Lenco Opiniões 119

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Als ik geweten had hoe Lenco met klanten om gaat, dan had ik nooit een platenspeler gekocht. Ik ben dom geweest dat ik de referentie,s niet gelezen hen want dan had ik gezien dat er meer negatieve rea... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Op 25 februari een platenspeler gekocht die bij installatie niet draaide. 2 keer een bericht gestuurd ( telefonisch niet te bereiken) en tot nu toe geen reactie behalve ontvangstbevestiging dat med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige maand heb ik de LS-410WA in goede orde ontvangen en ben zeer tevreden. Geluid van de ingebouwde speakers is goed en Bluetooth werkt naar behoren. Echt een aanrader!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik probeerde een nieuwe pickupnaald te bestellen. Website gaf duidelijke instructie welke ik nodig zou hebben bij mijn type platenspeler. Paste desondanks toch niet. Bedrijf is vervolgens onbereikbaar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hi-fi
  2. Loja de aparelhos de som
  3. Loja de televisões

Informação fornecida por diversas fontes externas

Lenco products are designed for everyday use, which means they are built to last, not to cherish. We don't promise that our products will change your life, but we're pretty sure they will brighten your day.

Informações de contacto

1,8

Mau

TrustScore: 2 em 5

119 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

LENCO LS-570OK werkt niet! Slechte klantenservice.

Ik heb de LENCO LS-570OK gekocht. Direct al een slecht geluid bij bijvoorbeeld piano, heel scherp, vals en schel. De naald is afgesteld met een weegschaal, diverse malen opnieuw maar geluid blijft slecht. Ik heb maar speakers aangeschaft om het op te lossen maar ondertussen stopt de speler ook met draaien. Bij oude en nieuwe platen. Diverse malen Lenco gemaild, klacht ingediend maar geen gehoor. Koop hier alsjeblieft niet!

15 de dezembro de 2025

Lenco radiootje besteld

Lenco radiootje besteld. Snel in huis, maar niet compleet. Al drie keer een e- mail gestuurd met bevestiging van Lenco dat contact zou worden opgenomen met telkens een nieuw referentienummer. Zo doe je geen zaken.

20 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Voor de kerstdagen een Lenco…

Voor de kerstdagen een Lenco platenspeler besteld en betaalt in november (black friday). Zelfs een Link naar track en trace dat onze bestelling gescand in het landelijke sorteercentrum was. Een week later krijgen we opeens een mail dat onze bestelling wordt terugbetaling. Dit zonder opgave van rede. 2x een mail gestuurd om de rede te horen maar tot nu toe geen antwoord. De platenspeler is nog gewoon te koop.

28 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte communicatie support afd.

Slechte communicatie support afd.
Amper een reactie als er een vraag wordt gesteld.
Alleen een automatische mail met een ref.nr. dat de melding is ontvangen en zsm een reactie komt.
Geen reactie dus.
Geeft weinig hoop dat als er binnen de garantieperiode een mankement is, het snel wordt verholpen. Ook enige schroom om hier iets te kopen!

18 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

30 oktober cd-speler teruggestuurd en…

30 oktober cd-speler teruggestuurd en een veel duurdere cd-speler gekocht. Beide keren is de verzending erg snel maar nadat ik 30 oktober de eerste cd-speler heb teruggestuurd zie ik dat deze op 02 november is terugbezorgd bij Lenco, maar tot op heden geen geld retour . Tig keren geprobeerd te bellen. Evenzoveel keren een bericht gestuurd, maar geen enkele reactie. Alleen "we hebben uw bericht ontvangen en komen er snel op terug". Niet dus. Nu is het 18 december.

18 de dezembro de 2025

Tampered & deceptive product delivery -

I ordered a Lenco LS-310WD recordplayer through Lenco, as confirmed in the order confirmation. However, upon receipt of the package, the delivered product turned out to be a Lenco 300 WD. The recordplayer packaging had clearly been tampered with, as the original model number had been deliberately covered with a different label. I contacted Lenco several times by email to report this issue. Unfortunately, I have not yet received a response to my email. I also placed a review on their site that was never posted...

1 de dezembro de 2025

Vreselijke ervaring

Ze versturen het snel maar als je het terugstuurt dan geen enkel bericht. Vreselijk! Meerdere keren gemaild maar geen reactie. Terwijl voor retour reageerde ze binnen 1 dag. Dus als je twijfelt: doe het niet!

22 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Reageren niet of pas na maanden

Ik heb na reparatie mijn platenspeler zwaar beschadigd retour gekregen. Ik wacht nu al maanden op reactie. E-mails gestuurd en formulieren ingevuld maar zonder reactie.
Voordat de reparatie werd uitgevoerd moest ik ook al 2 maanden wachten op reactie op mail.
Zeer slechte service.

28 de novembro de 2025

⚠️ attention

⚠️ attention
Service après vente inexistant, plusieurs mails envoyés car commande non livrée, pas de réponse sur une commande lecteur cd mp3 300bk, nous ne savons pas si nous obtiendrons gain de cause, entreprise à fuir....

19 de novembro de 2025

Terrible

Terrible. Costumer support just no existent - I did not expect that from a company like that to have this costumer support, they do not answer, 4 emails , so many calls but nothing

18 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Buying process on the web crippled to a dead stop

The website is rather slow. Long waiting for loading despite a fast broadband connection. It deteriorates dramatically when trying to walk through the parts buying process, which comes at a halt when you press the button to proceed to payment. Alas.
i am using firefox btw.

5 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

In mei 2025 een Lenco LS-500K…

In mei 2025 een Lenco LS-500K platenspeler op poten gekocht ter waarde van 399 euro. De platenspeler deed het in het begin prima en we waren er ook tevreden mee totdat het apparaat het in augustus niet meer deed. Op de site is geen telefoonnummer te vinden om direct contact te krijgen, dus je bent genoodzaakt om een mail te sturen. Je krijgt vervolgens een referentienummer. Na een aantal dagen nog steeds geen reactie, dus opnieuw een bericht gestuurd en wederom een referentienummer gekregen. Er zijn inmiddels weer een paar dagen verstreken en tot op heden geen enkele reactie gehad(wel veel referentienummers inmiddels)Zeer treurig allemaal en zo als het er nu uitziet moeten we wellicht een nieuwe platenspeler aanschaffen en zijn we onze 399 euro kwijt.

23 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nul klantenservice en mogelijkheden tot retourneren.

Lenco schept op de eigen website op over klantenservice, maar die is niet aanwezig. Ik heb een platenspeler besteld voor mijn zoon, en de platenspeler is met een defect geleverd (een beschadiging aan de behuizing). Ik heb geprobeerd contact op te nemen met Lenco, met nul resultaat tot nu toe. Telefonisch lukt ook niet, er staat geen nummer op de website. Via google een 085 nummer gevonden, dan hoor je een 'bandje' en mag je een bericht inspreken met de belofte dat ze 'zo spoedig mogelijk terugbellen'. Dan maar retour sturen onder het herroepingsrecht, maar de links hiervoor op de website 'lopen dood'. De link naar het herroepingsprogramma retourprogramma leidt naar een overzicht van de producten die ze verkopen. Via een andere link kom je dan toch op een retour programma, waar in ze beloven "wil je product retourneren, geen probleem". Maar dan moet je eerst een mailadres invullen, wachten op een code, en daarna kan je invullen wat je wil retourneren. Maar.....dan ben je er nog niet: dan moet je wachten op een AKKOORD van Lenco voor het retourneren. "U ontvangt bericht van ons via mail"
Drie keer raden....dat mailtje komt dus niet.
Had ik maar eerst op Trustpilot gekeken, wat een waardeloos bedrijf is dit!
Ik heb de platenspeler een week geleden besteld en een dag later ontvangen. Lenco: als je dit leest. Neem als de wiedeweerga contact met mij op, dit moet geregeld worden!

29 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dålig kvalitet och dålig service

Jag köpte den bärbara CD-spelaren CD-011BU från CDON. Det är förmodligen en "bärbar" CD-spelare. Så den borde kunna hantera rörelse utan att avbryta musiken. Men det är precis vad den inte gör; musiken tystnar faktiskt vid minsta rörelse. När jag kontaktade Lenco direkt om detta fanns det ingen hjälp eller service, bara ett förslag om att jag skulle kontakta säljaren. För det första producerar Lenco defekta produkter. Och för det andra tar de inte ens ansvar för det, utan hänvisar istället till den tråkiga och utdragna processen via säljaren. Det är bara hemskt!

20 de agosto de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Radiowecker Lenco CR 18

Radiowecker Lenco CR 18, extrem kleine Schrift in der
Bedienungsanleitung, Dimmerfunktion wird leider nicht beschrieben. Beschreibung ist allgemein nicht gut

7 de agosto de 2025

SAV fantôme

J’ai commandé la platine Lenco LS-500BK sur le site officiel. Capot reçu avec une rayure interne
J’ai contacté le SAV, on m’a promis un remplacement le 10 juillet… une semaine plus tard : aucun colis, aucun suivi, aucun retour clair.

Le produit est sympa, mais si vous avez le moindre souci : vous êtes seul.

Donc un conseil : si vous commandez chez eux, priez pour que tout soit nickel… sinon vous êtes foutus.

10 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Avis sur la marque Lenco – Platine LS-470WA

J’ai acheté une platine Lenco LS-470WA il y a un an. Je prends enfin le temps de partager mon avis, non seulement sur le produit, mais aussi de la marque.

La platine a une superbe finition, et la qualité du son est tout simplement incroyable.
J’ai noté quelques défauts sur le capot en plexi (ça peut arriver), mais le service client a été super réactif : ils me l’ont remplacé rapidement et sans souci.

Si je devais lui trouver un défaut, ce serait l’absence d’un petit equalizer pour l’écoute des vinyles — juste les boutons de base treble/bass auraient suffi et pourquoi pas un middle ?
Mais le son reste équilibré malgré tout.

Pour ce qui de la marque:
Lenco, c’est des années d’expérience audio.
Là où certains se perdent dans la course au profit, Lenco fait vibrer sa passion — et ce, avec nous !

17 de junho de 2025

Lieber nicht !

Hatte in kurzer Zeit 3 Radios von Lenco, bei zweien war von Anfang an der eingebaute Akku defekt, das dritte hat sich einfach komplett aufgehängt so das es nicht mehr zu gebrauchen ist.

2 de abril de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.