My AcademyOpiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Så nöjd med vår sons studiecoach. Lektionerna är anpassade helt efter vår sons behov och dagsform. Att följa utvecklingen där han successivt lär sig strukturera skolarbetet och ta ett större eget ansv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gymnasievalet var en tuff uppförsbacke, men intresset fick gå före och med My Academy's - och särskild Robin's assistans togs udden av projektet. Bra framförhållning; bra återkoppling och en mycket k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Instituição educacional

Informação fornecida por diversas fontes externas

De flesta vänder sig till oss när eleven behöver hjälp med ämneskunskap eller en specifik kurs. Som förälder är det inte alltid lätt att ha konkret kunskap i de ämnen eleven läser. Våra studiecoacher är utbildade i My Academys pedagogiska metod. De är kompetenta inom sina respektive ämnesområden, och kan även lära ut studieteknik, hjälpa till att göra inlärning roligt och bli ett viktigt bollplank.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

398 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Totalt oseriösa

Totalt oseriösa. Coachen är under all kritik. Bortkastade pengar. Har inte alls med utbildning att göra. Hoppas de är bättre på städning. Stark varning.

1 de outubro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

SCAMMERS

SCAMMERS, I paid a lot of money for a Prop Firm EA subscription and they have listed it out of their web. From the beginning observing the bad results I claimed for a refund but they never held their end agreement. Just a bunch of moneytakers

16 de março de 2022

Proffsiga och smidiga!

Vi är mycket nöjda med My Academy: våra barn får kompetent stöd i olika skolämnen och vi får alltid ett proffsigt och vänligt bemötande av vår kontaktperson. Kan verkligen rekommendera.

9 de outubro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Omständigt

Tanken är bra och mycket fungerade. Studiehjälpen var kunnig i ämnen.

Kommunikation i triangeldramat (företaget-coachen-förälder) kan förbättras. Löften från företaget var inte förankrade med coachen, som då kom i kläm.

6 de setembro de 2021

Hej Annika, Micke & David,
Tack för ert omdöme!

Vad glädjande att läsa att er känsla med coachen är att det har fungerat väl och att ni är nöjda, vi tar självklart vidare det till er coach!

Tråkigt är däremot att ni upplever att vi som företag inte lever upp till de löftens som ges till kunder. Vi försöker alltid bli bättre och göra bättre i all vår kommunikation så det är självklart något vi tar med oss. Jag försökte söka i vår kunddatabas efter er profil men fick ingen träff. Mejla mig gärna direkt så kan vi ta en vidare dialog där och så kan jag få hjälp se över rutiner kring vår kommunikation! Ni kan mejla mig direkt på malcolm.thorburn@myacademy.se eller ringa på 0855109801.

Mvh
Malcolm

Mycket bra!

Mycket bra kvalitet i allt från undervisning till alla de kontakter jag haft. Min son fick en mycket bra lärare, Keivan, som inspirerat och hjälp min son.

21 de fevereiro de 2021

Kompetenta studiecoacher

My Academy och deras studiecoacher var duktiga på att matcha vår sons skolambitioner under gymnasiet. Magnus hade satt höga mål för gymnasiet och lyckades nå sina mål genom hårt arbete och stöttning av sin studiecoach.

Den anledning till att vi inte ger 5 stjärnor är att vi fick byta studiecoacher några gånger, men det löste My Academy snabbt.

14 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Vår dotter har lektioner med Jana och…

Vår dotter har lektioner med Jana och hon är väldigt glad och tycker att lektioner är bra och ger henne mycket hjälpa. Hon trivs med Jana och hon kan fråga henne om allt och få svar och Jans kan förklara på bra sätt svara uppgifter. Vi har gjort rätt val med att välja MyAcademy.

3 de fevereiro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket nöjda med vår duktiga coach i matematik

Mycket nöjda med vår duktiga coach i matematik, Antonio. Hjälpsam, ambitiös skapade goda rutiner för möten. Följde upp resultat och var ett bra stöd.

4 de janeiro de 2021

Resposta da My Academy

Tack Anna! Hoppas ni får en bra start på terminen.

Isak en fantastisk studiecoach

Isak har varit en fantastisk studiecoach för Simon (vår son). Dels har Isak generellt sett lyft studiemotivationen och förmågan till att studera på egen hand hos Simon och naturligtvis har Isak även gett utmärkt pedagogiskt stöd inom dom naturvetenskapliga ämnena. Simon och vi kommer sakna Isak och vi önskar honom stort lycka till i hans framtida karriär.

21 de dezembro de 2020

Resposta da My Academy

Vad glada vi blir för de fina ordet. Och vad kul att Simon har gillat sin studiecoach.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ett stort tack till studiecoachen Gustav

Gustav har en förmåga att på ett pedagogiskt och lättsamt sätt lära ut fysik.
My Academy har verkligen överträffat våra förväntningar. Vi är supernöjda med hela upplägget.

19 de dezembro de 2020

Resposta da My Academy

Härligt att höra. Hoppas vi kan fortsätta med att överträffa era förväntningar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Läx-coach har fungerat klockrent!

Läx-coach har fungerat klockrent för oss.
Utdragna läxläsningar har gått från tråkigt o jobbigt till inplanerat, avklarat o så klart bättre förståelse för ämnet o högre betyg.

18 de dezembro de 2020

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.