Banner for MaxGaming.se

MaxGaming.se Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag gillar maxgaming i och med det breda utbudet. Det är ett kolossalt plus. Det jag inte gillar är supporten som känns som man skriver men en j*vla a.i (har fått ett mänskligt bemötande en gång) o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sätter högt betyg pga snabb frakt, bra priser och tillgänglig och hjälpsam kundsupport. Det som kan utvecklas är tydligheten avseende varorna i butiken. De säljer t.ex. demoexemplar som de inte har. T... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Var på jakt efter ett tangentbord. Urvalet var stort och jag hittade efter kort sökande via filtret ett tangentbord i min smak. Och trevligt nog så var den på kampanj också. Beställde på sena eft... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de computadores e acessórios
  2. Loja de Informática
  3. Loja de jogos

Vi är specialister på gaming och esport, med över 20 års erfarenhet inom branschen. Hos MaxGaming hittar du inte bara coola gamingprodukter av högsta kvalité, utan också ett sortiment som är noga utvalt och ständigt uppdateras för att ge dig som gamer allt du behöver. Oavsett om du är en casual spelare eller en professionell esportare, har vi något som passar dina behov. Utforska vår breda kollektion av gamingtillbehör, allt från musmattor och tangentbord till hörlurar och specialbyggda datorer, och ta ditt spelande till nästa nivå. Vi tror på att erbjuda det bästa för att förbättra din spelupplevelse.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

416 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bästa svenska teknikaffären

Bästa svenska teknikaffären tillsammans med inet, alltid bra kundservice och leveranstider, finns inget att klaga om

31 de março de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din fina feedback! Det betyder mycket att höra att du är nöjd med både vår kundservice och leveranstider. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Bra kundservice!

Jag har köpt några produkter från MaxGaming genom åren. Det har alltid varit kvalitetsprodukter men ibland har jag haft otur och behövt reklamera och vid dessa tillfällen har kundservicen varit toppen! Mycket bra webbutik där man kan lita på att man får hjälp om så skulle behövas!

31 de março de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och att du fått bra hjälp vid reklamationer. Vi uppskattar ditt förtroende och finns självklart här om du skulle behöva hjälp igen framöver!

Toppenbetyg

Toppenbetyg! ⭐⭐⭐⭐⭐

Väldigt snabb leverans och kundservice i världsklass. Det som imponerade mest var det smidiga bytet när det va fel på varan, helt utan krångel. Rekommenderas varmt!

26 de março de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din fantastiska recension!

Riktigt kul att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och kundservicen, och extra roligt att bytet gick smidigt och utan krångel 😊
Stort tack för rekommendationen!

Väldigt bra kundtjänst

Väldigt bra kundtjänst

27 de março de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med kundtjänsten 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Seg leverans

Beställde 24/3 innan kl 16 och enligt de skall den skickas samma dag vilket den ej gjorde. De packa den nästa dag och den kom heller inte iväg. Paketet kom till väg igår 26/3 och har fortfarande inte kommit fram. Produkten jag behövde fanns inte hos andra annars håller jag mig borta från att handla här. Dessutom så har många gratis frakt alternativ vilket Maxgaming ej har.

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback och vi beklagar att leveransen upplevts som långsam.

Vi kan se att din order lades strax innan kl. 16:00. Beställningar som läggs före denna tid hanteras normalt samma dag, men vid hög belastning kan hanteringstiden tyvärr bli något längre.

Din order skickades den 25/3 och är planerad att levereras idag den 27/3. Det innebär en leveranstid på två arbetsdagar från att den lämnade vårt lager, vilket ligger inom den estimerade leveranstiden på 1 till 3 arbetsdagar som vi anger.

Vi vill även förtydliga att vi erbjuder fri frakt vid beställningar över 1500 kr.

