Leia as opiniões dos outros
Kan varmt anbefale 😄 Fik skiftet bremser m.m og kan kun sige det var super god service, glad personale, hurtig betjening og så til en god pris 👍
Não respondeu a opiniões negativas
Kan varmt anbefale 👍 hurtig og super god service
Forløbet har overordnet set været nemt…
Forløbet har overordnet set været nemt og behageligt. Christian er utrolig serviceminded og imødekommende. Dog har vi haft en mindre udfordring med en medarbejder, Anette, som virker til at mangle overblik. Hun har sendt beskeder til forkerte e-mailadresser og efterfølgende truet med inkasso for meddelelser, vi aldrig har modtaget. Hun er super uprofessionel.
Mig og mine venner havde lejet en…
Mig og mine venner havde lejet en toilet vogn til en fest vi afholdte, vi havde nogen problemer med at aflevere den tilbage til tiden så vi ringede til dem og sagde det hvor de sagde til os at det var fint så længe vi afleverede den tilbage inden ugen var omme hvilket vi gjorde. Vi havde lejet rengøring så der ikke var noget problem der. En måned efter kontakter de mig igen og siger vi ikke har betalt for den hvilket vi gjorde da vi hentede den. Endnu en måned går også bliver jeg kontaktet igen og får at vide vi skal betale en faktura på næsten 10 tusind for at have afleveret den for sent og at den ikke er blevet rengjort, og når vi fortæller dem at vi har haft professionelt rengøring og at vi havde fået at vide det var fint vi aflevere den lidt senere end aftalt siger de at de ikke har sagt at det er fint vi aflevere den for sent og at de har billeder på at den ikke er gjort rent, de vil dog ikke sende os de billederne , nu siger de at de vil melde os til inkasso hvis vi ikke betale de 10 tusind. Alt i alt en dårlig oplevelse, kan stærkt fraråde og leje toiletvogn eller lignende af dem da man ender med at blive snydt og troet ind i at betale et kæmpe beløb.
Stor anbefaling herfra
Stor anbefaling herfra. Kommunikationen helt i top med Lars og Christian, meget hjælpsomme da vi lejede deres autocamper i sommerferien. Super god overlevering med alt den nødvendige info når man ikke er erfaren camper.
Absolut lækker og ny vogn, med alt i inventar.

