Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Buiten gewone goede service. Het artikel dat ik geleverd kreeg week af van een corresponderend andere wandlamp. Marretti heeft dit op zeer coulante wijze snel opgelost.

Classificada 5 em 5 estrelas

Als particulier gebeld of we welkom waren, dag later hartelijk ontvangen met koffie en praatje en zeer goed geadviseerd. Dezelfde dag de offerte in de mail. Zo kan het ook! Geen onderscheid tussen gro... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Al meerdere keren spullen besteld bij Maretti Lighting en altijd top kwaliteit kwaliteit en keurige en snelle verzending. Ze denken ook altijd mee want bij een paar lampen die ik had besteld had ik ni... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de iluminação
  2. Loja de Iluminação
  3. Grossista de iluminação

Maretti Lighting ontwerpt, produceert en levert betaalbare designverlichting. Maretti Lighting is een begrip in de wereld van interieurverlichting, met stijlvolle producten van hoogwaardige kwaliteit, trendsettend, tijdloos en origineel.

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Goed geholpen

17 de março de 2026

Resposta da Maretti Lighting

Bedankt voor het schrijven van een positieve review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Buiten gewone goede service.

Buiten gewone goede service.

Marretti heeft dit op zeer coulante wijze snel opgelost.

12 de março de 2026

Resposta da Maretti Lighting

Bedankt voor uw positieve review, ondanks de situatie die plaats gevonden heeft.

Wij doen onze uiterste best om ten alle tijden verantwoordelijkheid te nemen als dingen anders lopen dan zou moeten.

Wij waarderen het daarom dat onze service naar wens is.

Snel geleverd

10 de fevereiro de 2026

Prima geleverd

Prima geleverd. Korte leveringstijd.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Maretti Lighting

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een positieve review achter te laten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top product en snelle service!

Prachtige GU10 ledspots besteld die dimbaar zijn in felheid maar ook in warmte. Ontzettend blij mee!!

Daarnaast ook snel geleverd!

26 de janeiro de 2026

Resposta da Maretti Lighting

Fijn om te horen dat onze kwalitatieve lichtbronnen, waar wij voor staan, in de smaak vallen!

Voor de mensen die nieuwsgierig zijn om welke lichtbronnen dit gaat, het zijn de: Domingo 50 CTA GU10

CTA staat voor Colour Temperature Adjustable. Bij deze lichtbronnen verandert niet alleen de lichtsterkte bij het dimmen, maar óók de kleurtemperatuur die warmer wordt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer meedenkend gehandeld.zonder erom te vragen

Ik had 2 spots besteld en ivm de prijs werden deze gratis heleverd. 2 uur later toch nog maar een bestelling gedaan echter was deze iets te laag dus moest verzendkosten betalen of zelf ophalen in de winkel (gratis). Voor de 2e bestelling de laatste optie gekozen echter werd het opgemerkt dat ik daarvoor al ee bestelling had geplaatst en werd dez levering aan de 1e gekoppeld waardoor ik boor heide gratis levering kreeg. Dat noem ik service en meedenken!

1 de fevereiro de 2026

Bedankt voor uw review!

Wij doen inderdaad onze uiterste best om vanuit ons zelf mee te denken met de klant. Fijn om te horen dat u deze service van ons waardeert.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het meedenken en corrigeren bij een…

Het meedenken en corrigeren bij een bestelling welke wij verkeerd hadden gedaan

6 de fevereiro de 2026

Bedankt voor uw review!

Wij proberen altijd de bestellingen na te lopen of alles correct besteld is, mochten wij het vermoeden hebben dat een bestelling incompleet is of een verkeerde accessoires bevat nemen wij contact op met de klant om dit te checken en eventueel anders te adviseren.

Classificada 5 em 5 estrelas

In 2015 zijn we bij Maretti…

In 2015 zijn we bij Maretti terechtgekomen ivm een lichtplan van ons appartement.
Tot heden zijn we zeer tevreden. Kwaliteit en dienstverlening van de service op en top!!

10 de fevereiro de 2026

Resposta da Maretti Lighting

Wauw wat leuk om te horen dat u al meer dan 10 jaar een goede ervaring heeft met Maretti en een vaste klant bent. Fijn dat u tevreden bent over onze kwaliteit en service. Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb bij Maretti verschillende lampen…

Ik heb bij Maretti verschillende lampen besteld. Ik moet zeggen een hele goede service bij hun klantenservice, fantastische lampen gekocht van zéér goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Mocht ik in de toekomst meer verlichting nodig hebben ga ik zeker weer terug naar Maretti!

20 de janeiro de 2026

Resposta da Maretti Lighting

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Super site

Super collectie en een makkelijke site om te zoeken.
Super snel geleverd.
Zeer goed ingepakt .
Een echte aanrader.

20 de janeiro de 2026

Resposta da Maretti Lighting

Fijn om te horen dat onze website goed werkt. Wij werken hier nog dagelijks aan voor de optimale service. Wij waarderen het enorm dat u deze review heeft geschreven.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne ontvangst en welwillende…

Fijne ontvangst en welwillende dienstverlenende medewerkers

9 de janeiro de 2026

Resposta da Maretti Lighting

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. En goed om te horen dat onze service naar wens was.

Prima service

Prima service, makkelijk te bereiken, mooie artikelen.

14 de janeiro de 2026

Resposta da Maretti Lighting

Fijn om te horen dat wij u naar wens van dienst konden zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi assortiment en snelle levering

Mooi assortiment en snelle levering. Goed verpakt inclusief goede en heldere handleiding. Lamp met toebehoren is helemaal naar wens.

18 de janeiro de 2026

Resposta da Maretti Lighting

hartelijk bedankt voor uw positieve review, wij waarderen het dat u deze ervaring met ons deelt.

Top geregeld

Top geregeld , snel en behulpzaam

8 de janeiro de 2026

Resposta da Maretti Lighting

Fijn om te horen dat alles naar wens was. En bedankt voor het schrijven van een review.

Snelle levering!

13 de janeiro de 2026

Resposta da Maretti Lighting

Dankuwel voor deze positieve review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige lampen, uitstekende service!

Maretti heeft ons uitstekend geholpen met een lichtplan, overleg over de praktische invulling van de beoogde verlichting en de uiteindelijke levering.
Bij de levering was keurig uitgebreide uitleg over de montage, die vervolgens een peulenschil was. Ons hele huis hangt nu vol met prachtige lampen van Maretti en het is prachtig!

Ook nadat er nog wat opstartproblemen waren met een lamp die niet 100% naar tevredenheid werkte, was de reactietijd en de servicegerichtheid van de medewerkers precies zoals je het wil!

11 de dezembro de 2025

Resposta da Maretti Lighting

Dank u voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze lampen en onze service. Daar doen wij het voor. Veel plezier met de verlichting in uw huis.

Team Maretti

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.