Neonful ApS Opiniões 409

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt i top oplevelse, Rigtig god sparring i beslutnings-processen og vi fandt i fælleskab frem til den optimale løsning, skiltet leveres indenfor den aftalte tid, desværre havde skiltet fået en u... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I forbindelse med renovering af foyer i Rødding Bio tog vi kontakt til Neonful. 4 lysskilte blev det til. Rigtig god dialog med Steen som professionelt kom med forslag til design, størrelser og farv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem fantastisk oplevelse 👌🏻 Jeg havde svært ved at beslutte mig, men jeg mødte alligevel kun forståelse og service fra start til slut. Efter skiltet kom, var jeg bare endnu mere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig service og godt udbud til en fordelagtig pris. Neonful er markant billigere end tilsvarende firmaer, men det går ikke udover kvaliteten. Vi er mere end tilfredse med vores skilt. Skilten ankom... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de letreiros de neon
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Fabricante de iluminação
  4. Loja de Iluminação
  5. Loja de impressões e letreiros
  6. Loja de sinaléctica

Escrito pela empresa

Neonful er Nordens førende brand inden LED neonskilte. Vores designer sidder altid klar til at lave et mockup af lige det design som du ønsker at få lavet i neon. Ønsker du ikke et special lavet neonskilt så har vi over 200 standarddesigns på vores hjemmeside som du kan besøge via: www.neonful.dk. Vores neonskilte er håndlavede, og vi kan derfor garantere høj kvalitet, lang levetid og holdbarhed. Derfor tilbyder vi også 2 års garanti på alle skilte, så skulle der ske noget med dit neonskilt så reparerer vi det med det samme hvis det er muligt eller laver et nyt. Som du kan se her på Trustpilot så har vi mange tilfredse kunder, som både nævner den høje kvalitet på vores skilte men også den fantastiske service som vores team altid står klar til at give. Vi kan lave næsten alt indenfor neon og er ikke bange for udfordringer, så tøv ikke med at sende en forespørgsel igennem vores hjemmeside eller direkte til hey@neonful.dk.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

super service

super service, også når der er noget der er gået i stykker sender de noget nyt.

5 de março de 2026

Resposta da Neonful ApS

Hej Martin! Vi siger tusind tak for din fine anmeldelse, og dejligt at vide at du er glad for skiltene. Det sker heldigvis sjældent at et skilt får en transportskade, men så er det bare forfra på værkstedet jo :) Bedste hilsner, Steen

Super oplevelse

Super oplevelse

17 de dezembro de 2025

Resposta da Neonful ApS

Hej Davud, vi siger tusind tak for anmeldelsen, den er vi superglade for. Og tak for godt samarbejde :) Bedste hilsner, Steen

Virkelig god service

Virkelig god service, hurtig levering og virkelig flotte skilte vi fik special lavet.

2 de dezembro de 2025

Resposta da Neonful ApS

Hej Kasper, vi siger mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os. Og endnu bedre at du/I er glade for skiltene! Bedste hilsner, Steen

Meget fin service

Meget fin service, og varen var som bestilt og forventet.

21 de novembro de 2025

Resposta da Neonful ApS

Hej Bo, mange tak for dine stjerner, dem er vi virkelig glade for! Bedste hilsner, Steen fra Neonful

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtige service og professionelle attitude

Vi var virkelig glade for den hurtige service og den professionelle attitude. Designerne kom hurtigt tilbage med et udkast, og kommunikationen var effektiv og klar.
Vores ordre skulle også leveres hurtigere end normalt, og Neonful gjorde deres bedste for at levere til tiden.

27 de outubro de 2025

Resposta da Neonful ApS

Hej Laura. Vi siger tusind tak for de fem stjerner fra dig, dem er vi superglade for. Vi siger også tak for samarbejdet den anden vej :) Bedste hilsner, Steen fra Neonful

Super produkt

Super produkt. God forsendelse. God dialog med produktionen

22 de outubro de 2025

Resposta da Neonful ApS

Vi siger mange tak for dine fem stjerner, dem er vi stolte af. Dejligt at høre at du er glad for LED neonskiltet fra os! Bedste hilsner, Steen

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god kundeservice fik lavet…

Virkelig god kundeservice fik lavet præcis det jeg havde efterspurgt, ville 100% købe derfra igen :)

14 de outubro de 2025

Resposta da Neonful ApS

Hej Nicklas. Tak for din superfine anmeldelse, den er vi enormt glade for. Både fordi du er tilfreds med dit nye skilt og for servicen bag. Mange hilsner, Steen fra Neonful

Godt at få ved døren

Godt at få ved døren

12 de outubro de 2025

Hej Jørgen,
tak for de fem stjerner fra dig, dem er vi superglade for. Og tillykke med det fine racing-skilt i øvrigt! Bedste hilsner, Steen

Classificada 5 em 5 estrelas

Super professional og personlig…

Super professional og personlig service. Virkelig fede skilte (vi har bestilt et par stykker efterhånden). Varme anbefalinger

8 de outubro de 2025

Resposta da Neonful ApS

Hej Signe, vi siger tusind tak for de fem stjerner og anbefalingen fra dig og Cali Klubben. Og dejligt at høre at skiltene hos jer vækker begejstring! Bedste hilsner, Steen fra Neonful

Anbefaler.

God og venlig rådgivning. Hurtig produktion. Solidt produkt.

25 de setembro de 2025

Resposta da Neonful ApS

Hej Emil,, vi siger mange tak for din anmeldelse. Den er vi superglade for! Bedste hilsner, Steen

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan til enhver tid anbefale neonful

Kan til enhver tid anbefale neonful. Super glade for produktet og god service.

25 de setembro de 2025

Resposta da Neonful ApS

Tak for anmeldelsen Cecilie, den betyder meget for os. Og dejligt at I er glade for jeres nye LED neonskilt fra os. Bedste hilsner Steen

Fremragende service!

Neonful svarede lynhurtigt tilbage på min forespørgsel på et custom design. Designer-Steen havde allerede fra start lavet mig et mockup, så jeg kunne se, hvordan designet ville se ud i virkeligheden. Fuldkommen fantastisk service, hurtig produktionstid og meget nem montering! Skiltet hænger i et åbent kontor - og vores medarbejdere har givet fremragende feedback på det. Vi er så glade og tilfredse!

10 de julho de 2025

Resposta da Neonful ApS

Hej Caroline, tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner. Jeg giver roser videre til designeren, hans arbejde vil jeg ikke tage æren for :) Men allerbedst er det at høre, at skiltet vækker tilfredshed og glæde i jeres åbne kontor! Bedste hilsner, Steen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais