Lensway Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var veldig fornøyd. Det var rask levering og veldig fin pris. Jeg fikk 90stk for rundt 400kr. noe jeg synes var en veldig god pris. Produktet kom godt pakket, og alt var som forventet. Jeg er veld... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lensway klarer det en nettbutikk med dette vareutvalget skal!; Levere raskt og i tide! Topp service! Nærmeste en kommer følelsen av å handle på fysisk butikk på nett! En får tilpasset forslag, samt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beste prisen og superfornøyd med alt jeg har bestilt. Gode produkter til laaangt under hva andre legger seg på i pris. Har også byttet over linseabonnement til dere også nå. Og sparer mye på det hver... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Etter å ha vært kunde hos dere i mange år opplevde jeg i går å møte på en lite hyggelig kundebehandler. Dette gjaldt en retur av linser som ble bestilt ved en feil. Mannen jeg snakket med var brysk... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de lentes de contacto
  2. também em
  3. Grossista de óculos
  4. Loja de óculos de sol

Escrito pela empresa

Nordens største lager av kontaktlinser og briller av høy kvalitet uten fordyrende mellomledd.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1070 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Leveringen gikk raskt!

Leveringen gikk raskt!

27 de julho de 2026

Resposta da Lensway

Tusen takk for 5 stjerner! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen. Velkommen tilbake!

Enkelt og greit

Enkelt og greit

Resposta da Lensway

Godt å høre at du er fornøyd! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.

//Eli

Classificada 3 em 5 estrelas

Feil produsert en linse eller to så…

Feil produsert en linse eller to så kastet

Hei,

Takk for tilbakemeldingen! Det var leit å høre at du har opplevd at én eller flere av linsene virket defekte.

Skulle dette skje igjen, må du gjerne ta kontakt med kundeservice før du kaster linsen eller emballasjen. Da kan vi registrere en reklamasjon og hjelpe deg videre. Ta gjerne vare på esken, da vi kan ha behov for batchnummer og annen produktinformasjon.

Veldig fornøyd

Produkter kommet tidligere enn forventet og i god stand !

Resposta da Lensway

Tusen takk for 5 stjerner! Så hyggelig å høre at du er fornøyd. Velkommen tilbake!

Rask levering

Lett å finne linser og meget rask levering

26 de julho de 2026

Resposta da Lensway

Tusen takk for 5 stjerner! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både bestillingen og den raske leveringen. Velkommen tilbake!

Super service

Super service, men beklagelivis ble forsendelsen stjålet fra min postkasse

26 de julho de 2026

Hei,

Tusen takk for de 5 stjernene og hyggelige ord om servicen vår! Det setter vi stor pris på.

Samtidig var det veldig leit å høre at pakken ble stjålet fra postkassen din. Vi håper heldigvis at saken ordnet seg på best mulig måte til slutt.

Takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Rask levering, rimelig pris

25 de julho de 2026

Resposta da Lensway

Tusen takk for 5 stjerner! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både pris og levering. Velkommen tilbake!

Godt kvalitet

Godt service

21 de julho de 2026

Resposta da Lensway

Tusen takk for 5 stjerner! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service, det setter vi stor pris på å høre. Velkommen tilbake!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var så greit selv om det var min…

Detvar så greit selv om det var min feil. Sendte tilbake fikk pengene igjen.

13 de julho de 2026

Resposta da Lensway

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at det ordnet seg på en enkel og grei måte. Varmt velkommen tilbake!

Hurtig levering

22 de julho de 2026

Resposta da Lensway

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så godt å høre at du er fornøyd. Det setter vi stor pris på, og vi gleder oss til å hjelpe deg igjen! Varmt velkommen tilbake!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode linser å ha på øynene

Gode linser å ha på øynene. God kvalitet. Superrask levering, rett på døra. Veldig fornøyd!

12 de julho de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

Veldig rask levering

Veldig rask levering som alltid, MEN første gong eg har opplevd at pakken ikkje kom i postkassa. Blei sendt med HeltHjem, men dei har i det siste ikkje klart å levere i nærleiken av "helt hjem". Ikkje eingong til nærmaste butikk, så litt irriterande. Men dette er det einaste eg har å utsette på bestillinga. Ellers tipp topp.

Resposta da Lensway

Tusen takk for den fine og ærlige tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du ellers er fornøyd med både bestillingen og den raske leveringen. Vi beklager samtidig at leveringen ikke ble som forventet. Du er hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice på telefon eller e-post, så hjelper vi deg gjerne videre. Varmt velkommen tilbake!

Rask levering

Rask levering, bra pris og gode linser

Resposta da Lensway

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med linsene. Varmt velkommen tilbake!

Rask og pålitelig levering

21 de julho de 2026

Resposta da Lensway

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske og pålitelige leveringen. Varmt velkommen tilbake!

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt produkt, dårlig leveringsløsning på abbonementstjeneste

Godt produkt, meget dårlig løsning å bruke kun»helt hjem» som transportløsning på abbonement. De lever ikke opp til navnet, og man må som regel på en bensinstasjon for å hente. For meg resulterte det i at jeg så opp abbonementet.

Resposta da Lensway

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet. Samtidig beklager vi at leveringsløsningen ikke har svart til forventningene dine. Du er hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice på telefon eller e-post, så hjelper vi deg gjerne videre. Varmt velkommen tilbake!

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt fra start til slutt.

Perfekt fra start til slutt.

20 de julho de 2026

Resposta da Lensway

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og full pott! ⭐ Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

//Eli

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais