Lauritz.com Opiniões 3423

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Har endnu ikke modtaget forsendelsen selvom det er længe siden jeg betalte for både det jeg havde budt på (møbelstof) og forsendelse af samme til min privatadresse i Roskilde. Ved ikke hvad problemet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne rose Casper Reifenberg Rydings fantastiske service. Mange fra Sjælland ville ikke købe blankvåben fra auktionshuset i Vejle, hvis han ikke havde medbragt blankvåben til København gratis.... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Synes det er rart ,det nu er den samlede pris ( Incl hammerslag og salær) der fremgår,når man byder. Heldigvis overlevede genstanden transport men indpakningen var mangelfuld. Det ville være rart med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min oplevelse igennem mange år hos Lauritz.com har altid været god. Ingen brok og bøvl. Jeg har lavet mange gode handler både på køb og salg. Alt har været tilfredsstillende. Medarbejderne får mi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Leilão online
  2. Galeria de arte
  3. Designer de interiores

Sobre Lauritz.com

Escrito pela empresa

Dette er det nye Lauritz.com, som blev overtaget af ny ejer i august 2023. Vi overtog aktiviteterne fra det tidligere Lauritz.com efter konkursen og driver i dag Danmarks største auktionshus med de samme dedikerede eksperter og auktionshuse, som mange allerede kender.

Gennem Lauritz.com forbinder vi købere og sælgere over hele landet og åbner dørene til en verden af kunst, design, møbler, antikviteter, smykker og ure.

Lauritz.com står i dag for gennemsigtighed, kvalitet og troværdighed – med landsdækkende auktionshuse i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm.

Vi bygger videre på Lauritz’ stolte historie – men under nye ejere og med et klart fokus på service, bæredygtighed og tillid. Det gamle Lauritz.com er fortid; i dag arbejder vi målrettet for at give både sælgere og købere en tryg og professionel auktionsoplevelse.

Lauritz.com support - Vi er her for at hjælpe!

Escrito pela empresa

Har du brug for hjælp?
Vi sidder klar til at hjælpe. Send os en mail på support@lauritz.com eller ring på 44509800.
Find også hjælp online
Vidste du, at du kan finde svar på en lang række spørgsmål direkte på hjemmesiden her: https://www.lauritz.com/da/om-os/sporgsmal-og-svar
Har du gode idéer?
Hos Lauritz.com er vi altid lydhøre overfor gode forslag og idéer, der kan bidrage til at øge brugervenligheden - og dermed være med til at serviceoplevelsen bliver endnu bedre. Skriv til os på support@lauritz.com

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 69% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Nem og overskueligt

Nem og overskueligt, at navigere på siden og holde øje med ens bud.

25 de fevereiro de 2026

Hej Winnie

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os at du synes det er nemt og overskueligt, både at navigere på siden og holde øje med dine bud.

Venlig hilsen Lauritz.com

Personalet var vældig hjælpsomme

Personalet var vældig hjælpsomme, og løzste flot det problem jeg havde, tak.

18 de fevereiro de 2026

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre at personalet var vældigt hjælpsomme, og hjalp dig med din udfordring.

Venlig hilsen Lauritz.com

Classificada 5 em 5 estrelas

Quick answer for a broken glass of the litho

The glass of the artwork was broken (although well packed and protected by the auction). I got a fast and quick answer with a fair proposal for a compensation. All handled within a week!

24 de fevereiro de 2026

Hello Pascal

Thank you for your feedback.

We're happy to hear that you got quick assistance and fair compensation in this matter.

Best regards

God service.
Min vare var beskadiget ved levering af Lauritz transportfirma. Jeg fik pengene retur- meget venlig og hjælpsom person i kundeservice.

16 de fevereiro de 2026

Hej Malene

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er altid kede af når noget bliver beskadiget under transporten, men det er godt at høre at du oplevede venlig hjælp fra vores kundeservice.

Vi håber det lykkes dig at finde en anden vare.

Lauritz optrådte super professionelt

Lauritz optrådte super professionelt. Tak

12 de fevereiro de 2026

Hej Karen

Tusind tak for din anmeldelse – og selv tak. Vi er glade for, at du valgte at handle hos os.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede os som professionelle.

Classificada 5 em 5 estrelas

Francais qui souhaitez travailler avec…

Francais qui souhaitez travailler avec Lauritz
J ai trouve un excellent service apres vente et une grande comprehension en reponse a mes besoins d acheteur eloigne.
Meme si les regles sont strictes... Nous avons reussi a nous comprendre chacun ayant ses imperatifs de gestion .
Service tres reactif.
Didier

11 de fevereiro de 2026

Dear Didier

Thank you very much for your kind and thoughtful review.

