Deze shop word gerund door een praktijkmens, die zijn passie met je wil delen. Niet verkopen om het verkopen maar goede adviezen voor beginners om geen kapitaal uit te geven aan overbodige spullen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
We hadden de Sparrow nightschool set besteld voor de verjaardag van onze zoon. Alleen had mijn man het huisnummer verkeerd ingevuld waardoor het pakket weer werd teruggestuurd. Nadat we telefon... Ver mais
De website vermeldde "voor 16 uur besteld, morgen geleverd". Ik heb vrijdag om 15 uur een bestelling geplaatst. Maandag ontving ik pas bericht van DHL dat het brievenbuspakket bij hen was afgelever... Ver mais
This company is excellent. All aspecten, service, advice customer care. Quick replies to any querulant. They give that personal and polite touch. Having dealt with this company for a few years now it... Ver mais
Informações sobre a empresa
De online winkel voor lockpickers en van lockpickers. Review je bestelling, levering of lockpicking tools. Dit is het review platform platform van Lockpick Webwinkel. Met Trustpilot hopen wij dichterbij onze klanten te komen en met behulp van jouw feedback de winkel blijvend te verbeteren. Dus goed of niet goed, wij hopen graag van je te horen wat je van je bestelling vond. Ons team is iedereen dankbaar en staat altijd paraat om contact met je op te nemen. Als je dus ooit een keer ergens mee zit mag je wat ons betreft altijd contact opnemen.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Top Service
Meerdere keren wat besteld, er ontbrak één keer iets bij mijn bestelling, maar dat was super snel en zonder gedoe opgelost! Top service!

Prima
Levering op tijd, en Speciale Lever Pick werkt prima op schuurslot

Resposta da Lockpick Webwinkel
Speciaal review voor de snelle service
Speciaal review voor de snelle service. Ik bestel vanuit België en komt al de volgende dag voormiddag thuis gearriveerd.
Topper!

Hele fijne webshop
Hele fijne webshop! Super voor beginners en mensen die op zoek zijn naar net dat beetje extra informatie. De prijzen zijn ook er schappelijk.

lockpick
Door de snelle levering. Goede kwaliteit en qua prijs .

Resposta da Lockpick Webwinkel
Er was een set beschadigd en heb foto’s…
Er was een set beschadigd en heb foto’s ervan doorgestuurd maar geen reactie 🙄
Voor de rest zeer tevreden over de snelheid van verzenden

Tevreden met Lockpick webwinkel
Ik heb het "LPXS15 Lockpick Set met Oefenslot" gekocht bij deze webshop. Alles netjes ontvangen en compleet.
Er zat zelfs een uitleg bij moet je het slot moest openen. Dit vindt ik een plus punt, want ik wou al een tijdje een lockpick setje hebben. Perfect voor een beginner. Alleen ik had al te snel door hoe het slot werkte oops.
Ik zal zeker in de toekomst weer hier bestellen.

Product exactly as advertised
Product exactly as advertised, sending and delivery as promised.

Goede klantenservice
Bestelling kwam snel binnen. Had het geretourneerd en er was een probleem. Ik besloot een appje te sturen en na 2 uur was het afgehandeld. Snelle en goede service!

Resposta da Lockpick Webwinkel
Snelle levering, goede en snelle klantenservice en de producten waren ook goed in orde.

Resposta da Lockpick Webwinkel
Bestelproces en product zijn prima.
Bestelproces en product zijn prima.
Alleen de bezorgdienst weet niet wat bedoeld wordt met "voor 23 uur besteld, de volgende dag geleverd" Daar zou ik nog wat aandacht aan besteden als webwinkel.

Resposta da Lockpick Webwinkel
Zeer duidelijke uitleg en prima…
Zeer duidelijke uitleg en prima verzending.
Uitstekend product

Resposta da Lockpick Webwinkel
Prima product voor een nette prijs
Prima product voor een nette prijs. Goed verpakt en snel verzonden.

Resposta da Lockpick Webwinkel
De bestelde flippers deden zijn werk…
De bestelde flippers deden zijn werk binnen 3 min binnen net zo snel als de slotenmaker