Heel goede winkel makkelijk om dingen te vinden en vriendelijke medewerkers. Het enigste dat ik er niet goed aan vind is de website, Als je iets opzoekt moet je eerst door tien pagina's gaan van stick... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
is topbedrijf , al tweede keer besteld snel goede producten , goede prijs , snelle levering ook ter plaatse geweest in winkel echt super toffe mensen en behulpzaam echt aan te bevelen
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Snelle afhandeling en bezorging en alles netjes verpakt. Niet duur. Kortom 5 sterren verdiend!
Winkelbedienden waren behulpzaam, hielpen om bepaald product te vinden. Zeker een aanrader om nog eens terug te gaan. Zeer veel variatie. nette winkel.
Informações sobre a empresa
- Loja self-service
- Loja para bebé
- Loja de brinquedos para crianças
- Loja de roupa
- Decoração e Design de Interiores
- Loja de mobília ao ar livre
Dé winkel waar de hele familie gaat shoppen, in Pittem en Izegem, of online. Geniet van onze gezellige sfeer, klantvriendelijkheid en service! Multi Bazar is uw specialist in speelgoed, baby & geboortelijsten, huishoud, opbergen, tuinmeubelen, dierenhobby, kantoor, bagage, verf, doe-het-zelf, machines, verlichting, hout, laminaat en badkamermeubels. Doe inspiratie op in onze decoratie-afdeling of ontdek de nieuwste fashiontrends voor dames, heren en kids. Bovendien kan u vlot parkeren op onze ruime parking. Multi Bazar, dé familiewinkel.
Informações de contacto
Brugsesteenweg 201, 8740, Pittem, Bélgica
- 051545575
- marketing@multibazar.be
- www.multibazar.be
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 28% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Er werd beloofd van mij terug te bellen…
Er werd beloofd van mij terug te bellen omdat de bevoegde persoon afwezig was….nooit nog iets gehoord van multi bazar!
Niet van hun woord….
Ook e mail gestuurd met de schade aan het kledingrek…geen reactie

Resposta da Multi Bazar
Snelle service en correcte levering.
Het bestelproces ging heel vlot - aflevering daarentegen…
Het bestelproces ging heel vlot, maar de levering was problematisch. Ik kreeg van GLS pas vrij laat een mail omtrent de levering, waardoor ik niet tijdig kon voorzien om dit te ontvangen/aan te passen. Het pakket werd afgeleverd, maar in plaats van bij één van mijn buren, stond het open en bloot voor de voordeur. Het had evengoed meegepakt kunnen worden door een voorbijganger… Dit is niet oké en wel gemeld bij GLS, al verwacht geen respons.

Resposta da Multi Bazar
De levering kwam sneller dan verwacht
De levering kwam sneller dan verwacht. Het pakje was in perfecte staat
is topbedrijf
ook ter plaatse geweest in winkel echt super toffe mensen en behulpzaam
echt aan te bevelen
livré dans le délai prévu
Zoals elke aankoop bij Multibazar…
Zoals elke aankoop met competitieve prijzen bij Multibazar met een correcte levering
Vlotte levering
Vlotte levering
Zeer tevreden met de bestelling en de vlotte levering
Produkt besteld en snel geleverd,echter…
Produkt besteld en snel geleverd,echter was niet het produkt zoals vermeld op website.
Contakt met klantendienst verliep goed en snel.
Terugbetaling ook geen probleem.
Was teleurgesteld in geleverd produkt,bleek dan een fout op website te staan

Resposta da Multi Bazar
Zeer duidelijke webshop en heel snelle…
Zeer duidelijke webshop en heel snelle afhandeling van bestelling.
Op een van de artikels was nog een…
Op een van de artikels was nog een alarm aan bevestigd.

Juiste product
Juiste product, snel geleverd. Er was enkel een probleem met de leveringsdienst (GLS), die hadden geleverd in de verkeerde straat. Multi Bazar heeft wel snel gereageerd op mijn mail hierover.
Perfecte service
Hier zijn we in Walonïe
Hier zijn we in Walonïe; ik begrijp een beetje uw taal, maar toch ben ik franstalig en alles wat u zend is in Nederlands...
Onbegrijpbaar !!!

Resposta da Multi Bazar
bestellen en levering ging heel vlot
bestellen en levering ging heel vlot. Het apparaat werkt. Nu maar hopen dat het zo blijft en dat we een goede service krijgen als er iets mankeert.