Leia as opiniões dos outros
Ook bij de laatste aankoop de service gehad welke men bij van Til kan verwachten. Omdat wij vanuit Rotterdam niet naar showroom in Alkmaar konden komen werden foto's van fauteuil aan ons gestuurd zoda... Ver mais
Wij werden goed geadviseerd over er alle mogelijkheden van de bank die we wilden aanschaffen. Over zithoogte, bekleding etc. Ook de levering ging geheel volgens afspraak. De bank moest op een lastig... Ver mais
Prachtige gordijnen. Allereerst met Robert met zorg de stof en plooien uitgekozen, daarna met Marcel de rails uitgekozen. En als laatste kwam Pieter Paul de gordijnen perfect ophangen. (nadat hij ze v... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Van Til Interieur is de meest inspirerende woonwinkel van Nederland met vrijwel alleen maar internationale topmerken in huis. Bezoek onze royale showroom (ruim 15.000 m2) voor het grootste aanbod designmeubelen van Nederland. Laat u verrassen door de sc...
Informações de contacto
Noorderkade 1038, 1823 CJ, Alkmaar, Holanda
- 0725112760
- info@vantil.nl
- vantil.nl
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Ongekende service
Van een Bergstoel uit 1992 was een veer gebroken. Door de geweldige service van Van Til (Rick Bot) hebben wij een nieuwe veer ontvangen en hopen weer jaren te kunnen genieten van deze fijne stoel. Een hele dikke pluim voor Van Til
Na wat klachten over onze hoekbank in…
Na wat klachten over onze hoekbank in mei gekocht kwam een monteur langs die alle klachten heeft opgelost , monteur een vakman,nu zeer tevreden!
KLASSE.

Resposta da Van Til Interieur
Ik ben echt heel erg tevreden
Ik ben echt heel erg tevreden. Afspraken goed nagekomen en problemen van onze kant werden goed afgehandeld.
Ik ben nog nooit zo blij geweest met een aankoop en geniet elke dag van mijn nieuwe bank.
Goed advies in de winkel met uitzoeken…
Goed advies in de winkel met uitzoeken van vloerkleed. Werd meegedacht en rekening gehouden met.
Prompt geleverd in de week zoals toegezegd. Ik kom zeker terug als klant
Bij het uitzoeken en bestellen goed…
Bij het uitzoeken en bestellen goed klantgericht advies
Prima meegedacht met de wensen van de klant
Verder bezorgers keurig. En op tijd.
Kwaliteit
Er zijn meubels van prima kwaliteit geleverd.
Latere leveringsdatum (verbouwing) was geen probleem. Goed bereikbaar.
Alles klopte!
Alles klopte, goede aandacht en advies van de verkoopster, levertijd, aflevering.
In de winkel goed en rustig geholpen
In de winkel goed en rustig, zonder aandringen of wat dan ook, geholpen. Alle afspraken zijn nagekomen. Omdat de winkel een jubileum vierde mochten we ook nog voor een aanzienlijk bedrag spullen uitzoeken. Afleveren ging ook helemaal goed.
Hele goede service zoals het hoort
Ze komen al hun verplichtingen goed na en goede verkoopdames die verstand van zaken hebben en ook goede aflever chauffeurs die alles installeerden.
tip top in orde
Ik kreeg vriendelijk advies, een snelle offerte en de spullen zagen er tio top uit nadat ze op afgesproken datum waren geleverd.
Geweldig!
Zeer vriendelijke en professioneel contact van verkoop tot bezorging. Prettig overleg en bezorging exact zoals afgesproken. Voor ons de eerste bestelling hier, maar door deze positieve ervaring zeker niet de laatste!
Een prettig en betrouwbaar bedrijf met…
Een prettig en betrouwbaar bedrijf met ter zake kundige medewerkers. Men biedt een prima service, zowel vóór, tijdens als na de koop.
Perfect wer van de planning.
Planning houd je prima op de hoogte van levering en komen afspraak goed na.
De verkoper nam de tijd voor ons
De verkoper nam de tijd voor ons, om de juiste keuze te maken voor de eetkamerstoelen. Kregen een goed advies voor het soort stoel i.v.m breedte tafel en bewegingsvrijheid.
Wij zijn blij met onze keuze.
Alles verliep volgens afspraak en…
Alles verliep volgens afspraak en hebben ook alle rommel opgeruimd en meegenomen.
Ik had steleurstellende ervaring met klantcontacterieuze interesse in de Natuzzi…
Ik had serieuze interesse in de Natuzzi Timeless showroombank die al geruime tijd in de aanbieding staat. Daarom deed ik, netjes en onder voorbehoud van bezichtiging, een realistisch bod, passend bij de status van een showroommodel dat al een half jaar in de sale staat.
Tot mijn verbazing werd ik teruggebeld door een medewerkster die op een bijzonder klantonvriendelijke manier reageerde. Ze gaf aan dat “dit geen zwarte markt is” en deed alsof mijn bod een misplaatste grap was. Geen enkel teken van interesse, gesprek of klantgerichtheid.
Jammer dat een winkel met zulke mooie producten het af laat weten op iets essentieels als fatsoenlijk klantcontact. Een gemiste kans.

Resposta da Van Til Interieur
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.