Mackmedia Opiniões

3,8

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Super service

Super service, og altid kunderne i fokus :) Et sådant service niveau er svært at opstøve. Kan varmt anbefale andre i Firma øjemed at benytte sig af Mackmedia. Vi har et fantastisk samarbejde med Jonas.

Hilsen Carvision

20 de fevereiro de 2023

Super engageret webbureau

I forbindelse med opstart af en nyere webshop havde vi behov for hjælp til SEO, Google Analytics og Google Ads og var blevet anbefalet at kontakte Mack Media. Det har vi på intet tidspunkt fortrudt og er ovenud tilfredse med deres arbejde, engagement, respons og imødekommenhed.

Vi er særligt tilfredse med den månedlige opfølgning på opgaver og gennemgang af resultater og gode ideer til hvad vi som virksomhed/webshopejer selv kan arbejde videre med.

25 de janeiro de 2023

Hos Mackmedia har jeg fået fuld valuta for pengene

En talemåde siger at hvis man sår vind, skal man være forberedt på at høste storm. MEN med Mackmedia som samarbejdspartner omkring hjemmeside og digital markedsføring har jeg oplevet at høste - ikke storm - men decideret orkan, en stor tak til Mackmedia's dygtige medarbejdere. Tove Dahlmann, TD Consult

30 de novembro de 2022

Vi giver Mackmedia vores bedste…

Vi giver Mackmedia vores bedste anbefalinger. I forbindelse med udarbejdning af en ny hjemmeside, har vi haft et fantastisk design forløb med Thor, han er løsnings orienteret, meget faglig dygtig, effektiv og kundemindet, hvilket giver os som kunde tryghed i forløbet og 210 % fuld tilfredshed med resultatet. Trygheden i at det aftalte blev fuldt til dørs har været en vigtig faktor for os, da vi desværre tidligere med andre udbyder har oplevet de langt fra kunne levere hvad de lovede. Så de varmeste anbefalinger herfra, hvis du ønsker en troværdig samarbejdspartner til de sociale medier.

12 de dezembro de 2022
logótipo da Mackmedia

Resposta da Mackmedia

Hej Susanne. Mange tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at kunne hjælpe jer i mål med en løsning, som er præcis efter jeres ønsker :)
Mvh Mack Media