Resposta da Lejauto
Skarpeste pris og skarpeste service!
Christian og Lars er det stærkeste team!
Jeg havde fornøjelsen af at leje en ford custom transit turneo i 10 dage og jeg skulle have hele sviger mekanikken med til genova bugten.
Vi fik en ny serviceret bil, rengjort og der har aldrig været det mindste slinger i valsen!
Jeg kan KUN anbefale og snakke positivt om lejauto!
Fantastisk tema-toiletvogn til studentergilde
Jeg havde aldrig troet, at det at leje en toiletvogn skulle ende med, at vognen blev til et sandt 'conversation piece'. Sprit ny lækker vogn med eksotisk strandtema på det ene toilet og jungle på det andet. Endvidere gulv-til-loft spejle så man kan tjekke outfittet, LED-lys, bluetooth hvis man vil tilslutte musik på toiletterne og fedt med holder til papirhåndklæder, vi har vel alle lært noget af corona... Derudover kæmpe tak og ros til Tobias for intet mindre end fantastisk service.
Jeg er super overrasket de er meget…
Jeg er super overrasket de er meget prof på den fede måde, føler mig mødt og hjulpet. Hurtig lev og pålidelig afhentning. Fantastisk pris. Af hjertet❤️ tak
God oplevelse med minigraver
Vi lejede en pakke med minigraver og motorbør. God, personlig kommunikation i bestillingsprocessen. Maskiner var her efter aftale og virkede upåklageligt hele weekenden. God pris sammenlignet med øvrige selskaber.
Lejede en minigraver
Lejede en minigraver, alt i tip top.
Fantastisk service.
Kan varmt anbefales.
Rigtig god oplevelse
Vores badeværelse skulle renoveres og vi skulle bruge en toiletvogn med bad med hurtig varsel. Lejauto.nu skaffede os en vogn med det samme og den var super nemt at hente med bilen. Vognen var dejligt rent og pænt vedligeholdt. Vores håndværkere blev forsinket af flere omgange, men det var ikke nogen problem at forlænge aftalen med Lejauto.nu. De var super serviceminded og rar at handle med. Vores VVS'er blev syg lige inden vognen skulle afleveres, men Lejauto.nu forlængede aftalen med 4 dage gratis fordi de syntes at det var synd for os. Længe skal mand lede for lignende service!! Jeg ved godt at der er andre firmaer tættere på mig der også lejer toiletvogn med bad ud, men jeg vil hellere end gerne køre 20 minutter længere for den fantastiske service. All-in-all en rigtig god oplevelse, tak for det Lejauto.nu
Fantastisk oplevelse
Super søde mennesker - 5 stjerner herfra
Lejede en varevogn til flytning og fik fantastisk service.
Sådan skal det gøres!!! 5🌟🌟🌟🌟🌟
Sådan skal det gøres!!!! Jeg ringede forgæves på en bil de havde til salg og det udviklede sig til en awesome dialog med Christian…
Alle aftaler overholdt. Jeg pressede endda meget på for hvornår den bil jeg skulle lease var klar… Humøret er behageligt, forløbet fremstår professionelt og ærligt.
Jeg skal have oprustet med 3 biler i nærmeste fremtid og det bliver Lejauto.nu der får mine penge.
Stor anbefaling! Søde medarbejdere - alt spillede.
Lejede bad- og toiletvogn i 2 mdr. gennem lejauto. Meget behagelige medarbejdere, nemme at komme i kontakt med, fleksible og alt med vognen var super. Undervejs stod radiatoren af (hvilket de jo gør nogle gange) og lejauto kom med det samme og lavede den uden noget bøvl.
Super godt firma. Billigste på markedet og tilmed åbent om lørdagen. Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg lejede en toiletvogn af lejauto
Jeg lejede en toiletvogn af lejauto, den spillede maks da jeg hentede den.
Ydermere lavede jeg en fejl, og troede jeg havde lejet den længere. Men en rigtig behagelig samtale og en god afslutning på MIN fejl….
Tak lejauto.nu - ikke sidste gang i ser mig i jeres butik🤩

Fantastisk service og fleksibilitet
Fantastisk service og fleksibilitet. Priser hvor alle kan være med.
Jeg lejede en Bobcat minigraver og en motorbør i 2 dage. Hele vejen igennem har der været super fin service. Maskinerne blev endda leveret dagen før jeg skulle bruge dem, så jeg kunne komme tidligt igang med arbejdet. Vil bruge klart bruge dem igen en anden gang.

Rigtig god service
Rigtig god service, super venlige og meget imødekommende. Har haft lejet en bade/toiletvogn da vi har været igang med at lave badeværelse i vores hus. Super flot og rengjort bade/toiletvogn.
Var super nem at tilkoble og installere.
Service ud over det almindelige
Jeg kan kun tilslutte mig koret her på Trustpilot, der fortæller om den service og venlighed, man bliver mødt med hos lejauto.nu. Har netop lejet min første bil (minibus) hos dem, og mødt af en service og venlig betjening, hvor de gjorde alt for at imødekomme mine ønsker. Selv om Holbæk ligger lidt langt fra min bopæl, kører jeg gerne dertil næste gang, jeg får behov for at leje en bil. 100% anbefaling herfra.
Leje af toilet/badvogne
Vi har nu flere gange lejet toilet/badvogne hos jer i forbindelse med større camps - og det fungerer bare! Vognene er altid flot rengjorte og indbydende, og service fra jeres side er i top, så vi er slet ikke i tvivl om, at vi også fremover vil leje vogne hos jer til vores camps.
Tak for god service.
Mvh. Gifted Institute

Resposta da Lejauto
Det her virker bare kanon service og…
Det her virker bare kanon service og gode priser.
Venlig hilsen.
Peter Bæk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.