Lion Beddenshop Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Product werd in goede staat afgeleverd. Had echter wel graag van te voren een bericht gekregen wanneer het product bezorgd zou worden. Gelukkig was ik toevallig thuis.

Classificada 3 em 5 estrelas

Hoesloos dekbed besteld van 2.00x2.40, helaas is deze bij nameten 2.00x2.20, maakt voor mij niets uit maar kan mij voorstellen dat je bij een Lits-jumeaux de 20 cm wel gaat missen. Verder had ik oph... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnel geleverd en ook de theedoeken zijn fantastisch, goede kwaliteit en mooie kleur. Prijstechnisch ook interessant. Een tevreden klant.

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke communicatie, vriendelijk en behulpzaam. Levering snel. Tevens ben ik erg te spreken over de kwaliteit van mijn nieuwe XXL 100% katoenen ochtendjas. Ik ben 1.67 m en weeg bijna 75 kg. Ik be... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

187 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

100 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

3x Bettbezüge mit Kissen

Tolle Ware beste Preise und schneller Versand. Danke gerne wieder.

2 de março de 2026

Beste,

Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Met vriendelijke groet
LIonbeddenshop

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk! Zeker een aanrader om spulletjes online te bestellen.

25 de fevereiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, netjes ingepakt.
Prijs kwaliteit helemaal ok.

13 de fevereiro de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne zachte en mooie flanellen lakens

Hele fijne zachte en mooie flanellen lakens en een zeer correct bedrijf om zaken mee te doen, heel betrouwbaar, ik werd keurig van alle stappen op de hoogte gehouden.

14 de fevereiro de 2026

Classificada 3 em 5 estrelas

Nog maar een keer een review proberen…

Nog maar een keer een review proberen te plaatsen. Aangezien de vorige niet geplaatst is. Ik heb 2 splittopper hoeslakens besteld. De maat is prima, het materiaal ook, maar wat een lelijke kleuren. Ze komen naar mijn idee niet overeen de naam die ze hebben. Zo komt de zandkleur namelijk helemaal niet in de buurt van een zandkleur, ik zou bijna zeggen, geel/oranje. Helaas 2 miskopen dus

2 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Compleet pakket

Een makkelik traject om te bestellen. Bij het afhalen in de vestiging Spijkenisse kreeg ik nuttige informatie en was de medewerkster uiterst behulpzaam

2 de janeiro de 2026

Resposta da Lion Beddenshop

Dank voor de mooie review, we gaan hem zeker doorgeven aan ons filiaal in Spijkenisse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel verzonden en netjes ingepakt!

Snel verzonden en netjes ingepakt!

Fijn warme flanellen hoeslakens, en super dat er ook minder standaard maten te koop zijn, zoals voor ons 120x200 kinderbed.

27 de janeiro de 2026

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, reageerde zelfs in weekend op mijn mail.
Product was uitverkocht en kon het niet meer bestellen. Nav mijn mail is er in magazijn gekeken. Er waren nog een paar . Zo kon ik toch bestellen, super.

En dekbedhoes is fantastisch. Heerlijk materiaal de Teddy ribfleece.
Heb er inmiddels 4.

17 de janeiro de 2026

Dank voor de mooie review.
Fijn dat we u toch nog hebben kunnen voorzien van het gewilde artikel.