Jeg opplevde at det var et godt strukturert system som la til rette for god forståelse. Mentor, Ryan, var pålitelig og la inn tiden og arbeidet som trengtes for at jeg skulle lære som best mulig, samt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg synes min tid med mentor Norge har vært super nyttig. Jeg vil absolutt anbefale Ryan som mentor. Jeg gikk opp i karakter, veldig fornøyd. Ryan var veldig fleksibel han var enkel å jobbe med og jeg... Ver mais
Jeg synes at det var bra å ha en som støttet meg mentalt egentlig med matten og det var det jeg følte jeg fikk med mentor norge. Jeg følte at det var mye mer mulig å klare temaer vi gikk igjennom på... Ver mais
Jeg hadde Ryan som mentor i R1, og han hjalp meg utrolig mye!! Han var fleksibel, klok og hjelpsom, og er mye av grunnen til at jeg klarte en 6er i faget. MentorNorge er en veldig grei og effektiv løs... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Med over 1200 mentorer er MentorNorge landets største tilbyder av privatundervisning og privat leksehjelp - i hjemmet, eller over nett. Med så mange mentorer, finner vi en mentor som passer akkurat ditt barn sine behov. Våre mentorer er rekruttert blant landets dyktigste studenter, og har fått opplæring i motivasjon og formidling. De vet selv viktigheten av å utnytte potensialet sitt på skolebenken, slik at man har mulighetene åpne for videre studier.
Informações de contacto
Universitetsgata 12, 0164, Oslo, Noruega
- info@mentornorge.no
- www.mentornorge.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
leksehjelp
Med 2 gutter hvorav en har autisme og den andre ADHD har leksene ofte vært en utfordring. Det har vært fint å få hjelp fra en med pedagogisk kompetanse for å forklare ting på en forståelig måte og hjelpe med motivasjonen og fokus.

Fikk hjelp i Biologi 2
Fikk hjelp i Biologi 2. På videregående strøk jeg i faget, og valgte derfor å skaffe ekstra hjelp for og klare å få en god karater! Målet mitt var i første runde å klare karakteren 3, i og med at det virket usannsynlig å få høyere siden jeg tross alt hadde strøket i faget. Men med hjelp av mentoren min, klarte jeg og få toppkarakter! Jeg har dysleksi, og dermed er det en utrolig god måte for meg å lære på ved å prate om stoffet og kunne stille konkrete spørsmål, slik at jeg best skal få en forståelse av stoffet!
Jeg ville gjør alt som var mulig for å klare å få en god karater, derfor kjøpte jeg nettkurs på Sonans også, men det blei aldri brukt. Det var vanskelig å lære og forstå hva man skulle! Brukte derfor bare mentoren min, som var super!
Vi gjekk gjennom oppgaver, diskuterte de ulike temaene og hun gidde meg en gjennomgang av kapitlene!
Jeg kunne selv sette opp læringsplanen, ettersom hva jeg syns var vanskelig og følte at jeg trengte mer tid på å lære!
Veldig fornøyd med mentor Norge! Hvis jeg skulle tatt opp flere fag ville jeg heller investert i mentor enn eks; Sonans

Mattematikk P2
Mattematikk P2
Vi fikk hjelp av MentorNorge for å forbedre matte karakteren fra 1/2 til jul 2019. Kjøpte 20 timer og fikk opplæring via Skype - det fungerte bra. Karakter på tentamen nå til sommeren ble 3 - kjempefornøyd både mor og sønn 😊

Fysikk 1
Tusen takk til mentornorge og spesiell takk til Ulrik som fikk meg gjennom et av de vanskeligste fagene jeg har tatt. Han har vært både støttende og utrolig forståelsesfull!

Resposta da MentorNorge
Takk for all god hjelp til Mentor
Takk for all god hjelp til Mentor, jeg vil takke Tobias for en fantastisk lærere gjennom flere år og Pernille som har vært lærer det siste 1/2 året. Vår datter fikk 5 i matte til jul på VG skole. Vi er mest opptatt av mestringsfølelsen hun har fått ved å bli god i matte. Det å finne en lærer hvor kjemien stemmer er ikke alltid like lett, men vi har vært heldige, tusen takk.

Hei.
Hei.
Vår sønn fikk mentorhjelp av Emma i spansk for videregående i 2018. Han hadde store utfordringer med dysleksi og et nytt språk. Takket være Emma og hennes hjelp og støtte stod han til exsamen når han gikk opp for andre gang. Tusen takk for profesjonell hjelp fra Mentor Norge og en spesiell takk til Emma. Du var fantastisk, en god kombinasjon av støtte, utfordring og forståelse. TAKK
Hilsen en mor

Resposta da MentorNorge
Opp to nivåer på nasjonale prøver i matte
Både sønnen min på 14 og jeg har vært fornøyde med Mentor Norge sitt opplegg. Vi har fått hjelp i matematikk, og han har gått opp to nivåer på resultatet sitt på nasjonale prøver i den tiden vi har brukt Mentor Norge.

Resposta da MentorNorge
Fra fortvilelse til mestring - og litt til
Ekstratimer i matematikk for en ung jente som nesten gav opp, gråt og "forstod ingenting" ble til en 6'er i matte muntlig - men det aller viktigste var at gleden ved å forstå, å lære, å mestre, kom frem! Og nå går hun oftere til mentoring enn hun behøver, fordi det er meningsfylt og hyggelig og gir godt grep på faget.

De gjør en bra jobb!
De gjør en bra jobb!
Både kvinner og menn i bedriften 💐👍

Strålende fornøyd!
Vi er strålende fornøyd med oppfølgingen fra første stund, etter å ha prøvd en konkurrent tidligere.
Vår sønn i 10. trinn gikk opp 1-2 karakterer i skriftlige fag (til 5), etter å ha fått løst opp i problemer med skrivevegring. Eksamen gikk fint, der det tidligere var problemer med å levere noe i det hele tatt.
Er nå motivert til å ta fatt på nye utfordringer på videregående.

Toppkarakter til MentorNorge!
Vi benyttet MentorNorge da vår sønn som går i 10.trinn ønsket å forbedre sin karakter i matte. Signe som var hans mentor var utrolig, hun var alltid godt forberedt, flink til å undervise og profesjonell. Vår sønn hadde 3 i matte, han endte opp med å ligge mellom 4 og 5 ved utgangen av 10. trinn. På muntlig prøveeksamen fikk han 4+.
Vi gir MentorNorge og Signe toppkarakter!

Anbefales!
Veldig hyggelig og imøtekommende første kontakt på telefonen, ryddig oppfølging i fht å finne mentor raskt og dyktig mentor i undervisningen.
Vår sønn gikk fra å være motløs og nedstemt etter å ha kommet opp i sitt svakeste fag til å føle seg godt forberedt og (nesten) glede seg til eksamen!

Resposta da MentorNorge
Flott tilbud som ga det resultatet vi…
Flott tilbud som ga det resultatet vi ønsket. Endelig ga det en forståelse for datteren vår som gjorde at hun bestod eksamen.

Resposta da MentorNorge
utrolig bra tilbud som har vært til…
utrolig bra tilbud som har vært til stor hjelp!

👍👍 Topp tilbud
Vi er utrolig glad for at vi fant dette tilbudet😊 Vår sønn har hatt Emil som mentor, og han har gjort en utrolig god jobb. Gikk opp 2 karakterer i matte på en termin. Vi har brukt Rebecca som mentor til vår datter som tok privatist eksamen i matte, gikk strålende på eksamen. Vi har opplevd dyktige og fleksible mentorer som gir av seg selv. En stor takk både til Emil, Rebecca og MentorNorge😊

👍flott tilbud
Hei
Flott tilbud min datter har hatt mye utbytte av👍
Fredrik har fått frem en mye tryggere jente ved å tolke hennes signaler og hele tiden vært på tilbudssiden,
Vi kan trygt anbefales
mvh
Hilde limacher

Resposta da MentorNorge
To karakterer opp i matte på kort tid med hjelp av mentor Emma
Vår datter som har slitt med matte lenge gikk inn i siste halvår av 10. klasse med veldig dårlig standpunkt karakter. Møtet med mentor Emma fra Mentor Norge på nyåret snudde alt. I slutten av mars var hun to karakterer opp på første prøve i matte i forhold til standpunkt ved jul. Mentor Norge er veldig profesjonelle, og mentor Emma kan vi ikke få fullrost nok hvor flink hun er med vår datter.

Resposta da MentorNorge
I 1,5 år fra 10 trinn til et halvt år …
I 1,5 år fra 10 trinn til et halvt år på videregående fikk vår sønn hjelp med matte og litt norsk av mentor Marte. De fikk god kontakt fra første øyeblikk og Marte er svært tålmodig og utrolig dyktig til å lære kunnskapen sin videre. Karakterene i faget gikk noe opp, men det som var viktigst var at hun gav han tilbake troen på seg selv.
Hele opplegget fra jeg tok kontakt til vi avsluttet har vært preget av profesjonalitet fra begynnelse til slutt - vi kan anbefale MentorNorge på det varmeste!

Resposta da MentorNorge
Vi hadde første time med privatlærer i …
Vi hadde første time med privatlærer i løpet av få dager etter at jeg først tok kontakt. Nå har vi holdt på i litt over en måned og sønnen min er strålende fornøyd. Har aldri sett ham så motivert før. Vel verdt pengene!

Resposta da MentorNorge
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.