Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi var inde hos jer i København og spise d.11 april og blev trukket 2 gange beløbet på kortet. Jeg ringer til jer 2 dage efter og får fat i en ekspedient som ikke kan hjælpe, men derimod siger jeg ska... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi fik pasta - en Alfredo og en Beef pasta. Det smagte ganske udmærket, hurtig og venlig betjening. Carlsberg Classic kunne absolut godt være koldere, men gled dog ned alligevel.

Classificada 1 em 5 estrelas

Meget dårlig service hos Mama Rosa. Vi ventede næsten en time på maden. Min kæreste fik sin mad først, og den var kold. Jeg måtte vente yderligere 15 minutter på min mad. Personalet virkede uopmærksom... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig dårlig service, de spøger en om man bestiller en øl, bare fordi man skal være fuld. Maden er under alt kritik, kartoflerne er rå og kolde, og bøffen vejer 100 gram. Medarbejderne er nogle... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante ecléctico
  2. Restaurante italiano
  3. Restaurante

Informação fornecida por diversas fontes externas

Mama Rosa is the oldest restaurant on Strøget, and with our newly renovated premises we offer exclusive, Italian atmosphere in the heart of Copenhagen at a price bar where everyone can join. At Mama Rosa we serve authentic food made from good ingredients. With our dedicated chefs and waiters team, we strive to pamper you with an amazing overall experience where you can relax while enjoying a tasty meal, delicious drinks and good company. In the menu you will find, among other things, dishes from the original Italian cuisine, and with a stone oven imported from Italy we have made sure that you get a taste that will send you directly to the Boot country when you visit us. Choose whether you want to settle down in the restaurant's exclusive interior or enjoy your food on the street overlooking the Nikolaj Church. Our restaurant offers a total of 3 floors, which can be booked individually or together for your next big party or corporate event. We provide meals, a great atmosphere and free welcome drinks, so all you have to do is enjoy yourself with your guests. We look forward to welcoming you. Ciao!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

alt for lang ventetid

alt for lang ventetid , vi var 4 borde der fik udleveret et menu kort , efter 20 min hvor vi overhovedet ikke blev betjent , tabte vi tålmodigheden og gik . Man skulle måske ikke lukke så mange ind ad gangen.Gik derefter på Italieno i Fiolstrædet, 15 min , så havde vi både fået drikkevare og bestil mad .

8 de junho de 2024

Skod mad

Skod mad, smagte af ingenting, alt for dyrt, og blev ikke engang mæt.

Tjeneren spurgte om det var godt, hvortil jeg svarer at jeg ikke blev mæt, hvor tjeneren glædeligt spørger om jeg så vil have en dessert. Nej, jeg ønskede jo netop at hovedretten skulle mætte.

6 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestil ikke deres luksus stjerneskud

Bestil ikke deres luksus stjerneskud. Har aldrig oplevet noget så dårligt. Og havde intet med et stjerneskud, at gøre så at kalde det et luksus stjerneskud er helt til grin og så for 129 kr. - totalt tyveri. Og så ventede vi en time på at få vores mad.

13 de maio de 2024

Lite mat og dyrt

Lite mat og dyrt.
Er vant med å få dobbelt så mye og det pleier å koste mindre alle plassene jeg har kjøpt kebab før. Men maten smakte greit.

22 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Den værste oplevelse ever.

Den værste oplevelse ever.
For det 1 ventede vi helveds lang tid på vores mad da det som skulle være vores mad kom var det den forkerte ret bestilling da vi så fik den rette mad ha de glemt halvdelen a tilbehøret .
Betjening var under al al kritik .
Har aldrig oplevet så dårlig service Betjening mad 1000kr for INGENTING.
Gøre jer selv den tjeneste læg jeres penge et andet sted ej pengene værd og Betjening d værste ever oplevelse i mit liv .0 stjerner hvis jeg kunne gi det .

9 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ført til andet sted end mama rosa

Vi var 6 drenge der ville spise på mama Rosa, men bliver sendt ned i kælderen til en anden restaurant, hvor der var maks 6 mennesker (på en en fredag hvor der proppet udenfor og inde i selve mamarosa). Samtidig smagte maden forfærdeligt. 200kr ude af vinduet.

8 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Manipulerende ledelse og mangel på basale rettigheder

Aldrig sæt fod i denne restaurant.
Ledelsen for denne restaurantkæde, Mario og Judith, inkl. Royal Nova, Restaurant Mama Rosa, Diamant mm., er det værste eksempel på korrupthed i restaurantindustrien.
Utallige af mine tidligere kollegaer havde udtalt sig om manglende løn for mange af de timer de havde arbejdet, mangel på basale rettigheder og hygiejnepolitik i køkkenet, psykisk angstprovokerende ledelsesmetoder og meget mere der aldrig kom op over overfladen.
Det VÆRSTE jeg har hørt fra flere forskellige kilder er, at Mario har bedt uskyldige piger uden officiel opholdelse i Danmark om seksuelle tjenester hvis de gerne vil have den løn de har arbejdet mange timer for at tjene. Han har sluppet afsted med dette utallige gange, og det er tid til at hans handlinger får konsekvenser. Jeg håber han bliver opdaget.

10 de maio de 2023

Skuffelse

Værste fis hvordan man kan tillade sig at diskutere med sine kunder har ikke oplevet være service…..

1 de março de 2024

Virkelig ringe sted:(

Lang tid om at få maden. Dårlig tjener. Kan ikke ændre i vores bestilling fordi det er besværligt for køkkenet er begrundelsen. Ikke smilende personale. Små portioner i forhold til pris… ikke så velsmagende desværre…
Generelt en meget meget skuffende og dårlig service :((((

18 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ærgeligt at man ikke kan give 0…

Ærgeligt at man ikke kan give 0 stjerner. Bærer præg af virkelig dårlig ledelse med ingen træning af personalet, som på trods af det forsøger deres bedste. Dårlig kommunikation og elendigt mad. Fraråder at spise eller søge stilling der, kommer der aldrig igen.

31 de dezembro de 2023

Dårlig service

Min kæreste og jeg kom hen til restauranten, ventet vi i 10 min. På der kom en tjener og vil vise os hen til et bord. Så da der endelig kom en sagde han “I kan bare sætte jer derhen”. Men der var ikke nogle pladser der henne. Så venter vi ydeligere 10 min. På en anden tjener vil vise os hen til et bord.
Han sagde vi bare skulle følge efter ham, vi kom neden under, så sagde han “bare sæt jer”. Der var jeg sådan “der er jo ikke nogle pladser” han sagde vi så kunne gå op ovenpå af den anden trappe. Men det så bare helt forkert ud, for der var ikke nogle mennesker. Så vi går ned til ham igen. Så kommer han med op af trappen og siger “bare gå til højre” så gør vi det.
Så var der en ung mand, der viste os hen til et bord.
Maden smagt okay, men det var virkelig dyrt og drikkelsen var virkelig dyr.
Kan ikke anbefalde det. Det var VIRKELIG ubehalig oplevelse, da de ikke gad at vise os et bord og gjorde os forvirret.
IKKE EN ANBEFALING!

28 de dezembro de 2023

Lortemad

Lortemad, føj for fan... .Luk dog, i har kun dårlige anmeldelser, i duer ikke til at drive et sådan sted

16 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde bestil bord til tre

Vi havde bestil bord til tre. Ved ankomst står der vent venligst udenfor, efter 5 min gik vi ind. Engelsk talende kvinde sagde vent på en anden tjener og hvis vi ikke kunne vente kunne vi tage det bord der var ved vinduet til 2 Pers det var ledigt ?
Nå men vi bestilte en bøf og kunne kun få hvide alm kartofler , hvis vi ville have pomfritter kostede det 49 kr. men tjeneren skulle se hvad han kunne gøre , vi fik en kold bøf og 6 kartoffel både og sause som svare til en 1/2 dl. Virkelig dårlig betjening og dårlig mad. Vi kommer ikke der igen

1 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Waist of money, not worth it

We waited 30 minutes for our drinks, and 30 more minutes for the first 2 dishes, and the 15 More minutes for the last dish. It was obvious that the last dish had been standing in the kitchen way to long, because that cheese were all dried and the dish were cold. In the cheeseburger there were no ketchup or cheese in it. The other burger had no taste. All in all non of our food had any taste and were all cold.

When we wanted to pay the waiter looked at us and then ignored us.

It was an awful experience, stay away it’s not worth it, it’s a totally waist of money.

2 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

2 timer på en kakao og dårlig service..

Vi venter i 2 timer for at få en varm kakao, som smagte af pulver kakao. I løbede af de 2 timer vi venter spørg vi tjenerne 3-4 gange hvornår vores kakao kommer hvor de bare svare den kommer om lidt, vildt dårlig service..

2 de dezembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais