Berichtgeving omtrent levering van mijn bestelling ging prima. Levertijd was helemaal oke en de teakhouten tafel die ik besteld had is prachtig.

De behandeling en afhandeling hebben we als prettig ervaren. Enig puntje, vandaar geen vijfde ster is dat we vinden dat de kleur iets donkerder is geworden dan we in het magazijn hadden gezien, mogel... Ver mais
Duidelijke website en volop keuze. Aantal jaar geleden onze eettafel gekocht, nu de salontafelset en een tijdschrifthouder. Werd binnen de overeengekomen tijd geleverd. De eettafel werd destijds door... Ver mais
Ik heb onlangs een prachtige metalen wijnkast gekocht bij Meubelplaats en ben echt ontzettend tevreden! 🥰 Niet alleen kreeg ik een hele leuke korting, maar ook de service was top. De levering liep... Ver mais
Meubelplaats.nl is de specialist op het gebied van trendy wonen. Elke dag houden wij de woontrends in de gaten, zodat ons assortiment blijft voldoen aan de woonwensen van de toekomst. Dit etaleren wij op onze webshop en in onze fysieke woonwinkel.
Ook bijzonder is ons ruim tafelassortiment, dat bestaat uit (oud)eiken-, teak- en mangohout. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om uw tafel te personaliseren. U kiest dan zelf uw afmeting, onderstel en behandeling, dat vervolgens door onze meubelmaker wordt gerealiseerd.
Door onze grote voorraad, hanteren wij snelle levertijden, waardoor u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe aanwinst.
Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zullen u dan verder helpen, totdat u tevreden bent.
Ceintuurbaan 209, 7413 DE , Deventer, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Vervelende ervaring qua retourneren, maar lampen zelf erg mooi
Ik had 2 lampen besteld. 1 lamp is super mooi en ben ik erg tevreden mee. De ander voldeed helaas niet aan de verwachting en heb ik retour gemeld en gestuurd. Nadat de weken verstreken had ik niks gehoord. Mail erachteraan gestuurd. Weer 2 weken gewacht en niks gehoord. Nog een mail gestuurd.
Na deze review is er echter wel snel en goed gehandeld door Meubelplaats en vind restituering alsnog plaats. Toch een fijn einde.

Resposta da Meubelplaats
Zeer vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Resposta da Meubelplaats
Meteen contact gehad, duidelijke hulp en uitleg. 2 dagen later een nette levering, waarvan uitgebreid geïnformeerd per mail. Top dus!

Resposta da Meubelplaats
Snelle en goede service. De levering ging in overleg. Vriendelijk!

Resposta da Meubelplaats
Beschadiging op de lamp. Bericht gestuurd. Gelukkig is er contact opgenomen door meubelplaats en is alles inmiddels naar tevredenheid opgelost. Bedankt

Resposta da Meubelplaats
Prima service en heel goed bereikbaar. De mensen van meubelplaats hebben uitstekend hun best gedaan om alles snel en op tijd, zoals was afgesproken, bij ons af te leveren.

Resposta da Meubelplaats
Zeer tevreden met ladekast Britt.
Fijn meubelstuk, snelle correcte levering.

Resposta da Meubelplaats
In september heb ik een eettafel gekocht. Omdat de aankoop niet aan onze verwachtingen voldeed, heb ik gevraagd om het pakket terug te nemen. Ondanks enkele moeilijkheden, die geduld en tijd vergden, verliepen de terugname en de terugbetaling heel vlot. Ik bevestig dat meubelplaats.nl betrouwbaar is en zijn beloften nakomt.

Resposta da Meubelplaats
Niet alleen kreeg ik een hele leuke korting, maar ook de service was top.
De levering liep in eerste instantie even mis bij de transporteur, maar Meubelplaats heeft dit perfect opgepakt en opgelost. Ze dachten meteen mee en zorgden ervoor dat de levering alsnog snel werd geregeld. Echt super klantvriendelijk en betrokken!

Resposta da Meubelplaats
In augustus een plank besteld en tot op heden nog steeds niks ontvangen. Diverse malen gemaild, maar ook hier geen enkele reactie op. Wat een slechte service!

Resposta da Meubelplaats
Product is exact zoals ze beloofd hebben. Ook de afspraak voor levering was prima geregeld en uitgevoerd.
Doe zo verder .....

Resposta da Meubelplaats
Via bol.com een tafel besteld die werd aangeboden door Meubelplaats.nl
Bol gaf aan volgende dag in huis, maar een bericht over de bezorging bleef uit. Volgende dag gebeld met een medewerker van Meubelplaats. De tafel was op voorraad en zou worden aangemeld bij Max Pakket. De ingehuurde bezorgdienst. Begin van de week erop een bericht ontvangen van Max Pakket dat binnen enkele dagen de tafel werd opgehaald voor levering en daarna een bezorgdatum zou worden ingepland. Vandaag, een week later nog steeds geen bericht. Contact opgenomen met alle partijen (bol, Meubelplaats en pakketdienst) en wat bleek: De tafel was niet op voorraad maar al uitverkocht.
Toen ik aangaf dat ik niet heel erg blij was dat er tegenstrijdige berichtgeving was geweest en nu zonder tafel zit kreeg ik een hele bijzondere reactie:
Wat wil je dat ik doe, zelf een tafel in elkaar knutselen?!
Daar schrok ik van, en wees de medewerker om het gesprek beleefd te houden.
Uiteindelijk kreeg ik een voorstel om met een bijbetaling van 100 euro, enkel voor kleur tafelblad, het probleem te kunnen oplossen.
We hebben een tegenbod gedaan in afwachting van een reactie.
Update: Netjes teruggebeld door medewerker en excuses gekregen. Tafel blijkt wel gereserveerd te zijn en wordt nog voor zaterdag geleverd.
Daarmee sluiten we het waarschijnlijk positief af. ;)

Resposta da Meubelplaats
De tafel is zeer mooi en kwalitatief. Jammer genoeg was er een foutje met de verlengstukken, dit wordt echter momenteel opgelost en komt in orde.

Resposta da Meubelplaats
Voor een lamp met zo’n prijskaartje had ik een serieuzere verpakking verwacht , de doos was te groot of er zat veel te weinig verpakkingsmateriaal in .
De lamp schoof van links naar rechts in een veel te ruime doos!

Resposta da Meubelplaats
Alles prima verlopen. Volgende bestelling volgt binnenkort. Ik ga ook voor het gemak

Geachte heer/mevrouw,
Op 9 november heb ik via bol.com een ovale tafel besteld van Meubelplaats.nl. De tafel stond als op voorraad vermeld en de verwachte leverdatum werd aangegeven tussen 10 en 12 november. Ik ging er daarom vanuit dat de bestelling tijdig geleverd zou worden.
Op 12 november had ik mijn bestelling echter nog steeds niet ontvangen. Daarnaast had ik ook geen enkele track & trace-code ontvangen, wat ik al vreemd vond. Daarom heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Meubelplaats.nl. De medewerker kon mij tot mijn verbazing niet vertellen wat de actuele status van mijn bestelling was. Er werd alleen gezegd dat er soms vertraging voorkomt, maar er werd geen enkele oplossing geboden en ik kreeg ook geen bericht vooraf dat de levering vertraagd zou zijn. Dit vond ik al een zeer slechte service.
Omdat ik de tafel graag wilde ontvangen, heb ik nog even gewacht. Op 18 november heb ik opnieuw gebeld. Dit keer kreeg ik te horen dat er een mail zou worden gestuurd om uit te zoeken waar mijn bestelling blijft en dat ik die dag of de dag erna teruggebeld zou worden. Maar opnieuw kon er verder niets voor mij gedaan worden, wat ik erg teleurstellend vond.
Tot mijn grote verbazing ontving ik op 19 november een mail dat mijn bestelling op retour zou zijn aangemeld, gevolgd door een tweede mail waarin stond dat mijn bestelling geannuleerd was op mijn eigen verzoek. Dat is absoluut niet het geval. Ik heb nooit gevraagd om een annulering. Het is zeer frustrerend en respectloos dat dit zonder mijn toestemming is gedaan.
Ik ben hier oprecht boos en teleurgesteld over. De tafel was bedoeld als cadeau voor de housewarming van mijn vriendin, en ik heb me volledig kunnen baseren op de leverbelofte die niet werd nagekomen. Gelukkig heb ik gekozen voor achteraf betalen, want anders had ik waarschijnlijk ook nog moeite moeten doen om mijn geld terug te krijgen.
Conclusie: de service is extreem slecht, afspraken worden niet nagekomen, en de communicatie is ronduit ondermaats. Dit is een verspilling van tijd en energie, en ik kan op basis van deze ervaring helaas niemand aanraden om hier te bestellen.
Ik verwacht dat deze klacht serieus wordt genomen en dat er een passende toelichting wordt gegeven over hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Stiven Diaz Espinal

Resposta da Meubelplaats
Ik heb 2 weken geleden een tafel besteld tot op heden heb ik echter nog niks ontvangen en ik heb geen informatie gekregen of het überhaupt wel verzonden is hun telefoonnr werk niet en via e-mail krijg ik geen reactie ik heb enkel een factuur gekregen bestelling is al betaald de goederen heb ik niet gekregen ik ben zeer teleurgesteld in hun service en raad het af om via hun te bestellen

Resposta da Meubelplaats
Er is een foutieve onderstel van de eettafel geleverd. Contact opgenomen met klantenservice en deze adviseert om te mailen. Na een dag reactie dat het is doorgeven aan de fabrikant. Eindstand afwachten?! Dit wil je als klant niet, er moet toch een proactieve oplossing worden geboden. Na een aantal mailtjes en excus telefoon gesprekken is gisteren eindelijk de tafel geleverd. Het ligt zeker niet aan de heren die ik heb gesproken, zij doen hun best maar zijn afhankelijk van fabrikant, leverancier en wellicht beleid van het bedrijf. Daardoor mijn review aangepast van 1 naar 3 sterren 😊