Product werd in goede staat afgeleverd. Had echter wel graag van te voren een bericht gekregen wanneer het product bezorgd zou worden. Gelukkig was ik toevallig thuis.
Hoesloos dekbed besteld van 2.00x2.40, helaas is deze bij nameten 2.00x2.20, maakt voor mij niets uit maar kan mij voorstellen dat je bij een Lits-jumeaux de 20 cm wel gaat missen. Verder had ik oph... Ver mais
Supersnel geleverd en ook de theedoeken zijn fantastisch, goede kwaliteit en mooie kleur. Prijstechnisch ook interessant. Een tevreden klant.
Duidelijke communicatie, vriendelijk en behulpzaam. Levering snel. Tevens ben ik erg te spreken over de kwaliteit van mijn nieuwe XXL 100% katoenen ochtendjas. Ik ben 1.67 m en weeg bijna 75 kg. Ik be... Ver mais
Bovendijk 33, 2295 rv, Kwintsheul, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
In mijn dekbedovertrek zat een scheur in de naad. Na een telefoontje een mail met foto’s opgestuurd en had na 2 dagen een nieuw dekbedovertrek. En.. de oude mocht ik houden!!
Erg vriendelijk geholpen🌺
Bestel hier zeker weer!
Gisteren mijn eerste Overtrek gekregen snelle levering goed verpakt..... dat was al een goed begin...toen het Overtrek....in een woord prachtig fijne soepele stof luxe uitstraling en een rits in de hoes.... meer dan tevreden nu nog even kijken hoe het blijft na een wasje maar tot nu toe voor herhaling vatbaar SUPER
Website is overzichtelijk. Bestellen ging makkelijk. Snel bezorgd en erg goede kwaliteit. Net mijn tweede bestelling gedaan.
Zeer snelle levering. Uitstekende kwaliteit.
Product netjes en op tijd geleverd. En het ligt heerlijk!
Molton split topper gekocht.
Leek de verkeerde maat te zijn, maar was verkeerd aangegeven op de verpakking. Mijn nieuwe bed is er nog niet helaas, maar mocht de topper niet passen, mag ik altijd even bellen.
Fijne service!
Super snel geleverd en goede kwaliteit
2 hoeslakens gekocht in juni voor mijn topper. De eerste kwam onlangs met een flinke scheur uit de wasmachine (katoen) de tweede zie ik vandaag een gaatje in zitten (stretch). Beide hoeslakens volgens instructies gewassen en behandeld, net zoals ik mn 10 jaar oude Ikea hoeslakens behandelde waar nooit gaten of scheuren in zijn gekomen
Zeer ondermaatse kwaliteit dus, ik heb de winkel nog een mail gestuurd met de vraag of ze iets kunnen betekenen, maar je krijgt 3 weken garantie en daarna kunnen ze niet bepalen of het aan de kwaliteit ligt of hoe je ermee om bent gegaan
Dat weet ik wel. Het is prutkwaliteit wat jullie verkopen, volgende bestel ik wel direct bij Temu dan weet ik dat ik dat ik er geen hoge verwachtingen van hoef te hebben.
Tegemoetkoming was 10% korting op volgende aankoop. Tja laat maar, ik koop hier niks meer en waarschuw bij deze andere kopers.

Resposta da Lion Beddenshop
In eerste instantie hebben we de verkeerde maat gekregen en het duurde een aantal weken voordat het retourzending weer op de rekening stond. We hadden ons oude dekbed al weggegooid dus dat was balen.
We hebben gelukkig wel een nieuw dekbed besteld met de goede maat.
Vandaar toch 3 sterren
Mijn eeste aankoop was een hoeslaken in de kleur zand. Dit hoeslaken beviel mij zeer goed ivm de wat hogere zijkanten waardoor het hoeslaken beter de topper omsluit. Alleen vond ik hem wat prijzig.
Toen ik wat later toch een tweede erbij wilde, bleken ze afgeprijsd; een aangename verassing. Erg tevreden mee, goede kwaliteit.

Resposta da Lion Beddenshop
Het dekbedovertrek dat ik heb besteld werd binnen twee dagen geleverd. Voor deze prijs had ik mijn twijfels over de kwaliteit maar ik ben heel tevreden!

Ziet er goed uit,
was snel geleverd!
Blij mee,
Snelle levering en perfecte kwaliteit
Correcte kwaliteitsvolle producten en levering,
Uitstekende kwaliteit voor een leuke prijs.
Een en twee persoons Molton hoeslakens gekocht voor een absoluut gunstige prijs. Werd snel geleverd, en wat vooral opviel was de uitstekende kwaliteit die we kregen voor het geld. Mooie dikke en zachte vochtregulerende stof, prima afgewerkt en een perfecte pasvorm om de matras. Super!

Resposta da Lion Beddenshop
Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling geplaatst. Via Email contact opgenomen en kreeg al snel antwoord. De bestelling werd probleemloos geannuleerd. Nieuwe bestelling werd netjes en snel geleverd.

Resposta da Lion Beddenshop
Ik was op zoek naar een badjas van katoen een beetje lang ook. Ik vond er 1 beschikbaar in veel kleuren. Betaalbaar, en onwijs snel geleverd! Heel blij mee!