Vi förstår samtidigt att det kan kännas frustrerande när leveransen inte går så snabbt som man hoppats, och vi tar med oss din feedback.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick sakerna dagen efter jag beställde…

Fick sakerna dagen efter jag beställde och kvaliteten på produkten var helt klart över all förväntan i förhållande till priset. Här ska MaxGaming ha 5 av 5 stjärnor.

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din fantastiska feedback! Kul att höra att leveransen var så snabb och att kvaliteten överträffade dina förväntningar 😊

Bra support, snabb leverans

Det knasade till sig vid beställningen, blev fem identiska ordrar med olika order ID. Ett mejl till deras support så var det åtgärdat en timma senare. Rekordsnabbt!
Sedan kom beställningen nästa dag.

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Härligt att höra att supporten löste det snabbt och att leveransen kom redan dagen efter 😊

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans (mindre än ett dygn). Tumme upp!

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Riktigt kul att höra att leveransen gick så snabbt 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Ett företag man kan lita på är min…

Ett företag man kan lita på är min uppfattning av maxgaming.
Köper alltid av dom om det är bättre pris och ibland bättre produkter som kanske inte finns hos konkurenter.
Snabb leverans och faktiskt bättre priser på en del produkter och har ibland produkter som inte finns på inet som exempel.

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din fina feedback! Riktigt kul att höra att du ser oss som ett företag man kan lita på och att du uppskattar både priser, utbud och snabba leveranser 😊

Extra kul att du hittar produkter hos oss som inte alltid finns hos andra. Varmt välkommen tillbaka!

Classificada 4 em 5 estrelas

Det här var ett trevligt bemötande i…

Det här var ett trevligt bemötande i vårt annars så lama sanhälle (undantag finns ju alltid så klart) men hos er blir man alltid behandlad som en uppskattad kund vilket är härligt och uppskattande tillbaks. Snabb smidig service och beställning med flertalet enkelt aktiverade betalningssätt. 🫠👌🙏

20 de março de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din fantastiska feedback! Det värmer verkligen att höra att du känner dig uppskattad som kund hos oss 😊

Kul också att du upplever både service, beställning och betalning som smidigt. Stort tack för de fina orden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Otroligt snabba & effektiva.

Otroligt snabba & effektiva.

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du upplevde vår service som snabb och effektiv. Det betyder mycket för oss!

Fantastiskt snabbt, smidigt!

Fantastiskt snabbt, smidigt, stort utbud inga klagomål.

Tappade vatten på mitt tangentbord i tisdags, idag onsdag några timmar senare har jag ett nyinköpt exemplar. Smidigare än större affärer.

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att allt gick snabbt och smidigt, och att du fick ett nytt tangentbord så snabbt. Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb service och varor i lager…

Snabb service och varor i lager rekommenderar starkt Max gaming.

Resposta da MaxGaming.se

ack för din positiva feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba service och våra produkter i lager.

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställer alltid ifrån Max Gaming och…

Beställer alltid ifrån Max Gaming och det är alltid så bra kvalité på deras saker.. Så därför de ett väldigt bra omdöme ifrån mig 🙏

Resposta da MaxGaming.se

Stort tack för din fina feedback och för att du alltid handlar hos oss. Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på våra produkter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jätte smidigt utbyte av order

Beställde en vara som jag hade missat inte fanns i lager och efter lite mer än en månad och de fortfarande inte hade fått hem den och jag inte längre var i behöv av just den saken, så testade jag o skriva till dem o fråga om det var möjligt att byta min order till något annat istället. Bara en dag senare hade det redan svarat och fixat en ny order med den nya varann jag ville ha.
Väldigt snabb och smidig kundservice utan några problem som jag starkt skulle rekommendera till andra

16 de março de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Hej! Tack så mycket för din fina recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kundservice och att bytet av din beställning gick smidigt. Tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss!

Superior👌

Superior👌. Very happy with the products purchased.

12 de março de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Thank you for your feedback! Glad to hear you’re very happy with the products you purchased 😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.