Hurtig levering og meget fin service fra Pauline👌🌸 Det søde sæt jeg købte er i polyester. Det kommer lidt bag på mig I laver tøj i et billigt produkt, normalt køber jeg ikke polyester, men nu få... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god service. Man får varerene stort set dagen efter man har bestilt dem, og returnering er heller ikke noget problem, da returetiket medfølger. Er fan af Lollys Laundry tøj og er sjældent bleve... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg skulle bruge tøjet til et bryllup og var ALT for sent ude med at bestille. Men sendte ordren mandag og tirsdag landede tøjet. Det var iøvrigt på udsalg og der var kun nogle få størrelser tilbage -... Ver mais
A empresa respondeu
Jeres hjemmeside gjorde nemt for mig at finde den nederdel jeg søgte. Normalt handler jeg i de fysiske butikker men i dette tilfælde så jeg nederdelen i større str. hos Bahne Holbæk og spurgte om de... Ver mais
A empresa respondeu
Lollys Laundry is understated luxury that anyone can afford 💖🌟 The philosophy is to create a brand where the quality and price are woven together, resulting in strong collections that let you style your look up or down, depending on whether you are into classic romanticism or the tough rock chick look 🤩✨
Titangade 15, 1.sal, 2200, København N, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Skønne bukser. Passer perfekt til den vest jeg tidligere bestilte på udsalg.
Altid perfekt service hos firmaet også pr. telefon.

Resposta da Lollys Laundry
Bin Sternzeichen "Krebs" und bin eigentlich nicht an den üblicherweise angebotenen Shirts dieser Art interessiert. Rein zufällig habe ich irgendwo im Netz Euer Shirt gesehen und war hin und weg. Das musste ich unbedingt haben! Als ich dann auf Eurer Website gesehen habe, dass Ihr auch nach Deutschland verschickt und es das Shirt auch in großen Größen gibt, habe ich bestellt.
Ich bin BEGEISTERT von der Qualität des Stoffes und dem Schnitt, der auch in XXL proportional passt. Auch die schnelle Lieferung lässt mich sehr gerne wieder bei LOLLYSLAUNDRY bestellen. :D

Resposta da Lollys Laundry
Ich bin total happy. Die Sachen sind wie beschrieben und sehen nicht nur super aus sondern fühlen sich auch super an. Größe ist perfekt. Ich bin happy

Resposta da Lollys Laundry
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med jer både på mail og via Instagram, men får intet svar ?! I tager kr. 750 for en bluse som der har et prismærke på sig, hvor der står kr. 700 - det synes jeg er meget underligt

Resposta da Lollys Laundry
Det er et fantastisk sted at handle online. Der er nogle meget venlige damer som tager telefoner, når man ringer, og hjælper, når man har nogle spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale firmaet.

Altid lækkert og stilfuldt tøj til tiden - elsker alt ved Lollys Laundry 🥰

Resposta da Lollys Laundry
Lækkert tidløst design som er behageligt at have på :-)

Resposta da Lollys Laundry
Hurtig levering og god kommunikation

Resposta da Lollys Laundry
Meget hurtig levering og nem returnering til anden størrelse.

Nice/ beautiful clothes
Fast delivery
Good service
Ik like the brand a lot

Resposta da Lollys Laundry
Super lækkert tøj. Ind i mellem lige til den noget dyre side.
Har aldrig haft problemer med levering eller returnering.

Resposta da Lollys Laundry
Shopping with Lollys Laundry was an absolute delight! The team was efficient, and the shipping worked like a dream—smooth and fast. The pieces feel special, unique, and instantly elevate any outfit. Totally obsessed!

Resposta da Lollys Laundry
God og overskuelig hjemmeside med mange gode tilbud og udvalg af tøj

Elsker den butik.
Så LÆKRE varer, altid hurtig levering, og det sødeste personale, altid venlige og hjælpsomme.
Tøjet er unik og så smuk udført.

Resposta da Lollys Laundry
Nemt at handle på hjemmesiden og hurtig levering.

Resposta da Lollys Laundry
I am very happy with my dresses from Lolly,s Laundry.
I have now 3 pieces !!!
Also baught in a shop in Amsterdam and on line.
Antoinette

Resposta da Lollys Laundry
Elsker dette mærke og er der noget som ikke passer eller i stykker, så får man hurtig hjem.
Vender altid tilbage til denne hjemmeside

Hurtig levering.
Skjorten svarede til billedet heraf.
Lækker kvalitet.

Resposta da Lollys Laundry
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.