Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Vriendelijke mensen aan de telefoon, helaas zijn de benodigde stomamaterialen voor mijn bejaarde moeder nog nooit op voorraad geweest als ik ze bestel. Ook is nooit bekend wanneer de spullen weer wel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

⭐⭐⭐⭐⭐ Ontzettend tevreden over Mediariva! 😊 Vanaf het eerste contact werd ik heel vriendelijk en prettig geholpen. Na het plaatsen van mijn bestelling werd alles snel geregeld en was de leveri... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na mijn operatie werd ik voor de nabehandeling door verwezen voor de nodige hulpmiddelen bij urineverlies. Op zich is dit niet ongewoon, maar nu, wat kon ik hiermee? In het ziekenhuis werd ik dus geho... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Medireva levert steeds stipt op tijd en heeft in ieder geval voor mij, een compleet pakket hulpmiddelen.

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento para deficientes
  2. Consultor de saúde pública
  3. Assistência médica ao domicílio
  4. Fornecedor de artigos hospitalares
  5. Fornecedor de equipamento médico
  6. Loja de artigos hospitalares

MediReva gelooft dat mensen na een ingrijpende gebeurtenis met de juiste begeleiding gestimuleerd kunnen worden om hun eigen veerkracht te vinden en de draad weer op te pakken. Wij hebben als doel om op de meest klantvriendelijke wijze en kwalitatief hoog niveau hulpmiddelen, verzorgingsmaterialen en de bijbehorende zorg te leveren tegen betaalbare prijzen. Voor nu en in de toekomst.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

355 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 27% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

4,6

Todas as opiniões

332 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Als er problemen zijn met een levering…

Als er problemen zijn met een levering wordt je gebeld en zoeken ze met mij naar vervangende materialen.

20 de junho de 2026

Beste Wim,
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat er goed wordt meegedacht bij problemen met een levering en dat er samen naar een passende oplossing wordt gezocht. We waarderen je vertrouwen en staan graag weer voor je klaar.

Hartelijke groet,

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel en prima

Snel bezorgd en goede service

19 de junho de 2026

Beste Dirk,
Dank je wel voor je review. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.
Vriendelijke groet,

Prima bedrijf helpen

Prima bedrijf helpen, meedenken..

16 de junho de 2026

Beste Joke,
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je onze service als behulpzaam en meedenkend ervaart. We staan graag voor je klaar.

Hartelijke groet,

Makkelijk bestellen van producten

Makkelijk bestellen van producten. Zeer vriendelijke benadering door personeel bij telefonisch contact, waarbij je als klant centraal staat. Top!

Hartstikke fijn, dankjewel!

Geweldige instantie

Bij meriva kun je eenvoudig bestellen, wordt zeer snel geleverd.
Heb je vragen, dan kun je bellen en je wordt vroendelijk en hehulpzaam te woord gestaan.
Alles wordt gelijk opgelost

Resposta da MediReva

Heel fijn om te horen - dankjewel!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, en als je vragen hebt nemen ze snel contant met je op om het op te lossen.

15 de junho de 2026

Heel fijn om te horen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kan online makkelijk bestellen.een…

Ik kan online makkelijk bestellen.een herhaalbestelling.
Contact met medireva gaat prima.

Beste Willie,
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Het is fijn om te horen dat het contact en online bestellen goed verloopt.
Met hartelijke groet,

Bestelling plaatsen

Bestelling plaatsen; zeer eenvoudig
Snelle en correcte verzending

Resposta da MediReva

Dat is goed om te horen, dankjewel!

Classificada 5 em 5 estrelas

De eenvoud in een verwarrende tijd

Professionele en efficiënte telefonisch support betrouwbare en snelle levering … duidelijke website en eenvoudig bestelling te plaatsen via de web site

Resposta da MediReva

Dankjewel, heel fijn om te horen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte service de laatste jaren.

18 jaar bestel ik via de website zonder problemen stoma- en wondzorg materialen. Sinds 3 jaar geeft het bij elke bestelling problemen. je wordt gebeld door een een medewerkster van medireva die je vraagt waarvoor de materialen gebruikt worden. Alsof je de materialen voor de lol besteld. Zelfs als het AVL mij adviseert het te bestellen geeft dit problemen. Enige empathie met iemand die darmfistels heeft met 2 stoma's en wondopeningen in de buik wordt niet getoond.
Over deze gang van zaken ben ik zeer ontevreden.

Beste mevrouw Kolder-Bes,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat u beschrijft, staat haaks op de service die wij willen bieden. Het spijt ons oprecht dat u zoveel ongemak en frustratie heeft ervaren bij uw bestellingen.
Naar aanleiding van uw review hebben wij persoonlijk contact met u opgenomen om dit verder te bespreken. We nemen uw feedback zeer serieus en gebruiken deze om onze werkwijze aan te scherpen, zodat we u en andere klanten in de toekomst nog beter kunnen helpen.

Mocht u ondanks ons contact nog aanvullende vragen hebben, dan horen wij dit uiteraard graag.

Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Ik heb alleen moeite om op de site mijn exacte bestelling te kunnen doen.

8 de junho de 2026

Beste Erica,
Fijn om te horen dat de leveringen snel en goed zijn. We komen graag met je in contact om te kijken wat we kunnen betekenen bij het online bestellen.
Met hartelijke groet,

Super tevreden

Overzichtelijke site
Makkelijke bestellijst
Supersnelle levering
Goed verpakt

4 de junho de 2026

Resposta da MediReva

Dankjewel, heel fijn om te horen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het is strikt eerlijk en zorgzaam

Het is strikt eerlijk en zorgzaam. Er wordt zo snel mogelijk gereageerd: MediReva bewijst hiermee een vorm van serieuze zorgzaamneid.
Ik denk, dat 5 punten in het algemeen niet kan bestaan.

4 de junho de 2026

Resposta da MediReva

Heel fijn om te horen, dankjewel!