MentorNorge Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg opplevde at det var et godt strukturert system som la til rette for god forståelse. Mentor, Ryan, var pålitelig og la inn tiden og arbeidet som trengtes for at jeg skulle lære som best mulig, samt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg synes min tid med mentor Norge har vært super nyttig. Jeg vil absolutt anbefale Ryan som mentor. Jeg gikk opp i karakter, veldig fornøyd. Ryan var veldig fleksibel han var enkel å jobbe med og jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg synes at det var bra å ha en som støttet meg mentalt egentlig med matten og det var det jeg følte jeg fikk med mentor norge. Jeg følte at det var mye mer mulig å klare temaer vi gikk igjennom på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hadde Ryan som mentor i R1, og han hjalp meg utrolig mye!! Han var fleksibel, klok og hjelpsom, og er mye av grunnen til at jeg klarte en 6er i faget. MentorNorge er en veldig grei og effektiv løs... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Educação e formação

Escrito pela empresa

Med over 1200 mentorer er MentorNorge landets største tilbyder av privatundervisning og privat leksehjelp - i hjemmet, eller over nett. Med så mange mentorer, finner vi en mentor som passer akkurat ditt barn sine behov. Våre mentorer er rekruttert blant landets dyktigste studenter, og har fått opplæring i motivasjon og formidling. De vet selv viktigheten av å utnytte potensialet sitt på skolebenken, slik at man har mulighetene åpne for videre studier.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

I’m truly happy that with the results…

I’m truly happy that with the results that I got. My mentor’s name is Nabil. He is a very thoughtful teacher who puts a lot of thought into how his presents the material. His lessons were engaging, useful, and he was very patient with me. I would highly recommend him to anyone interested in learning math. And I also believe that all of the other mentor’s are amazing too.

6 de maio de 2022

Hi Dilan,

Thank you so much for a great review. Congratulations with your results! We do everything we can to make the best match between a student and a mentor, so it makes us very happy to hear that you've had a good experience with yours. We wish you all the best!

Sincerely
Catharina Daimin
Content Creator in MentorNorge AS

Classificada 5 em 5 estrelas

bra og skreddersydd oppfølging fra…

bra og skreddersydd oppfølging fra begynnelse til slutt. Opplevde at min mentor var som håndplukket for meg og mine behov i forhold til undervisningen. Hadde ikke nølt med og bruke MentorNorge igjen😊

5 de maio de 2022

Hei Monica,

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse! Vi gjør alt vi kan for å finne den perfekte match mellom mentor og elev, så det er godt å høre at vi har fått det til her. Vi ønsker dere masse lykke til videre!

Mvh
Catharina Daimin
Innholdsprodusent i MentorNorge AS

Hjulpet meg masse

Gjennom MentorNorge har jeg kommet meg gjennom et fag jeg har slitt utrolig mye med dette året. Hadde en fantastisk lærer. Vi jobbet godt sammen og hun forklarte godt. Utrolig fornøyd.

8 de abril de 2022

Hei Iselin,

Tusen takk for en flott anmeldelse. Vi blir utrolig glad for å høre at vi har kunnet være til hjelp og for at du har en god mentor du kommer godt overens med. Vi gjør alt vi kan for å finne den perfekte match mellom elev og mentor, hvilket det ser ut som at vi har klart her. Vi ønsker dere masse lykke til videre! :-)

Catharina
Innholdsprodusent, MentorNorge

Full uttelling

På tross av pandemi, innbetaling på forhånd og et Norge i kaos, fikk vi full uttelling av Mentor Norge. Vi hadde to forskjellige mentorer som begge gjorde en fantastisk jobb. Vi ble tatt på alvor og fikk tidlig inntrykk av at våre ønsker ble hørt. Resultatene lot heller ikke vente på seg. Vi er veldig godt fornøyde med våre mentorer.

1 de outubro de 2021

Hei Niels,

Tusen takk for en flott anmeldelse. Så utrolig fint å høre at vi har kunnet være til hjelp i en hverdag som ellers har vært utfordrende og annerledes for mange. Vi gjør alt vi kan for å finne den perfekte match mellom elev og mentor, hvilket det ser ut som at vi har klart her. Vi ønsker dere masse lykke til videre! :-)

Catharina
Kommunikasjonsmedarbeider, MentorNorge

Anbefales på de sterkest

Datteren min har hat privat undervisning ca 30timmer fantastisk oppfølgning profesjonell og kjempe stor fremgang i fag anbefales på de sterkeste for fremme selvsikkerheten selvstendigheten og fremst kunnskapen. Lærerikt hjelpemiddel for ekstra støtte i fag fra profesjonell fag folk. Tusen takk skall brukes på nytt i nye anmeldingar

27 de setembro de 2021

Hei Allmedina,

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse. Så utrolig fint å høre at datteren din har hatt stor fremgang i fagene hun har hatt mentor i. Vi streber alltid etter å finne den perfekte match mellom elev og mentor - og det ser det ut som vi har klart her. Vi ønsker dere masse lykke til videre! :-)

Markedssjef, MentorNorge

Intensivløp før eksamen

Jeg kjøpte timer til et intensivløp før eksamen, og kunne ikke vært mer fornøyd. Min mentor var flink til å forklare kompliserte formler på en lettfattelig måte. Han holdt alle avtaler, og svarte på alle spørsmålene mine. Dette kan trygt anbefales!

9 de setembro de 2021

Hei Ina,

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse! Fantastiske høre om opplevelsen din med et intensivforløp før eksamen. Vi håper eksamen gikk strålende! Masse lykke til videre :-)

Vennlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Min datter har hatt utrolig nytte av…

Min datter har hatt utrolig nytte av mentor Norge, Flinke til å tilpasse mentor og god oppfølging.

10 de agosto de 2021

Hei Ulrikke,

Tusen takk for en flott anmeldelse. Så utrolig fint å høre at datteren din har hatt stor nytte av mentoren sin. Vi streber alltid etter å finne den perfekte match mellom elev og mentor - og det ser det ut som vi har klart her. Vi ønsker dere masse lykke til videre! :-)

Mvh
MentorNorge

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg tok faget matte 1005 (2py) som…

Jeg tok faget matte 1005 (2py) som privatist ved akademiet. I tillegg bestemte jeg meg for å ha en mentor fra mentor Norge som kunne hjelpe meg. Jeg kjøpte en 24-timers pakke som jeg og læreren fordelte de i 2 timer pr uke. Jeg trodde det skulle bli annerledes pga det ble over internett pga pandemiet. Men jeg må si at jeg ble overrasket over hvor bra dette gikk. Jeg bestod eksamen som jeg tok 19.mai 2021. Og vil derfor anbefale mentor Norge på det sterkeste.

Mvh,
Ambar

21 de junho de 2021

Hei Ambar,

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse. Gratulerer så mye med bestått eksamen i matematikk!! Det gleder oss å høre at undervisningen din med mentor har gått knirkefritt selv under pandemien. Vi ønsker deg lykke til videre! :-)

Markedssjef, MentorNorge

Anbefaler mentor Norge

Anbefaler mentor Norge. Fikk god hjelp av mentor Eline til å forbrede meg til skriftlig eksamen med nyttige tips til skriving. Disse tipsene og teknikkene bidro til at jeg besto

11 de junho de 2021

Hei Jon,

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse! Gratulerer med å bestå eksamen!! Fantastisk å høre at du fikk den hjelpen du trengte av mentor Eline. Vi streber alltid etter å finne den perfekte match mellom elev og mentor - og det ser ut til å ha vært tilfellet her. Vi ønsker deg masse lykke til videre :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Barna ble bedre på lekser

Opplevde at mentorene hadde god kompetanse, var godt forberedt, møtte opp til avtalt tid og fungerte godt sammen med våre barn. Vi erfarte at barna ble mer utholdende og positive til lekser etter å ha jobbet med mentorene. Vi har vært godt fornøyd!

27 de maio de 2021

Hei Elin,

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse! Det gleder oss å høre at barna dine har fått den hjelpen og utviklingen de trengte for å bli mer utholdende og positive til lekser etter å ha jobbet med mentor. Vi ønsker dere masse lykke til videre! :-)

Veldig bra kvalitet

Vi har kjøpt timer i matte hos Mentor Norge i to skoleår og er kjempefornøyd. Vi har hatt to forskjellige mentorer som begge har vært veldig bra. Undervisningen har vært nettbasert så det har vært veldig enkelt å tilpasse hverdagen og mentorene har vært veldig fleksible med å endre tidspunkt ved behov. Synbare resultater og anbefales!

27 de maio de 2021

Hei Anne Christine,

Tusen takk for en kjempeflott anmeldelse! Det gleder oss å høre at dere har hatt gode og synlige resultater i matte ved bruk av mentor fra MentorNorge. Vi ønsker dere masse lykke til videre! :-)

Veldig fornøyd med Mentor Norge

Sønnen vår fikk en meget faglig, og sosial kompetent lærer, og kunne i stor grad forbedre prestasjonen hans.

6 de maio de 2021

Hei Karin,

Tusen takk for en flott tilbakemelding! Det gleder oss å høre at sønnen din har fått den hjelpen og utviklingen han trengte ved bruk av mentor. Vi ønsker dere masse lykke til videre :-)

Heia MentorNorge!

Til alle elever og foreldre der ute! MentorNorge er en utrolig profesjonell organisasjon som jeg kan anbefale på det varmeste. Både de som leder organisasjonen og mentorene som jobber der, er helt fantastiske. Dette har vært en veldig god løsning i vår familie.

12 de fevereiro de 2021

Hei Karianne,

Tusen takk for en kjempeflott anmeldelse! Såååå utrolig hyggelig å høre så flotte ord, og om den fantastiske opplevelsen dere har hatt med MentorNorge. Vi streber alltid etter å gjøre skolehverdagen enklere for barn og unge, og det gledes å se at har vært tilfelle her.
Vi ønsker dere masse lykke til videre! :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig fornøyd med MentorNorge og deres…

Veldig fornøyd med MentorNorge og deres oppfølging. Mentorene de bruker er veldig kunnskapsrike og engasjerende. Vi kommer til å fortsette å bruke de så lenge behovet er der. Anbefales!

11 de janeiro de 2021

Hei Frank,

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse. Utrolig hyggelig å høre om opplevelsen dere har hatt ved bruk av Mentor fra MentorNorge. Vi streber alltid etter å finne den perfekte matchen mellom elev og Mentor, og det gledes å høre at det har vært tilfelle her! Vi ønsker dere masse lykke til videre med forløpet deres.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk super hjelp med oppgaveskriving

Jeg slet mye med oppgaveskriving og hadde fått dårlige karakterer på tekster jeg skrev i ungdomsskolen og videregående. Jeg visste ikke hva som gjorde en tekst bra. Gjennom Mentor Norge fikk jeg kontakt med min mentor, Hanna, som virkelig hjalp meg. Jeg jobbet med henne hver uke fra begynnelsen av oktober til slutten av desember. Jeg ahdde lært så mye og når jeg leverte inn min eksamen var jeg både stolt og fornøyd med teksten jeg hadde skrevet. Mentor Norge er for dere som ønsker og trenger hjelp. Jeg hadde lyst til å lære så jeg lærte mye. Fantastisk service og fantastiske resultater fra både Mentor Norge og Hanna, min mentor.

8 de dezembro de 2020

Hei TrueMasterRace,

Tusen takk for en superfin anmeldelse! Det gleder oss å høre slike suksesshistorier fra elever som har fått mye igjen for undervisningen de har hatt med sin mentor. Vi streber alltid etter å finne den perfekte matchen mellom elev og mentor. Det er fantastisk å høre at det har vært tilfellet her med mentor, Hanna! Vi ønsker deg masse lykke til videre! :-)

MentorNorge

Anbefales!

Vi er kjempefornøyde med mentor vår sønn har hatt i matte hos dere. Vår sønn har endret holdning til faget totalt denne perioden. Mentor var både interessert og engasjert, og vår sønn (som i perioder synes alle voksne er teite) har kun uttrykt seg positivt om mentor. Ikke alltid sønn var like begeistret for at mentor skulle komme, men etterpå en blid gutt som synes mentor både er flink og kul. Rent karaktermessig er det ikke noe tvil om at mentor var rett for oss. Fra 2 i matte terminkarakter er han nå en klar 5. Viktigst; matte har nå blitt et gøy og spennende fag. Tusen takk til David!

1 de dezembro de 2020

Hei Karianne,

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse. Utrolig hyggelig å høre om opplevelsen dere har hatt ved bruk av Mentor fra MentorNorge. Fantastisk at sønnen din har gått fra hele 2 til 5 i terminkarakter!! Vi streber alltid etter å finne den perfekte matchen mellom elev og Mentor, og det gledes å høre at det har vært tilfelle her!
Vi ønsker dere masse lykke til videre! :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

Veldig bra privatundervisning som har…

Veldig bra privatundervisning som har hjulpet meg masse, kjempeflink Mentor!

30 de novembro de 2020

Hei Bekhal,

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse. Det gleder oss å høre at undervisningen du har hatt med din mentor har vært til stor hjelp! Kjemien mellom elev og mentor er ofte nøkkelen til et godt forløp, og det ser virkelig ut til å være tilfellet her.
Vi ønsker deg masse lykke til videre! :)

Mentor Norge kan anbefales

Vi har svært god erfaring med mentor Norge, vår sønn fikk svært god hjelp i språkfag han tok opp som privatist. Kan anbefales.

29 de novembro de 2020

Hei Ole G,

Takk for en hyggelig tilbakemelding! Så herlig å høre at sønnen din har hatt stor fremgang i faget han har hatt mentor i. Vi streber alltid etter å finne den perfekte matchen mellom elev og mentor, og det ser det ut til at vi har klart her. Vi ønsker dere masse lykke til videre! :)

Imponert!

Inspirerte og løftet kompetansenivået til datteren min. Veldig god match, og flott oppfølging overfor oss, både fra mentor Norge og mentoren.

23 de novembro de 2020

Hei Annik,

Tusen takk for en kjempe fin anmeldelse! Fantastisk å høre at datteren din har hatt stor fremgang og at hun har løftet kompetansenivået med hjelp fra Mentor. Vi elsker å høre slike suksesshistorier! Vi ønsker dere masse lykke til videre! :-)

Ha en strålende dag!

Med vennlig hilsen Therese Djønne-Stuve
MentorNorge AS

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais