Jeg modtog mine nye løbesko i den forkerte farve, som jeg havde købt online. Jeg ringede til kundeservice, og fik lynhurtig hjælp af Rasmus, som fik sendt de rigtige sko afsted indenfor samme time af,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har købt mange sko i Løberen (Aalborg) men synes at kundeservicen, eller mangel på samme, har udviklet sig i forkert retning. Kommer ind i butikken i Aalborg lidt før lukketid og bliver, inden at have... Ver mais
A empresa respondeu
Super Service. Online shoppen leverede ved en fejl en damevest i stedet for den bestilte herre løbevest. Til min positive overraskelse sendte de straks en herrevest afsted da jeg gjorde opmærksom på f... Ver mais
Fantastisk personale🤩 var ved dem i Roskilde. De ved hvad de snakker om. Jeg skulle bruge et par løbe sko til noget nybegynder træning, da jeg har gamle akillessene og knæ skader. De laver løbe test... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vester Alle 20, 8000, Aarhus C, Dinamarca
- 86120180
- kundeservice@loberen.dk
- www.loberen.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 46% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Aldrig mere Løberen i Hillerød
Jeg havde fået tid hos Løberen og skulle have et par løbesko. Jeg ankom ca. 10 min før tid, og var forberedt på at vente på at det blev min tur, da den friske yngre mand, som jeg havde talt med, havde en anden kunde. En ældre medarbejder tilbød sin hjælp og blev noget irriteret, da jeg fortalte, at jeg skulle have et par løbesko samt havde en tid.
Hans irritation blev ikke mindre, da jeg ikke havde mine gl. løbesko med. Jeg begyndte at fortælle, at jeg skulle bruge dem til at gå på løbebånd med små og få intervaller af løb, samt at jeg skulle have svangstøtte i dem. Så fortalte jeg om min gå og løbe stil, men han virkede ligeglad. Han fandt et par sko, og fik mig op på løbebåndet, og satte derefter farten op til et sted imellem 8 og 9 km/t – ikke noget med at starte blødt ud. Derefter fandt han et par sko med svangstøtte og løbeturen gentog sig bare med lidt højre fart. Disse sko var ikke gode til mig, og jeg prøvede fortælle, hvad der ikke var godt for mig. Dette virkede han ligeglad med at høre, men gav mig nogle andre. Atter en spurt på båndet. Disse var meget bedre. Men ikke helt perfekte. Han fandt par nr. tre, som ikke duede til mig. Jeg fortalte at det forrige par var bedre, hvorpå han bare stod og så på mig, som om han ville sige (men han gjorde det dog IKKE) ”Så er det forrige par du skal have, for jeg gider ikke at hente flere sko”. På det tidspunkt ville jeg ønske at jeg var gået, men havde hårdt brug for et par nye sko. Så jeg valgte det forrige par, betalte og gik ud af forretningen 10 min efter at jeg var ankommet.
Jeg var så ked af det og rystet over den behandling. Følte at indstillingen var, at jeg bare skulle ud af døren så hurtig som muligt. Så man kunne komme ind og drikke kaffe. Så nu står jeg med et par sko som er okay, men ikke helt optimale. Men kan bruges.
Jeg sætter aldrig mere mine ben i Løberen i Hillerød igen. Om så at jeg bliver betalt for det.
Har efterfølgende fået at vide, at næste gang jeg skal have nye sko, skal jeg tage til Løberen i Lyngby eller ind til Marathon Sport i København. Jeg vælger nok Maraton Sport, da jeg helst ikke vil støtte Løberen, efter denne oplevelse. Der er bare langt fra Nordsjælland, når man skal med det offentlige. Men det gør jeg næste gang.
Hurtig levering. De havde min størrelse for en gang skyld på hjemmesiden, hvilket er fantastisk!
Super service!
Ringede til Løberen i Aarhus, da jeg var på jagt efter nogle specifikke sko. Mads i butikken ydede en absolut fabelagtig god service og da butikken ikke havde den pågældende sko i den størrelse, bad han mig kontakte de gode kolleger hos Løberen i København, der ligeledes har stået på hovedet for at hjælpe med at få den rigtige sko frem til den rigtige fod :-)
Sjældent man møder den slags service og knowhow i en butik. Tak for den.
Hurtig og en ikke åbnet pakke
Super hurtig levering 📦
gode handler.
Jeg benyttede mig af nogle tilbud on-line, og valgte at hente varerne i den nærmeste fysiske butik (Kbh K).
Jeg havde desuden kort inden været i butikken at købe nogle korte tights.
Begge køb og afhentningen forløb uden noget bemærke, og varerne virker til at være iorden og pengene værd
Bestilte Nike sko 12-2 kl.10.45
Bestilte Nike sko 12-2 kl.10.45
den 13-2 kl.14.45 blev de afleveret ved døren
Det er bare super
Super fin service og hurtig levering
Super fin service og hurtig levering
Mine sko blev leveret hurtigt efter…
Mine sko blev leveret hurtigt efter bestilling. Har kun udelukkende gode oplevelser med at handle hos Løberen.
Hurtig levering og mega fair pris!
Altid god service og gode råd og…
Altid god service og gode råd og produkter. Hurtig levering ved online bestilling.
Skuffende løbetest
Jeg fik foretaget en løbetest hos Løberen, men oplevelsen var desværre lidt skuffende. Selve testen bestod kun af en kort optagelse af, hvordan jeg løb på et løbebånd, uden en mere grundig analyse af fodens bevægelighed eller behov. Derudover var udvalget af sko i min størrelse meget begrænset – de havde kun tre modeller at vælge imellem. Servicen var venlig nok, men det føltes ikke som den mest professionelle eller dybdegående tilgang til at finde de rette løbesko. Hvis du søger en mere detaljeret løbeanalyse og et større udvalg, kan det være værd at kigge andre steder - jeg anbefaler Kaiser Sport.

Resposta da LØBEREN
Altid go service og hurtig levering
Altid go service og hurtig levering
Jeg har aldrig fået så god…
Jeg har aldrig fået så god kundeservice, som jeg fik af Mathilde i butikken i Aalborg! Hun tog sig virkelig god tid til at finde den perfekte sko til mig, og gav mig en masse løberåd med på vejen!
Løberen Aalborg, altid en god oplevelse 😀
Hos Løberen i Aalborg får man altid en god og professionel vejledning. Fantastisk personale, altid godt humør.
Kompetent vejledning og flinke folk.
12-års fødselsdag hos Løberen Aarhus
En 12-års fødselsdag inkluderede en tur forbi Løberen i Aarhus for at vælge nye løbesko.
Vores ekspedient gav os en alletiders oplevelse: professionel rådgivning om fodstilling, nærværende service og en god kontakt med vores dreng. Efter et par ture på løbebåndet blev det rigtige match fundet.
Ekspedienten smed endda et par gaver fra Løberen oveni handlen. Da vi kom udenfor, udbrød vores dreng spontant: “Bedste betjening nogensinde!” – og vi er enige.
Hurtig levering og service i butikken…
Hurtig levering og service i butikken er top!
Køb af trail pande lampe online …
Køb af trail pande lampe online super let og hurtig levering. Bestilte mandag morgen og pakke i postkasse dagen efter kl 12:30. Meget tilfreds.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.