We truly appreciate your words and are pleased to hear that you experienced understanding and responsive service after the sale. We always aim to balance clear procedures with flexibility and dialogue, especially for our international customers. It’s great to know that we were able to find a good solution together.

Bien cordialement

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt gik planmæssigt med god…

Alt gik planmæssigt med god kommunikation

11 de fevereiro de 2026

Hej Julie

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at alt gik planmæssigt, og at kommunikationen fungerede godt.

Lidt vendte tid

Lidt vendte tid, men hvem vil ikke vente på en god postkasse

31 de janeiro de 2026

Hej Ann

Tusind tak for din anmeldelse.

Godt at høre, at det hele var ventetiden værd 😊

Easy bidding and payment

Easy bidding and payment, quick delivery.

17 de fevereiro de 2026

Hi Morten

Thank you very much for your review.

We’re pleased to hear that the bidding and payment process was easy and that the delivery was quick. That’s exactly the experience we aim to provide.

Kind regards

Classificada 5 em 5 estrelas

They were friendly upon retrieval

They were friendly upon retrieval. And when l couldn't find the entrance to the storageroom, a frienly personel helped me via telephone. I think they should put a larger entrance sign on their door.

17 de fevereiro de 2026

Dear Elisabeth

Thank you very much for your review.

We’re pleased to hear that you were met with friendly service and that our team was able to assist you when needed. We also appreciate your suggestion regarding clearer signage at the entrance — that’s helpful feedback, and we will take it into consideration.

Kind regards

Classificada 2 em 5 estrelas

Billederne på hjemmesiden levede ikke…

Billederne på hjemmesiden levede ikke helt op til vare.

Billederne på hjemmesiden var belyst på en måde, så varen fremstod i en anden nuance end den reelt var.
Leveringen var dog upåklagelig. Fragtmanden var venlig og fleksibel ift hvornår leveringen passede mig.

7 de fevereiro de 2026

Hej Sally

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager, at du ikke oplevede farverne som retvisende på billederne. Vi bestræber os altid på at gengive varerne så præcist som muligt, og din feedback tager vi med i vores videre arbejde, så vi kan blive endnu bedre.

Det glæder os dog at høre, at leveringen forløb godt, og at du havde en positiv oplevelse med fragtmanden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ublu gebyrer.

Noget chokeret over deres gebyrer. Et salg kostede mig en tredjedel af salgsprisen i gebyrer. Så først senere udtalelser på nettet om "Lauritz com tager en væsentlig del af den samlede salgssum". Vil nok overveje andre salgssteder måske slet ikke på auktion.

27 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at det kan føles markant, når man ser den samlede afregning. Hos Lauritz.com dækker salæret hele håndteringen af salget - herunder vurdering, professionel fotografering, markedsføring, sikker opbevaring, forsikring, dialog med købere, udarbejdelse af aftaler samt betalingshåndtering, for at nævne nogle af punkterne. Vi står med andre ord for hele processen og alt det praktiske, også i de tilfælde hvor en vare ikke bliver solgt, hvilket ikke koster sælger noget.

Der har altid været både køber- og sælgeromkostninger forbundet med auktioner. For at gøre det mere overskueligt og transparent for købere har vi valgt at tydeliggøre den samlede pris for dem, hvilket kan få fordelingen til at fremstå anderledes set fra sælgers side.

Vi bestræber os på at være tydelige omkring vilkår og omkostninger, så man kan træffe sit valg om at sælge på auktion på et oplyst grundlag. Din feedback tager vi med i vores videre arbejde, og du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@lauritz.com eller 44509800 hvis du har yderligere spørgsmål eller evt. ønsker en gennemgang af din konkrete afregning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt med aktionen og efterfølgende info…

Nemt med aktionen og efterfølgende info ang betaling og afhentning og venlig personale i Odense

7 de fevereiro de 2026

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at både auktionen, informationen efterfølgende og oplevelsen i Odense fungerede godt for dig. Vi giver rosen videre til personalet i Odense med det samme!

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt omkring handlen fungerede 100%…

Alt omkring handlen fungerede 100% tilfredsstillende

13 de fevereiro de 2026

Hej

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at hele forløbet levede fuldt ud op til dine forventninger.

Okay

Okay Okay god ok

13 de fevereiro de 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at oplevelsen var okay.

Lauritz.com

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais