooms" while selling people inferior budget rooms with zero visual warning.Most alarmingly, the property is an active health and safety hazard. My room had live, exposed electrical wires sticking straight out inside the shower unit, light fixtures literally taped together, severe mold, and unstable bathroom fittings. The pool area was completely unmonitored with missing safety rails and no lifeguard.

31 de agosto de 2026

Full Flex wurde berechnet

Full Flex wurde berechnet, obwohl nicht angefordert.
Sitzbuchung dagegen nicht.
Kundenservice ist katastrophal zu erreichen. Nur über Chat. Hat für zwei Reklamationen je über eine Stunde gedauert bis man mal einen dran hatte. Dann aber super freundliche Personen. Das mit dem Sitzplatz läuft noch, mal gespannt, ob das noch klappt

27 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

nel momento in cui scopri il ricarico…

Purtroppo ho utilizzato diverse volte il loro servizio,
invece di fidelizzare il cliente maggiormente riescono
a peggiorare decisamente la situazione
Non sarò più un loro cliente

9 de agosto de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Impressive support after flight cancellation by EasyJet

We suffered from EasyJet but were supported by last minute.com.

My EasyJet flight booked through last minute.com was cancelled on the day by EasyJet, with no alternative flight to my destination provided. Eventually we were sent to another destination the next day, which resulted in lots of additional expenses and in loosing money on booking for our intended destination. No accommodation was provided, so we stayed at the airport which was a nightmare for my son who has epilepsy, and they even refused calling an ambulance. No food vouchers or anything were given by EasyJet. My claim to them did not help. I then raised a complain with last minute.com, through their review tool. This worked as a magic. I was contacted and received an incredibly supportive assistance, and a satisfying compensation they managed to get for me from EasyJet.

I want to name Kavitha from the Escalated Care Team who was extremely helpful and kind (after the rude communication by the EasyJet staff that was a real treat!).

If you are reading my original review complaining about the cancelled EasyJet flight - please ignore it, because that was a complain about EasyJet (which has a terrible customer service) but not about the last minute.com.

27 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

j'ai réservé une chambre d'hotel sur…

j'ai réservé une chambre d'hotel sur lastminute.com a 94,99 euro pour une nuit.
arriver samedi 25 juillet 2026 dès 5h.
arriver sur place le samedi 25 2026 a 10h, pas d'hotel, juste une ouverture fermer d'un voler roulant blanc avec une sérure non loin.
j'ai appeler le numéros affiché sur le mail de la réservation: 06 14 99 91 99 et on m'a dit qu'il m'a affirmé qu'il n'y avait pas de réservation a mon nom ni au numéros de réservation.

25 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Plus JAMAIS je passerai par vous pour…

Plus JAMAIS je passerai par vous pour tout les désagrément que j'ai eut avec mes réservations
J'ai réservé vendredi 17 juillet 2026 un séjour de 4 jours sur Elkantaoui validé par un agent au téléphone message reçu par mail ensuite Plus rien jusqu'à dimanche et à là surprise générale je reçois un mail pour modifier mon séjour par manque de place sur cette réservation alors que je devais partir lundi matin le 20 juillet donc j'ai revue ma destination sur Hammamet pour un départ lundi retour jeudi 17h30, arrivée à destination lundi à 14h00 a l'aéroport de Tunis je reçois encore un mail pour me signaler un changement sur mon retour heure avancée et l'arrivée à Orly au lieu de Paris CDG encore une autre galère malgré plusieurs échanges sur leur site en Chat "impossible par téléphone" et je n'ai eu aucune autre alternative de leur part et aucun geste commercial j'ai perdu une journée a essayer d'avoir une personne fiable pour résoudre leurs problèmes rien n'a été fait pour un séjour de 3 nuits sans oublier que j'ai rajouté 200€ en plus pour ce changement 😡😡
Imaginez le désagrément
Incroyable je viens d'arriver a l'aéroport pour mon retour je suis enregistré dans aucun vol retour j'ai du payer mon retour le bouquet final !!😡😡😡

21 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

STAY AWAY FROM THIS SITE!!

STAY AWAY FROM THIS SITE!!
They are complete and utter morons. Everything works weird and totally awkward. Try and add luggage? It takes at least 4-5 tries before you finally have to enter their live-chat to sort things out. And the "Chat-agent" is complete idiot every time. All of them. They don't understand the simplest of questions, and I suspect them to be either wildly deranged or perhaps some sort of bad-working AI-thing. But the prices are reasonably good, if you are willing to spend hours and hours on getting frustrated with their bad service. Funnily enough: boarding passes came in italian. We're danish 🤣

20 de julho de 2026

Stol ikke på Lastminute

Hej

Jeg kan ikke anbefale firmaet Lastminute.
Jeg har været i Italien og betalte 7000kr for et dobbeltværelse og fik et lille kosteskab at bo i på cirka 8 m².
Der var tremmer for vinduet og 4 varme pumper foran, så der var ingen flugtvej og kun larm.

Jeg viste min billet til receptionisten og der stod jeg havde betalt for et dobbeltværelse og mellem os så havde han overbooked.

Og jeg kontaktede Lastminute og der var ingen mulighed for at komme igennem pr. tlf. og dagen efter tog jeg til lufthavnen, for at få en tidligere billet hjem og så viste det sig, at jeg ikke havde en billet hjem, kun på papir.

Jeg har skrevet mange gange til Lastminute og det er en chat robot man skriver med.
Nu er de begyndt at skrive cirka hver tiende dag at jeg skal være tålmodig og at jeg måske får nogle penge retur.

Jeg skulle have været i Italien i 8 dage og rejst hjem efter 4 dage.

Hotellet casablanca i Napoli benægter at jeg har fået et lille værelse, trods mange og korrekte billeder.
Jeg kan på ingen måde anbefale hverken hotellet eller rejseselskabet.

Det var ikke en ferie, alt for mange udfordringer og det var ikke et hotel værelse, det var et kuffert rum med en seng i.

De bedste hilsner herfra

13 de julho de 2026

1 Stern

1 Stern – Nie wieder Last Minute!

Wir haben unseren Urlaub bereits am 26.06.2026 für den Zeitraum 05.07. bis 15.07.2026 gebucht. Vor Reiseantritt haben wir eine Buchungsbestätigung per E-Mail erhalten. Für uns war selbstverständlich, dass das Hotel ebenfalls über unsere Buchung informiert wurde. Genau das ist jedoch nicht passiert.

Als wir am 05.07. nachts gegen 1:30 Uhr im Hotel ankamen, teilte uns die Rezeption mit, dass keine Reservierung auf unseren Namen vorliegt. Trotz unserer Buchungsbestätigung konnte uns niemand weiterhelfen. Wir haben versucht, Last Minute zu erreichen – ohne Erfolg. In so einer Situation, mitten in der Nacht, war niemand erreichbar, der das Problem lösen konnte.

Nur weil der Hotelbesitzer Mitleid mit uns hatte, durften wir vorübergehend ein Zimmer beziehen. Dafür sind wir dem Hotel sehr dankbar. Ohne dieses Entgegenkommen hätten wir mitten in der Nacht ohne Unterkunft dagestanden.

Seit inzwischen drei Tagen telefonieren wir täglich mit Last Minute. Immer wieder wird uns gesagt, wir sollen warten oder internationale Telefonnummern – teilweise aus London – anrufen. Trotz meiner schlechten Englischkenntnisse musste ich selbst versuchen, das Problem zu lösen. Von einem der größten Reiseanbieter Deutschlands hätte ich deutlich mehr Unterstützung erwartet.

Gestern erhielten wir sogar die Nachricht von Last Minute, dass die Buchungsbestätigung inzwischen an das Hotel übermittelt worden sei. Heute Morgen haben wir direkt an der Rezeption nachgefragt – dort war immer noch keine Buchungsbestätigung eingegangen. Wir haben uns die Reservierungsübersicht sogar zeigen lassen: Es existiert weiterhin keine Reservierung.

Statt unseren Urlaub zu genießen, verbringen wir die Zeit mit Telefonaten, E-Mails und ständigem Nachfragen. Bis heute wissen wir nicht, wie lange das Hotel uns noch ohne offizielle Buchung beherbergen wird. Diese Unsicherheit belastet unseren gesamten Urlaub.

Ich bin maßlos enttäuscht. Ein Unternehmen, das so viel Werbung macht und zu den bekanntesten Reiseanbietern gehört, sollte in der Lage sein, eine einfache Buchungsbestätigung an ein Hotel zu übermitteln und seine Kunden im Notfall zu unterstützen. Stattdessen werden wir seit Sonntag immer wieder mit den Worten „Bitte warten“ vertröstet – ohne jede Lösung.

Mein Fazit: Ich werde nie wieder über Last Minute buchen und kann es nach dieser Erfahrung auch niemandem empfehlen. Wer einen entspannten Urlaub verbringen möchte, sollte sich lieber einen anderen Reiseanbieter suchen.

5 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Niets kopen bij dit bedrijf

Niets kopen bij dit bedrijf, ze laten je in de kou, pakken onrechtmatig het geld en reageren niet op mails. Telefonisch contact is onbestaande.

6 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

❌ Erreur de réservation : 230,55 € avancés pour sauver mes vacances. Toujours en attente de remboursement 1 mois plus tard

⚠️ Expérience très décevante avec lastminute.com

J'avais réservé un séjour à Budapest comprenant le vol aller, l'hôtel et le vol retour.

Après une modification de mon vol, j'accepte un départ le 19 mai 2026 à 16h40. Tout semblait réglé.

Puis, au moment de l'enregistrement sur le site de la compagnie aérienne, je découvre que mon vol est en réalité prévu le 18 mai à 16h40, soit la veille ! 😳

Pour éviter de perdre mes vacances, mon hôtel et les frais déjà engagés (parking notamment), j'ai dû réserver moi-même un nouveau vol en urgence pour 230,55 €.

J'ai immédiatement alerté lastminute.com. Leur réponse ? Un délai de traitement pouvant aller jusqu'à 48 heures... soit après l'heure du départ concerné.

J'ai donc pris mes responsabilités pour sauver mon voyage. Aujourd'hui, j'attends simplement que lastminute.com prenne les siennes.

📩 Toutes les preuves et captures d'écran ont été transmises.

🎯 La balle est désormais dans le camp de lastminute.com : rembourser rapidement les 230,55 € que j'ai dû avancer à cause de leur erreur.

18 de maio de 2026

Dumb Insolence!

Every time I put a review on, someone responds saying I will hear back from someone and never does. I am chasing a COUNTY COURT ORDER for less than five hundred quid and STILL this dreadful company won't do the right thing.

9 de dezembro de 2025

ATTENTI, LEGGETE BENE!

Ho prenotato con Lastminute (ID 3195057444) attirato dal prezzo, presso una struttura di Orosei pagando con Paypal. Al ricevimento dell'email di conferma scopro che in struttura avrei dovuto pagare altri 130€ (40 di pulizie + 90 di spese di servizio) che non erano chiaramente menzionate nell'offerta sull'app (in altre piattaforme e sul sito stesso della struttura invece il prezzo era TOTALE). Purtroppo la cancellazione non era gratuita. Provo a contattare Lastminute per chiarire questa pratica DISONESTA ma inutilmente perché l'unico modo per poter parlare con loro e tramite chat. Contatto allora la struttura di Orosei che si scusa per il disguido e mi offre la cancellazione gratuita dicendomi però che avrei dovuto risolvere direttamente con Lastminute. Riesco a mettermi in contatto con loro tramite chat e poi email e mi chiedono una lettera di conferma della struttura per la cancellazione gratuita. Nel frattempo vista la loro ritrosia e tempi, apro una contestazione su Paypal. A quel punto Lastminute mi contatta tramite email chiedendomi di CHIUDERE la contestazione su Paypal per poter procedere con la pratica di cancellazione gratuita e rimborso. Io sono stato in quella situazione un totale INGENUO perché li ho accontentati e ho chiuso la contestazione (che poi non potrà più essere riaperta). E qui è stato l'errore più grande che potessi fare. Da lì mi hanno chiesto più e più volte prova di aver chiuso la contestazione, di nuovo la lettera della struttura, e intanto il tempo passava. Arriva la data in cui mi sarei dovuto recare in struttura e ovviamente non ci sono andato perché perché avevo richiesto la cancellazione. Infine mi risponde Lastminute dicendomi che, non essendo prevista dalla mia prenotazione, non potevano procedere alla cancellazione gratuita e al rimborso. Nel frattempo però mi hanno fatto perdere la possibilità di cancellare la prenotazione con penale con la quale avrei almeno ottenuto un rimborso parziale. Morale, ho perso capra e cavoli. Pazienza per il denaro perso, ma più che altro l'orgoglio ferito perché mi sento totalmente RAGGIRATO da questi DISONESTI.

28 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Vergogna sono dei ladri …stati alla…

Vergogna sono dei ladri …stati alla larga .
A febbraio abbiamo prenotato la vacanza di una settimana per sharm el sheik con un pacchetto di all-inclusive volo +hotel codice prenotazione: 3135570695
Verso metà aprile è arrivato l’avviso che il volo di ritorno per il 4 luglio è stato cancellato ..senza nessuna spiegazione e alternativa di volo da parte loro .Con fatica ma siamo riusciti finalmente di parlare con una operatrice del call center da Albania che ci ha detto che purtroppo non sa come aiutarci a questo punto abbiamo detto che non accettiamo di partire senza sapere quando e come tornare e che vogliamo i nostri soldi indietro .
Sorpresa!!!tra circa una settimana riceviamo un rimborso senza un 30 percento rispetto a quello che abbiamo pagato….provando di richiamarle per avere delle spiegazioni e soprattutto di avere un riepilogo per renderci conto perché non hanno rimborsato tutto …tentativi inutili finché abbiamo chiamata da un numero diverso e finalmente rispondono dicendo sempre la ragazza del call center che la somma trattenuta secondo lei è la tassa per assicurazione e altre tassi di interesse conforme al contratto…quale contratto e quale assicurazione se alla cancellazione del volo non siamo stati tuttelati???poi una tratta cancellata da loro ,alloggio con la cancellazione gratuita prima di giugno…cosa rimaneva da tutto il pacchetto per tenersi i nostri soldi ????vergogna …penso veramente di andare sulla via legale perché sentendo un avvocato si può fare ed è giusto di farlo perché non lavoriamo per i LADRI DI LASTMINUTE.
Prima volta che ho provato di prenotare con loro e mai più sicuramente 😡😡😡😡
TRUFFATORI!!!!!!!e come non bastasse mandano ancora delle mail con delle offerte ovviamente truffe 🤨…non vi basta ?unico mail che attendo da parte vostra è per la conferma del accreditò della differenza del rimborso che ci dovete .
Vergogna!!!!!

16 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Title: Confirmed booking but no valid airline ticket — serious failure by lastminute.com

I had a very bad experience with lastminute.com.

I originally booked a Dublin to Delhi flight and later paid an extra €197 to change the travel date to 12/04/2026. lastminute.com sent me confirmation and gave me a PNR, so I believed everything was confirmed.

The night before travel, I tried to check in online but it did not work. I contacted the airline and was told there was no valid booking/ticket available for my name and travel date. I tried contacting lastminute.com many times, but they did not resolve the issue before travel.

Because of their failure, I had no choice but to buy a replacement ticket myself at a much higher cost. This caused major stress, extra expense, wasted time, and travel disruption.

lastminute.com later accepted that there was a technical error on their side and that the ticket was not correctly issued with the airline. Despite this, they only offered a limited refund/reimbursement and a small voucher, which does not cover the full loss and inconvenience caused.

This was not a small mistake. I relied on their confirmation and PNR, but there was no valid ticket when I needed to travel.

I would strongly advise people to be very careful before booking with lastminute.com. A “confirmed” booking from them does not necessarily mean you have a valid airline ticket.

11 de abril de 2026

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais