Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

Informação fornecida por diversas fontes externas

Midtjysk Bilsyn

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Undgå dem.

Jeg besøgte dem to gange ved toldsyn, og begge gange lavede de fejl i beskrivelsen af bilen. Efter første gang, da jeg havde en lang diskussion med dem, rettede de det. Efter anden gang nægtede de at gøre det.

6 de janeiro de 2026
logótipo da Midtjyskbilsyn

Resposta da Midtjyskbilsyn

Hej Vasyl Mylokostyi

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af, at du står tilbage med en dårlig oplevelse.

Du har været hos os flere gange i forbindelse med toldsyn, og vi har undervejs forsøgt at gennemgå sagen og forklare de rammer og regler, vi arbejder under. I denne sag har der desværre været forhold, som ikke har været muligt for os at ændre på, uanset dialogen.

Vi har dog fortsat et ønske om at være behjælpelige og vil meget gerne have en dialog med dig, så vi sammen kan se på, hvordan du bedst kommer videre med den problemstilling, du oplever. Af hensyn til både dig og os kan vi ikke gå i detaljer her offentligt, men du er meget velkommen til at kontakte os direkte.

Med venlig hilsen
Rasmus Havn
Midtjysk Bilsyn

Classificada 1 em 5 estrelas

Bilsyn ved Midtjysk bilsyn Siriusvej…

Bilsyn ved Midtjysk bilsyn Siriusvej Ikast.
Kan ikke anbefales hele synet tog 5 min - samtidig med at bilen blev “synet” havde synsmanden en samtale med en anden kunde som nærmest stod i vejen for synet.
Desværre skete det samme for 2 år siden da bilen sidst var til syn.
Marianne Falch

22 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hej en god oplevelse

Hej
Har været til syn med min mini Rover 1275, det var en god oplevelse. Fik gode råd og vejledninger undervejs.jeg kan kun anbefale at få jeres bil synet hos dem.
Vh
Jens Kristian Bertelsen

15 de novembro de 2022

SÆT LIVET PÅ SPIL VED AT BRUGE DEM

Hej Alle

Jeg vil bare dele min oplevelse i går.
Var hos Midtjysk bilsyn Ikast for at få min bil synet.
Hørte godt han havde gang i noget under bilen og jeg spurte Ham hvad der var galt. Han svarede lidt tæring i bremserør og at jeg skulle til omsyn inden D 16/12. Jeg tænkte møg og spurte om jeg kunne køre i den og fik at vide det kunne jeg godt. Jeg ville køre hjem og kontakte min mekaniker om hvornår han kunne lave dette MEN på vej gik Bremsepedalen helt i bund og ingen bremse, fik set under bilen og der hvor han havde slebet var der hul i begge bremse rør ved baghjul. INGEN advarsel om dette da jeg kørte fra MIDTJYSKBILSYN. Vil de ikke have deres kunder kommer mere end en gang ved at sætte dem i fare.
Håber ikke at andre skal have denne oplevelse.

Mv Lars

17 de novembro de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Elendig service

Ved omsyn skulle jeg betale fuld takst, 540kr for at de tjekkede at jeg havde fået skiftet foruden. Det tog ham ca12 min. :(

8 de fevereiro de 2013
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais