Waarschijnlijk oplichters
Ik heb in sept 2025 een ring gekocht met moedermelk voor wel 162 euro en het is momenteel aug 2026 en ik heb nog steeds niks ontvangen, daarnaast reageren ze ook niet op mijn mails. Ik vind dit heel jammer
Sem histórico de convites para avaliação
Ik bestelde op begin mei 2026 een gepersonaliseerd moedermelkjuweel ter waarde van ongeveer €600. Volgens de bestelbevestiging zou de verzendkit binnen 14 werkdagen worden verstuurd.
Een week later heb ik echter per e-mail gevraagd om mijn bestelling te annuleren, nadat ik kennis had genomen van een groot aantal negatieve reviews van klanten die hun juweel niet ontvingen of problemen ondervonden bij terugbetalingen. Ondertussen zijn deze reviews verwijderd.
Op dat moment was er nog geen verzendkit verstuurd, geen moedermelk ontvangen en was er naar mijn weten nog geen productie of verwerking gestart.
Volgens de algemene voorwaarden die op dat moment van toepassing waren, was annulatie mogelijk zolang er nog geen inclusies verwerkt waren. Intussen heeft het bedrijf de algemene voorwaarden gewijzigd. Van de oorspronkelijke voorwaarden beschik ik over screenshots.
Toch werd mijn verzoek tot volledige terugbetaling geweigerd. Uiteindelijk ontving ik slechts een gedeeltelijke terugbetaling waarbij €50 werd ingehouden voor administratie- en verzendkosten.
Wat ik bijzonder vreemd vind, is dat de verzendkit volgens de trackinggegevens pas twee dagen na mijn annulatieverzoek werd verzonden. Daardoor begrijp ik niet waarom deze kosten aan mij worden doorgerekend.
Toen ik hierover verdere vragen stelde, kreeg ik geen reactie meer op mijn e-mails. Ik ben teleurgesteld over de communicatie en de manier waarop mijn annulatie werd afgehandeld.
Omdat ik geen antwoord meer kreeg op mijn verdere vragen, heb ik advies gevraagd aan de Consumentenombudsdienst over deze situatie.