MoneyMonk - Daar ga je van boekhouden Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is gewoon een fijn pakket om te gebruiken. Je kunt eventueel een boekhouder laten meekijken maar verder ben je zelf in control. Het legt zichzelf uit, het is makkelijk in de omgang en het is... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb jarenlang met veel plezier gebruik gemaakt van Moneymonk. Het pakket werkt heel intuïtief en het blijft steeds weer doorontwikkelen. Helaas moest ik over naar een ander boekhoudprogramma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gedeeltelijk de ontwikkeling van dit boekhoudprogramma meegemaakt. Erg positief over het reageren op suggesties vanuit de gebruikers kant. Inmiddels is het een volwaardige tool. Ik heb maar een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een hele fijne ervaring met moneymonk, ondanks het eenvoudige programma liep ik soms tegen kleine probleempjes aan . Even een belletje naar het support team en heel goed geholpen, ze nemen gewoon... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software de contabilidade
  2. Empresa de contabilidade

Bij MoneyMonk geloven we dat je plezier kan hebben aan het bijhouden van je administratie. Boekhouden wordt soms als moeilijk en ingewikkeld ervaren. Je bent bang om fouten te maken. Angst om gedoe met de Belastingdienst. Boekhouden is niet moeilijk, boekhouden wordt vooral moeilijk gemaakt! De traditionele boekhoudsoftware om je administratie te doen is ouderwets en vaak niet de gewenste totaaloplossing. De software is ingewikkeld, zit vol vakjargon en is niet gericht op jou, maar op je boekhouder. Het is de (boekhoud)wereld op zijn kop. Ieder jaar stellen duizenden ondernemers dezelfde vragen aan hun boekhouder. Waarom? Gebrek aan boekhoudkundige kennis. Wij geloven in een technologische (totaal)oplossing die jou plezier geeft in het bijhouden van je administratie. Een nieuwe en slimme manier van je administratie doen die past bij de tijd waarin we leven en werken en waarbij jij in de lead bent!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

208 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Al drie jaar mijn vaste boekhoudprogramma

Ik gebruik MoneyMonk nu zo'n drie jaar en ik ben er nog steeds erg blij mee. Het werkt intuïtief en logisch, en het heeft alle functionaliteiten die ik als zzp'er nodig heb.

Je maakt er nette offertes mee die je in één klik omzet naar facturen. Daarnaast schrijf je je uren rechtstreeks in MoneyMonk en kun je daar weer facturen van maken.

Wat ik ook heel fijn vind, is dat je per project verschillende tarieven kunt instellen. Een vast projectbedrag of een uurtarief, net wat past bij de taak. Dat geeft veel flexibiliteit.

Dankzij de rechtstreekse bankkoppeling worden mijn inkomsten en uitgaven gemakkelijk (en vaak ook automatisch) op de goede post geboekt.

Zonder enige boekhoudervaring vooraf kan ik nu toch gemakkelijk zelf mijn administratie bijhouden, inclusief het doen én betalen van de BTW-aangifte via Moneymonk.

Wat ik echt waardeer, is dat MoneyMonk hard werkt aan verbeteringen. Punten die ik de afgelopen jaren heb aangedragen, zoals een koppeling met externe partijen als Plug & Pay, worden serieus opgepakt. En belangrijker nog: ze hebben er vanaf de basis voor gezorgd dat het programma gewoon goed in elkaar zit.

Ga zo door jongens! Vijf sterren.

25 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Het systeem geeft een goed overzicht

Het systeem geeft een goed overzicht, de opties spreken voorzichzelf, en daar waar dingen automatisch overgenomen/ingevuld kunnen worden doet het systeem het ook. Vele taken zijn geautomatiseerd waardoor het boekhouden sneller gaat en minder tijd kost. Een hele goede Gebruikersinterface en overzichtelijk en hele goede service die geleverd wordt.
PS servicedesk is zeer vriendelijke en geduldig en heeft degelijk kennis van zaken.

23 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

ik zit nu al een ruime tijd bij…

ik zit nu al een ruime tijd bij moneymonk al ruim 2 jaar, en al sinds die tijd trotse klant, eenvoudige boekhouding, heet programma doet alles goed invullen heeft de juiste boekhoudcodes, ben zeer blij met deze app scheelt mij een hoop administratieve rompslomp.

16 de junho de 2026

fijne tool

fijne tool, makkelijk ik gebruik. Bij vragen reageert klantenservice erg snel. Wel laatste maanden erg duur als je geen omzet meer maakt in je bedrijf

1 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Boekhouden valt me alles mee met Moneymonk

Als startende ondernemer zag ik een beetje op tegen het boekhouden. Op aanbeveling van een vriend ben ik gestart met Moneymonk en de web- en mobile app zitten super goed in elkaar en zijn makkelijk te begrijpen. Heel attent dat je meteen een 1:1 gesprek kunt inplannen om al je vragen te stellen!

11 de junho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Werk als zelfstandige schilder nu 1,5…

Werk als zelfstandige schilder nu 1,5 jaar met MoneyMonk en zie significante verbeteringen in het systeem. Het is in de basis een boekhoudpakket echter ontwikkelen ze zich ook steeds meer aan de voorkant (sales). Tuurlijk wil je, vanwege je eigen bedrijfsvoering, ontwikkelingen zien die beter bij jouw administratie/bedrijfsvoering past. In de basis werkt het voor mij al heel goed. Ik hoop wel dat er meer branchegenoten dit systeem gaan gebruiken. Hierdoor zullen ontwikkelingen vanuit MoneyMonk getarget worden om het systeem nog completer te maken voor o.a. mij als schilder.

7 de junho de 2026

Moneymonk, een echte aanrader

Moneymonk is zo ontzettend gebruiksvriendelijk. De overzichtelijke lay-out, knoppen en indeling maken het gemakkelijk in gebruik.
Daarnaast zitten er in het Moneymonk systeem simpele maar zeer handige tools die je boekhouding verder automatiseren en je daardoor nog meer tijd bespaart. Je boekhouding is in een handomdraai gedaan.

En mocht je er een keer niet uitkomen, dan zijn de medewerkers goed te bereiken. Echte ouderwets goede service van vriendelijke medewerkers.

2 de junho de 2026

Fantastisch!

Heel fijn, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma en het 30 minuten opstart gesprek vind ik een fantastische service in een tijd waarin klantvriendelijkheid en servicegerichtheid geen vanzelfsprekendheid meer is. Ik raad het iedereen aan!

2 de junho de 2026

MoneyMonk maakt het makkelijk

MoneyMonk kan heel erg veel en maakt overzichten, factureren en koppelen met je bank gemakkelijk. Als ik er een keer niet uitkom (1x per jaar misschien) wordt er altijd snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice.

Hele fijne app

Hele fijne app, goed geprogrammeerd, fijne UX, fijne vormgeving, maar vooral de service is echt top. Je kunt ze altijd bellen, ze nemen altijd op, ze helpen je supergoed. Zeer tevreden klant.

Goede ondersteuning

Uitgebreid programma met heel veel mogelijkheden, maar de echte plus zit voor mij in de ondersteuning, zowel voor vragen over hoe je het programma het beste kunt gebruiken, als voor boekhoudkundige vragen. Aanrader!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een hele fijne ervaring met moneymonk

Even een belletje naar het support team en heel goed geholpen, ze nemen gewoon alle tijd voor je tot je eruit bent.
Nu helaas tijdelijk afscheid genomen omdat ik gezondheids problemen kreeg met mijn bedrijf in traprenovatie.
Ik ben aan het oriënteren om een online business te starten en dan ga ik zeker weer mijn boekhoudprogramma bij moneymonk nemen .
Dank je wel moneymonk,
Groetjes Johan

27 de maio de 2026

Super goed

Ik gebruik het nu voor een aantal maanden van, kan niet anders zeggen dat MoneyMonk echt perfect werkt.
Heel gebruiksvriendelijk en met een hele fijn support en begeleiding.

26 de maio de 2026

MoneyMonk - mensen achter cijfers

Wat een fijne contact met MoneyMonk mensen.
Naast dat het een fijne programma is om mee te werken, mensen er achter doen het! Ze nemen tijd voor je en leggen het geduldig uit. Ondanks dat het cijfers betreft, vriendelijke klanten contact maakt het aantrekkelijk! Heel fijn! Dank je wel Esther! Erg blij mee!

26 de maio de 2026