Maloria
Leia as opiniões dos outros
Ik wacht ondertussen al 3 maanden voordat mijn retour afgehandeld kan worden. De zijden beddengoed set was niet van goede kwaliteit. Dit bedrijf betaalt de inklareringskosten niet, waardoor het... Ver mais
Bestelling nooit ontvangen... Geld krijg ik niet terug want volgens de track & trace zou er geleverd zijn... Telefoonnummer bestaat niet en mails worden beantwoord door Chat GPT (of dergelijke). Vrese... Ver mais
As pessoas também visitaram
van weg blijven, geen service
Pure drop-shipping, product wordt bestelt in China en doorgestuurd. Kraan van ruim 100€ bleek verchroomde kunststof en na 6weken total-loss, enkel automatisch antwoord, geen garantie, geen verantwoordelijkheid en van de verplichting van 'levering van deugdelijk product' hebben ze daar nog nooit gehoord.Gewoon van wegblijven.
Oplichters
Dit bedrijf betaalt de inklareringskosten niet, waardoor het retourpakket niet bij hun afgeleverd kan worden en zij mij eerlijk kunnen terugbetalen.
Communicatie met de klantenservice is ook niet prettig, laten je lang wachten en praten om het probleem heen.
The order came too late
The order came too late, which is why I sent an email for a return. In the email I was told that I specified as the reason for the return that it did not "meet my expectations" Lie. Although the website says "return without problems", they say No Return.
Gewoon oplichters
Gewoon oplichters, je moet daar niet kopen. Producten komen recht streeks uit China. Duurt heel lang, ik had 2 dezelfde lampen bestel de eerste kwam na 4 weken de tweede na 7 weken ze zijn verschillend, en er zitten verkeerde stekkers aan 1 was voor Amerika en de andere van China. Je kan ze niet bellen. Ze reageren wel op email maar je krijgt je antwoord van Ai. Ze zeggen dan dat ze het oplossen maar doen het niet. Ze vragen je om foto's te sturen van het product waar op je duidelijk kan zien dat er een verkeerde stekker aanzit, maar dan zien zij geen probleem. Ik zou mij kapot schamen als ik zo mijn handel zou drijven.
Bestelling gedaan binnen gekregen veel…
Bestelling gedaan binnen gekregen veel te klein . Nu hopen dat ik het kan retourneren.
Ik heb mijn bestelling perfect…
Ik heb mijn bestelling perfect ontvangen. Precies gekregen wat ik besteld had.
Ziet er erg mooi uit.
Communicatie met Maloria verliep uitstekend.
Misschien geleerd van andere reviews?
Misleidende website
Misleidende website! Aankoop: knuffel met lichtje en muziek. Naast slechte kwaliteit van stof werkte het beloofde lichtje en muziekje in de knuffel totaal niet. Totaal waardeloos. Producten komen uit China. ‘30 dagen retourrecht - probleemloos retourneren’ klopt niet, wordt niet nagevolgd. Adres om te retourneren krijg je niet wel een smoesje dat ze eerst een nieuw exemplaar moeten sturen!!!! Niets meer gehoord!! het vermelde telefoonnummer op website werkt niet. Conclusie geld kwijt!
Verkeerde kleur badjas
Verkeerde kleur badjas, 3 weken onderweg voor ik het aankreeg.
95% van overtuigd dat dit drop shipping is. 👎
Uiteindelijk ontvangen: Maloria’s rotzooi.
Uiteindelijk heb ik de twee bestelde mobiele boekenplanken binnengekregen. Wat een rotzooi van Maloria (en onder dezelfde naam te bestellen bij Neige): een aftands, gammel, slecht passend bouwpakket dat, eenmaal in elkaar gestoken, totaal afwijkt van wat je besteld hebt en er zo slecht uitziet (geheel anders dan op de plaatjes…) dat je het nog geen plek in je schuur zou geven. 80 euro over de balk gesmeten. Nooit weer!
DAAR NIETS KOPEN !!!
