Lunacasino Opiniões 10

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Fraråder alle at spille her – tekniske fejl og ingen kompensation

Jeg har haft en yderst frustrerende oplevelse på denne spilleside. Under en bonusrunde genindlæste siden gentagne gange, hvilket fuldstændig ødelagde spiloplevelsen og medførte, at mine free spins gik tabt. Dette skyldtes tekniske fejl på deres platform – ikke noget, jeg som spiller kunne kontrollere.

Jeg har kontaktet kundeservice flere gange og sendt det eneste spil-ID, jeg kunne finde, men de insisterer stadig på yderligere sessionoplysninger eller at jeg skal spille igen for at “bevise” fejlen. Det er urimeligt, og det viser tydeligt, at de ikke tager ansvar for deres egne tekniske problemer.

Kundeservice henviser til standardtilbud og “Daily Picks”, men det ændrer ikke ved, at deres system har ødelagt min oplevelse og frataget mig bonusmidler, som jeg ellers havde ret til. Det virker klart, at platformen prioriterer interne regler over spilleres retfærdige oplevelse.

Jeg vil fraråde alle andre at spille her. Hvis tekniske problemer opstår, kan man ikke forvente kompensation, og oplevelsen kan blive fuldstændig ødelagt.

Jeg overvejer også at dele min oplevelse på Trustpilot, sociale medier og relevante forbrugerinstanser, så andre spillere bliver advaret, og platformen holdes ansvarlig.

Alt i alt er dette en upålidelig og uprofessionel platform, og jeg kan på ingen måde anbefale at spille her.

15 de março de 2026

Scam

Man opretter sig, laver en indbetaling og sp bliver man logget ud og kan ikke logge ind igen.
Hold jer væk

15 de fevereiro de 2026

Esktremt mængde snyd

Ville annullere min bonus efter at jeg vandt over 1000 kroner. Men blev fortalt af support efter hele 40 minutter at jeg ville miste alle mine gevinster hvis det var, derfor ville jeg kun kunne trække 500 ud, altså de 500 jeg havde indbetalt. Så jeg valgte at lave highroller spins ned til mit startbeløb så jeg kunne kunne få bare lidt sjov ud af hjemmesiden. Så endte jeg på 1007 og brugte derefter endnu 30 minutter i support på at få fjernet bonussen, hvor jeg efter havde 507 kroner tilbage. Ensbetydende med at de har numserendt mig så jeg kunne spille det hele væk inden jeg udbetalte. Tak for ingenting.

9 de fevereiro de 2026

Fake!!

Fake!!!

Indbetal IKKE til dem !! Så straks jeg havde indbetalt, blev jeg logget ud og kunne IKKE logge mig ind igen. Pengene er tabt!!!

Jeg har skrevet til dem, og har fået samme svar fra flere forskellige “personer” derinde fra, med flere dages mellemrum. Men intet hjælp at hente. OVERHOVEDET!!! Så spar dine penge og find et andet casino. For her får du IKKE noget ud af det, udover mistet penge.

Én stjerne, KUN fordi 0 ikke er muligt. Hold jer langt væk!!

19 de junho de 2025

Lunacasino = SCAM SIDE

Jeg er meget utilfreds med min oplevelse med Luna Casino, som blev reklameret på Ekstra Bladet. Efter at have indbetalt penge modtog jeg ikke den lovede 100% velkomstbonus, selvom jeg opfyldte alle betingelser.

Da jeg forsøgte at hæve mine penge, blev jeg bedt om at indsende en omfattende dokumentation, herunder ID og bevis for betaling. Jeg sendte alle de nødvendige dokumenter for over to uger siden, men har stadig ikke modtaget svar eller mine penge.

Denne behandling er uacceptabel og får mig til at tro, at Luna Casino bevidst forsinker udbetalinger og undlader at overholde sine egne bonusløfter. Jeg opfordrer alle til at være ekstremt forsigtige med dette casino.

26 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

fik ikke min indebetalings bonus så…

fik ikke min indebetalings bonus så skrev til support. Åbentbart er min konto blevet udelukket fra bonusser som en beslutning fra ledelsen selvom jeg lige har oprettet kontoen og vel om mærket aldrig har gjordt noget forker heller ikke på andre hjemmesider alt i alt en elendig oplevelse og et forfærdeligt elendigt casino

4 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Da jeg opretter mig som bruger og…

Da jeg opretter mig som bruger og indbetaler, modtager jeg ikke den bonus der står man automatisk får. Da jeg så henvender mig til deres supportfunktion og spørger ind til det, får jeg intet svar. Der står de svarer indenfor nogen minutter, men nu mere ned et døgn efter har de stadig ikke svaret på min henvendelse.
Jeg sletter mig derpå igen og anbefaler andre at holde sig væk derfra.

18 de junho de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais