Mittanbud.no Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mitt anbud XL hjalp oss å komme i kontakt Proffe boligpartner. Kan virkelig anbefales. Vi har fått totalrenovert badet av hyggelige og dyktige fagfolk. Det gikk fort og det var kvalitetsarbeid I alle... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hadde behov for grundig vask av to utleieboliger. Begge leilighetene var skinnende rene etter jobben var gjort. Svært imponert og tilfreds med firmaets effektivitet, kommunikasjon og profesjonalitet.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mittanbud fungerer som en ren pengesluk-felle for gründere. Jeg ble tvunget til å betale for en 12-måneders kontrakt for en grunnpakke (999 kr/mnd + MVA) selv etter at mitt enkeltpersonforetak ble off... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Trudvanglia Borettslag i Tønsberg har benyttet oss av Malerfirma Ronny Engers male firma i over 30 år. Dette er et firma som leverer en fantastisk bra utført jobb, og vi har 14 rekkehus med 77 leil... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços para empresas

Informação fornecida por diversas fontes externas

På Mittanbud kan du legge ut hva du trenger å få utført, og få tilbud fra flere bedrifter.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

86 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Min erfaring med Mittanbud.no

Jeg har brukt Mittanbud.no i mange år og er strålende fornøyd. Gjennom Mittanbud når man ut til svært mange fagfolk, og evalueringene der gjør det enklere å velge dyktige og prisgunstige leverandører. Jeg anbefaler derfor Mittanbud.

12 de junho de 2026

Great value for money.

Mittanbud made it easy to compare offers and find a suitable company for our move. The process was straightforward, communication through the platform worked well, and we ended up with a fixed price and no extra charges. Overall, a very useful service that helped us save both time and money.

21 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Planering av gårdsplass med asfaltering.

Forberedelse av gårdsplass for asfaltering
1.ste klasses arbeid fra befaring til informasjon underveis og ikke minst gjennomføring av graving, planering og asfaltering som ble gjennomført fortløpende gjennom 3 dager. Etter mye regn ser vi nå at gårdsplassen er perfekt planet slik at vannet renner jevnt nedover mot laveste punkt. Skjøtekanter mot garasje og grunnmur er helt rette og jevne, og kantstein som var satt opp før asfaltering ble rettet pent opp. Imponert også over grundig og faglig meget kompetent informasjon om prosessen i forkant av arbeidet, slik at det ikke var tvil om hvilket anbud vi ønsket å benytte. Prisen er etter det vi kan vurdere gunstig.

8 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er svært misfornøyd med Mittanbud

Jeg er svært misfornøyd med Mittanbud. Kundeservicen har vært uhøflig, lite hjelpsom og respektløs når jeg har forsøkt å ta opp problemer. I stedet for å finne løsninger opplevde jeg å ikke bli tatt på alvor som kunde.

Tjenesten har heller ikke levert den verdien som ble forventet, og kostnadene står ikke i forhold til resultatene jeg har fått. Kommunikasjonen har vært skuffende, og jeg sitter igjen med en følelse av at kundene ikke blir prioritert.

Basert på min erfaring kan jeg dessverre ikke anbefale Mittanbud.

2 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Trudvanglia Borettslag i Tønsberg har…

Dette er et firma som leverer en fantastisk bra utført jobb, og vi har 14 rekkehus med 77 leiligheter med bare fornøyde beboere når de har vært på besøk.
Terje Haugan
Styreleder

21 de maio de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Han kom og borret 3 hull i taket

Han kom og borret 3 hull i taket, satt i propper og skrudde opp. 3 dgr etter skulle jeg sette på 1 dør, kom bort i skinna og skinna den datt ned. For små plugger og små skruer, og for lite feste i taket da han kunne borret de 3 bakre hullene i taket også. En venn av meg har vært her og borret de 3 siste hullene skiftet til større propper og skruer. Brukt tech7 lim i hullene og på skinna, så skrudd opp igjen. Det skal sies at jeg sendte mld til Snekkern som hadde gjort jobben først, han kom med forslag om hva jeg kunne gjøre for å utbedre dette selv, og at han kunne komme en annen dag senere for å se på det. Men jeg hadde da funnet noen annen til å hjelpe meg, så jeg sa snekkeren kunne slippe å komme.

7 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke kast vekk tid på mittanbud.no

Jeg kontaktet mittanbud.no for å legge ut en takbytte jobb, de skrev det beste var å oppgradere til mittanbudXL.no, noe jeg gjorde og fikk en hyggelig tlf fra en som sa hun skulle følge opp.
Så meldte 3 firma sin interesse og 2 kom på befaring og jeg fikk tilbuder, da tok jeg kontakt med mittanbud.no og ba om. Kontraktmal.
Da fikk jeg flere sinte mailer om at de firmaene ikke kom via dem!??? Og at de ikke lenger ville ha noe med meg å gjøre. Sendte skjermdump som viste at firmaene var listet på min jobb.
Fikk bare usaklige beskyldninger jeg valgte da å kutte dem ut, men jeg forstår lite av det da forsikringen de tilbød for evt arbeid var interessant

28 de abril de 2026

Meget dyktig rørlegger

Hyggelig og blid ung mann, kom til avtalt tid, god kommunikasjon underveis, kvalitet på arbeid, ryddig, pålitelig, effektiv og profesjonelt gjennomført. En meget hyggelig pris. Ingen tvil, jeg blir en fast kunde hos han, tommel opp👍👍

16 de abril de 2026

Very well performance!

Haran did a great job with slamming my concrete wall inside my garage, it was very well performed and I'll for sure recommend him to others! Outstanding!

16 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais