Lion Beddenshop Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Product werd in goede staat afgeleverd. Had echter wel graag van te voren een bericht gekregen wanneer het product bezorgd zou worden. Gelukkig was ik toevallig thuis.

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnel geleverd en ook de theedoeken zijn fantastisch, goede kwaliteit en mooie kleur. Prijstechnisch ook interessant. Een tevreden klant.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele goede service en mooie kwaliteit beddengoed! Ook was het bestellen super eenvoudig en snel. Al is dat laatste voor mij niet heel noodzakelijk.

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

185 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

98 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer matige kwaliteit handdoek

Een handdoek besteld die oorspronkelijk 30,- kost. En heeft de dikte en kwaliteit van een vaatdoek. Direct retour gestuurd. En kreeg het bedrag min de verzendkosten terug op mijn rekening. Heb dus geen spullen en wel kosten gemaakt. Bij dit bedrijf goed kijken naar de kwaliteit.

25 de junho de 2026

beste Reinko,

We hebben u inderdaad de bestelling als retour verwerkt en zoals eerder vermeld, betaald u bij ons altijd de verzendkosten.
De retourkosten zijn altijd de kosten die de klant zelf moet betalen.
Dus u betaald dus altijd € 2.99 als u iets retour stuurt.
Helaas zijn dit de regels als u iets bij ons besteld.
Het kan natuurlijk altijd zijn dat een product niet bevalt.
Ons excuus voor het ongemak, hopend op uw begrip.
Groet lionbeddenshop

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, vriendelijk en behulpzaam. Levering snel. Tevens ben ik erg te spreken over de kwaliteit van mijn nieuwe XXL 100% katoenen ochtendjas. Ik ben 1.67 m en weeg bijna 75 kg. Ik ben dus te zwaar, maar vaak lijkt ‘t qua maatgevingen alsof je een aangespoelde walvis zou zijn… Deze ochtendjas past voortreffelijk, oké de mouwen zijn wat aan de lange kant, but hey ik kan hiermee gewoon in kleermakerszit gaan zitten, without reveal en dat zegt ook wat. De omschrijving is duidelijk en oprecht; kleur klopt, stevige degelijke katoenen stof, lekker lang; enkelhoogte. Het enige minpuntje; als je net zoals mij een zeer gevoelige huid hebt, is het merkstiksel aan de binnenkant. Maar met een tornmesje en een beetje geduld, is dat probleem meteen verholpen en ook nog zonder beschadigingen. Dus mensen wat let je? Bestellen, het is een aanrader! You won’t be disappointed

28 de junho de 2026

Beste Antoinette,
wat een mooie review, wij wensen u veel plezier van uw badjas,
Groet Lionbeddenshop

Classificada 2 em 5 estrelas

Niet ontvangen, per toeval gevonden

20juni bestelling geplaatst waarna ik bevestiging kreeg per mail dat ze zo snel mogelijk aan de slag gingen....niets meer gehoord of ontvangen. Per toeval zag ik bij de dhl pickup een pakket met mijn naam liggen toen ik een ander pakket ging ophalen, bleek dus het hele pakket nooit als verstuurd te zijn gemeld bij mij. Gelukkig zag ik hem en kreeg ik het pakket mee.

Ps: Mails niet in spam gekomen, dit controleer ik dagelijks.

20 de junho de 2026

Beste Tamara,

We zien dat ze al op 22 juni aan de deur waren geweest om 18.00 uur,
We kunnen hier niet zien of uw emailgegevens op de bestelling kloppen, we zullen hier uw emailadres niet vermelden in verband met de privacy.

Het belangrijkste is dat het is opgelost.
veel plezier ermee.
LIonbeddenshop

Classificada 3 em 5 estrelas

Hoeslakens voor topper te groot

In de winkel in Delft 2 hoeslakens (bordeau) voor een topper van 10 cm hoogte gekocht. Niet duur, aardige mensen en kreeg advies om de eerste keren op 40 graden te wassen en niet in de droger vanwege krimpen. Ondertussen ook op 60 graden gewassen en in de droger, maar ze blijven veel te groot! Zowel in de lengte als de breedte. Het lijkt dat ze voor een hoger en dikker matras bedoelt zijn. Heel jammer, en daarbij hebben ze nu al verschillende vale plekken.

9 de junho de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Ik heb besteld

Ik heb besteld, lionshop heeft niet mijn mailadres met de bezorger gedeeld, dus werd ik niet op de hoogte gehouden en moest ik overal zelf achteraan.

19 de junho de 2026

Resposta da Lion Beddenshop

Beste, het delen van de gegevens gebeurd automatisch.
Soms gebeurt het wel een dat de email in uw spam terecht komen of dat de klant per ongeluk een schrijffoutje heeft gemaakt in het emailadres.
Met vriendelijke groet

Classificada 1 em 5 estrelas

Twee badlakens voor mijn lounge stoelen…

Twee badlakens voor mijn lounge stoelen besteld beide reeds bij ontvangen voorzien van vlekken. Deze vlekken gingen er niet uit. Met klanten service contact gehad nog nooit zo slecht behandeld. Geen goed woord voor deze shop over. Niet bestellen de kwaliteit is echt heel slecht eveneens de klantenservice

15 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ruime sortering en uitstekende prijs/kwaliteit

Wat een top bedrijf. Goede website, ruime sortering en voor wie dat wil (of in de buurt woont) een fysieke winkel. Koop hier regelmatig producten en eigenlijk over alles tevreden. Prijs-kwaliteit is echt dik in orde. Ik blijf hier in ieder geval klant. Betrouwbaar.

5 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Een tencel zomer dekbed besteld

Een tencel zomer dekbed besteld. Heel snel geleverd. Wij wonen boven onze winkel. Dat doorgegeven aan Lions. Dit hadden zij ook netjes geschreven op het adreslabel. De bezorger zei: ik moest wel aanbellen, want dat staat hier. 😀. Het dekbed is heerlijk dun maar toch niet fladderig. Ook fijn dat ze duidelijke wasvoorschriften erbij hadden gedaan.

1 de junho de 2026

Beste Thea,
Dank u wel voor de mooie review.
We zijn er blij mee, dat alles voorspoedig is verlopen en dat het dekbed goed bevalt.
Op naar de zomer!
Groet,
Team Lionbeddenshop

Heb 2 dekbed overtrekken gekocht

Heb 2 dekbed overtrekken gekocht. Deze slapen heerlijk zacht. Hopelijk gaan ze ook een tijd mee. Duidelijke website met veel keuze en de prijzen zijn goed.

2 de maio de 2026

beste Linda,
Wat fijn dat u tevreden bent met de dekbedovertrekken.

Fijn dekbed!

Alles prima geregeld! Mooi dekbed!

14 de abril de 2026

Beste Anneke,

Misschien kunt u contact opnemen met onze klantenservice en aan hen doorgeven dat het artikel beschadigd is .
Zij kunnen dan met u tot een oplossing komen.
U kunt dit doen via klantenservice@lionbeddenshop.nl of via 0174297365
Hopend op uw medewerking.

3x Bettbezüge mit Kissen

Tolle Ware beste Preise und schneller Versand. Danke gerne wieder.

2 de março de 2026

Beste,

Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Met vriendelijke groet
LIonbeddenshop