Een design vogelhuisje gekocht, die zo klein is, dat er enkel regenwormen in zouden passen! En wanneer je hen zegt dat ze misleidende informatie op hun website hebben staan, dan vinden ze het natuurlijk zeer spijtig voor jou maar je krijgt doodleuk je geld niet terug! Ahh neen, want voor afgeprijsde artikelen mag je geen retour aanvragen.
Bestelling is na 4 weken aangekomen
Bestelling is aan gekomen, het product was op voorraad maar is 4 weken na bestelling aangekomen rechtstreeks uit China.
Dus pure oplichterij
Slechte service
Het duurt heel lang totdat ik mijn jas binnenkrijg, ze geven aan er iets bij te geven door de vertraging vervolgens krijg ik er niks bij. Ook ruikt mijn jas heel erg naar schimmel en Die stank gaat er niet uit. Ze geven aan dat ik niet kan retourneren terwijl dat van tevoren heel duidelijk is aangegeven dat het wel kan. Niet tevreden!
Er bestaat géén fysieke winkel
Ruim voor Kerst boom besteld én betaald.
Half januari werd de betaalde boom geleverd.
Géén betrouwbaar bedrijf.
Nadat ik een bestelling wilde…
Nadat ik een bestelling wilde retourneren kreeg ik eindeloos veel mailtjes over waarom het duurzamer en financieel voordeliger was om dit niet te doen. i.p.v. gewoon de retour instructies. Ook probeerde ze eerst iets te bedenken over waarom ik niet mocht retourneren en daarna de retour kosten terug naar China voor mijn rekening terwijl het retour adres op de website naar Amersfoort is.
Deze website is een aliexpress…
Deze website is een aliexpress oplichting. Tegen dikke winst verkopen ze je deze troep door. Ze hebben ca 20 andere vergelijkbare websites in de lucht. Tip, zoek met google lens je product, dan zie je pas de omvang. Bezar dat dit in Nederland kan.. skippen die boel
Advies:Tip:niks bestellen hier
Advies:
Niks bestellen. Verzending Duurde té lang. Mail contact erg slecht...product verkeerd gespoten.
artikel na 3 maand nog niet geleverd en geen geld
op 20/10 een "risa " wekker gekocht en na 3 maand nog steeds geen artikel geleverd. Volgens hen zou het geleverd zijn (tracking) op 04/11 nochtans niets gezien.telkens je reklameert het gebruikelijke verhaal onze tracking zegt geleverd, ze maken er een spelletje van om met uw voeten te rammelen in de hoop dat je stopt.ik vraag gewoon mijn geld terug dit zijn bedriegers
Memorial.nl is geen enkele ster waard!
Nog steeds niks ontvangen en geen reactie meer gekregen van Maloria.nl. Volgens hun Chinese webtracker zou het geleverd zijn. Misschien in Hoboken in de verenigde staten, want dat bestaat ook écht in Amerika? Hier is niks geleverd, heel de dag thuis gewacht te en met 100% zekerheid is mijn bel niet stuk en mijn brievenbus gaat op slot. Daar kan niemand in. Ondertussen na zes weken gaat Niet.bezorgd.nl deze oplichters contacteren via juridische zaken om mijn geld terug te geven en ik moet slechts 20% van dat bedrag afstaan aan deze hulporganisatie. Maar als het niet lukt, dan moet ik ook niks betalen. Duimen nu en ik ben benieuwd!!!
Dropshipping…
Lange levertijd. Verstuurd vanuit China, dropshipping dus. Mailcontact met Chatgpt….trap er niet in!!
Ik zou hier echt niets bestellen
Ik zou hier echt niets bestellen! Ten eerste duurt de levering super lang, terwijl ze zeggen dat het direct is verstuurd. Daarnaast zou je een gratis regenhoes bij de tas krijgen. Ik overdrijf niet dat er 19 mails over en weer zijn gegaan of de regenhoes erbij verstuurd kon worden omdat het vinkje op de site het niet deed. Eerst verschuilen ze zich eronder dat het pakketje al verstuurd is terwijl ie na 2 weken nog niet binnen is gekomen en tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds te beroerd om de gratis regenhoes die bij de tas hoort te versturen. Geloof me ze zijn je geld en je energie niet waard. Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik deze zeker gegeven.