motoZoom Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit meer.... Heb via Amazon op 4 juli een Bell MX9 Adventure helm (oranje)besteld en zou uiterlijk op 20 juli geleverd worden. Na 3 weken nog niet verzonden. Heb ze 3 keer (via Amazon) aangeschreve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een verademing om te zien hoe alle kleding stond opgesteld , erg overzichtelijk. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Bijzonder aardig personeel. Verkoper kundig , vriendelijk en zeer goed advies gek... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd weer een plezier om bij jullie in Utrecht aan te landen, zelfs na jaren niks nodig gehad te hebben. Vriendelijke, attente en vakkundige medewerkers die ruim de tijd nemen om je van een goed ad... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals altijd, zeer klantvriendelijk geholpen, eerst via de online chat, daarna ook persoonlijk in de winkel. Het ging om de aanschaf van een nieuw vizier voor mijn helm nadat de sluiting van de oude a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de motos
  2. Concessionário de motos
  3. Loja de acessórios e equipamento para motos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Bestel online alles voor uw motor bij MotoZoom. Van kleding zoals een motorpak en helm tot aan motoronderdelen en –accessoires. Bekijk onze aanbiedingen!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

399 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top service

Top service! Echt met veel passie geholpen in de winkel in Amsterdam. Er werd de tijd genomen en in kon in alle rustig een keuze maken. Geen opdringerig verkoop verhaal gewoon zeggen waar het op staat.

23 de maio de 2019

Goed geholpen

Goed geholpen. Gelijk attent toen ik binnen kwam.
Niet zomaar weg laten gaan met een nieuwe helm maar moest die eerst 10 minuten op houden om zeker te weten dat die goed zou zitten.

14 de maio de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelde helm niet meer leverbaar maar geen geld terug.

Wij hebben een helm besteld, deze is niet meer leverbaar.
Nu zijn wij al weken aan het proberen te bellen en te mailen om ons geld terug te krijgen, maar er wordt niet gereageerd om terug te bellen of te mailen.
Wij willen zo spoedig mogelijk ons geld terug maar wij zouden 30 dagen op ons geld moeten wachten.
Dit kan niet..... Ze kunnen niet leveren maar wel ons geld vast houden, terwijl wij een andere helm moeten kopen en het geld niet hebben om deze te kopen.
Wij voelen ons belazerd en bedonderd.

8 de maio de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

Wat moet ik nou nog zeggen

Wat moet ik nou nog zeggen? Leuke zaak, mensen die je herkennen, of de motor herkennen waar je op geweest bent. Lullig dingetje besteld (lampje) en gekregen na een paar dagen. Wat wil je nog meer?

23 de abril de 2019
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik was uit op een stevige motorbroek

Ik was uit op een stevige motorbroek, en werd geholpen door een enthousiaste dame. Die het nodige wist te vertellen en toen ik had uitgelegd wat ik voor eisen had me ook een broek toonde die daaraan voldeed. Helaas is het assortiment op gereedschap en meer van dat soort dingen niet aanwezig en zal ik dat toch via internet moeten doen. Wel is het zaak om bij het afrekenen op te letten want de prijzen op de kleding en in het kassa systeem klopte voor de broek niet, scheelt toch €100,00.

20 de abril de 2019

Fantastisch en zeer deskundig

Vandaag mijn nieuw Shoei helm gekocht bij Motozoom.
Uiterst sympathieke mensen en zeer deskundig advies. Ik heb gekozen voor het personal fitting system en Nick nam ruim een uur de tijd om de helm perfect op maat te maken.

Nu moet ik nog gaan testen met rijden maar ik ga er nu al van uit dat het een fijne ervaring gaat worden.

- Robin Jongerden // RJ-Creations

9 de abril de 2019

aanrader

niet al te grote winkel ,leuk en vriendelijk personeel nemen de tijd voor je.
vanaf de snelweg goed te zien alleen aan de ingang zijde was het slecht verlicht maar werd volgens mij verholpen.
is meer vervelend voor de mensen die voor het eerst komen.

27 de março de 2019

Erg teleurgesteld!!

Erg teleurgesteld!!
Motorhelm gekocht in de winkel met advies. Bij de eerste motorrijles blijkt de helm te klein te zijn. In de winkel bevestigen ze dit. Vervolgens geven ze aan dat de helm alleen binnen 24 uur geruild kan worden en wordt niks gedaan om mij tegemoet te komen. Nu zit ik met een helm die mij te strak zit.. ongelofelijk dit!

17 de março de 2019

É esta a sua empresa?