Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdeligt at arbejde med. Besværlig highlight funktion der ikke fungere. Nogen gange highlightes baggrunden, andre gang teksten. Farveangivelserne er helt off: Rød bliver brun/pink afhængig om de... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke slette min bruger derinde. Når jeg klikker på HELP på hjemmesiden, får jeg en besked fra min computer hvor der står, at hjemmesiden er usikker, og at jeg kan risikere at nogen kan stjæle mine... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

i don't now how you manage to make what is essentially a gloryfied pdf reader so uncomfterble. it is contstantly getting updates, somtimes it logs me of for no reason, every time you update it it forg... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 1 em 5 estrelas

Min datter på universitetet købte en online bog. Pludselig får hun at vide servicen lukker ned og hun ikke længere har adgang til hendes bog eller kan ej få en kopi som PDF eller andet. Pengene er tab... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Eventos e entretenimento

Informação fornecida por diversas fontes externas

Lix is a study platform for students in higher education. Lix will accompany anywhere you’d like to go study. You don’t need a large backpack anymore. Lix does the heavy lifting and keeps your eTextbooks in one clear overview. Lix also makes sure, that you get them at the lowest price possible – we say no to costly textbooks. What else? Lix is designed to improve your learning experience. Create notes, highlight important phrases, and search across all your content.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Forvirring men hurtig service!

Må indrømme, at jeg faldt for deres tidbud på dba. Troede dog, at det var en bog jeg købte for sølle 100 kr. og ikke en E-bog. Blev skuffet da jeg fandt ud af, at det var en E-bog. Pludselig havde jeg problemer med, at downloade deres program ned på computeren, men det lykkedes tredje gang. Skrev til kundeservice i forvirring, og fik hurtigt hjælp! Af alt den forvirring blev jeg ovenikøbet tilbudt en gratis rabatkode på 100 kr. Hvilket passer meget fint, da mange af deres bøger er sat ned til 100 kr. Rigtig god service og et rigtigt fedt koncept af bøger online. I får 5 stjerner herfra :-)
Mange hilsner fra en glad studerende.

5 de setembro de 2016

Kanon platform

Endelig sker der noget som giver mening på det digitale uddannelsområde.
Det her kan hjælpe verden med at blive klogerer på en nemmere og meget mere økonomisk rigtig måde.

4 de agosto de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Genial tjeneste + verdens sejeste service!

Ville prøve denne helt nye tjeneste, men fandt ikke lige den specielle bog jeg søgte.

1: Får en email dagen efter fra en Mette, der spørger hvorfor jeg ikke købte.
2: Fortæller hvorfor..
3: Ugen efter skriver/ringer Mette at hun har skaffet bogen til mig. Tilmed gratis til hele min studiegruppe!
= Det er nok ikke alle der skal regne med gratis bøger, men fortæller lidt om at teamet brænder for opgaven!

Ville klart anbefale Lix til alle :)

Håber virkelig flere og flere forlag får øjenene op for denne geniale tjeneste, så alle studiebøger på sigt bliver tilgængelige online.

24 de fevereiro de 2016
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais