Myfashionclub Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Broek besteld bij deze oplichters.Wel poetsdoeken van de action hebben meer volume dan deze ROTZOOI UIT CHINA.Trap er niet in want je bent je geld kwijt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Heden bestelling ontvangen. De bestelling van twee paar lederen orthopedische heren pantoffels die ik 28 juni jl. had besteld gebracht. Helaas heeft het leer waarschijnlijk ernaast gelegen. Ik twij... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaring bij dit bedrijf! Reageert niet op mails en telefoon is altijd in gesprekstoon! Producten komen dus niet uit Nederland maar China, staat niks aangegeven dat er een lange lever... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Grote oplichtersbende met verschillende sites waaronder ook Berkenbosch mode. Bestel hier niets want je ziet je geld niet meer terug, krijgt alleen maar automatische antwoorden via de mail. Er staat o... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

102 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Niets bestellen via My Fashion Club!

Alles over deze oplichter is al wel benoemd.
Helaas heb ook ik niet de reviews gelezen en zit ik nu met 2 producten die niet op de aangegeven producten lijken en ik krijg geen reactie voor een retourlabel.
Iedereen moet gewaarschuwd worden voor deze website.

15 de julho de 2024

Mijn eigen schuld

Mijn eigen schuld. Ik had beter moeten opletten op eerdere reviews. Heb in haast een overhemd besteld. Na ontvangst een overhemd ontvangen zonder enig label erin, zodat je moet raden wat voor materiaal er is gebruikt. Het lijkt op polyester of iets dergelijks. Ik neem maar niet eens de moeite om het terug te sturen naar China (!). Dit is je reinste bedriegerij. Voortaan dus afblijven.

31 de julho de 2024

NIET BESTELLEN!! OPLICHTING!!!

NIET BESTELLEN!!! OPLICHTING!!
7 juli bestelling geplaatst... uiteindelijk is er wel een pakketje geleverd maar produkt lijkt in de verste verte niet op wat ik besteld heb..goedkope kwaliteit met gebreken. Had niet goed opgelet met de reviews en 2 aanbieders door elkaar gehaald met dit als resultaat...Wilde de bestelling retour sturen maar er wordt niet gereageerd op de mails (enkel automatische replies....Het lijkt misschien dat je besteld via een Nederlands bedrijf maar zie eerdere reviews hiervoor..na 3e mail verzonden te hebben geen enkele reactie meer... Advies: aangifte doen!

31 de julho de 2024

Opgelicht

Opgelicht, bestelling niet geleverd en kan geen contact opgenomen worden. Te laat reviews gelezen. Bestel hier niet. €100 weg

25 de julho de 2024

Opgelicht :(

Helaas lees ik de reviews hier te laat en ben ook ik opgelicht. :(
Walgelijk dat er mensen zijn die zo met andere mensen omgaan. Ik kan er met mijn pet niet bij dat je zoiets kan doen. Te triest voor woorden en heel zielig dat je zo aan je geld wilt komen.

28 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Oplichting eerste klas.Je krijgt…

Oplichting eerste klas.Je krijgt kleding van Ali express kwaliteit, zit niet en past niet.Normaal check ik het altijd.Maar nu weet ik het zeker, oplichting.Ben zelf op het verzamel gebouw in Woerden geweest en bij ontvangst melde de portier dat er dagelijks gedupeerden aan de deur staan.Dat mailtje dat het druk is blabla.Dat is tijd kopen...Enkel de politie beslist hoe lang het doorgaat.Ik ga nu verder in de hoop de rekening te bevriezen.Alles wat ik kan doen om hem of haar te stoppen

11 de julho de 2024

Bestel hier niet

Bestel hier niet! Oplichters! Zijn niet bereikbaar, telefoon is afgesloten. Nog nooit zoiets meegemaakt. Ik had ballerina’s besteld voor €59. Zagen er mooi uit op foto. Ik dacht bestel bij Nederlands bedrijf, de schoenen werden ingevlogen vanuit China. Schoenen zijn gewoon twee maten te klein (sorry ik wil geen ingebonden voetjes) en van zeer goedkope kwaliteit. Probeer al weken contact te krijgen. Heb op hun verzoek foto’s gestuurd en daarna weer stilte. Het feit dat je zo wordt behandeld maakt me boos!!!

19 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

PURE OPLICHTING! GELD KWIJT!

Grote bestelling gedaan maar helaas de reviews niet gelezen. Ik wil de bestelling retour sturen maar krijg geen contact met het bedrijf. Na 4 x mailen krijgen ik enkel standaard reacties dat het bericht in behandeling is. Tot op heden geen retourlabel ontvangen. het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. PURE OPLICHTING! GELD KWIJT!

22 de julho de 2024

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters. Artikel komt geheel niet overeen met wat op de foto staat. Maar ik neem mijn verlies. Had ik de reviews maar moeten lezen. Mensen bestel hier NIKS!!! Je krijgt wellicht een artikel van AliExpress. Pakket komt ook uit China. Walgelijk dat je zo mensen willens en wetens oplicht. Allemaal aangeven dit bedrijf.

22 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Had ik de reviews maar vóór mijn…

Had ik de reviews maar vóór mijn bestelling gelezen. De producten lijken totaal niet op de foto’s en beschrijving. Prijs kwaliteitverhouding is niet uit te leggen. Bestelling kwam pas na 3 weken aan. Heb nu al 3 keer om een retourlabel met instructies gevraagd. Krijg maar geen antwoord. En telefonisch zijn ze net zo min te bereiken. Ik kan niet anders dan me realiseren dat ik ben opgelicht.

20 de julho de 2024

Oplichters zijn het!!

Oplichters zijn het!!! Het is hetzelfde verdienmodel als Vlizo Modehuis en Noya Home etc.

Er staat op de website dat je je geld terugkrijgt, maar voor retournering betaal je belachelijk veel. Het komt er dus op neer dat je gewoon je geld kwijt bent. Ze zijn verder per mail of telefonisch onbereikbaar. Hoe kunnen dit soort louche bedrijven worden aangepakt??
Echt een stel loosers zijn het als je over de rug van anderen je geld moet verdienen.

19 de julho de 2024

oplichters

Ik probeer mijn bestellling terug te sturen maar er wordt niet gereageerd.Heb meerdere emails verstuurd maa krijg geen reactie heb wel betaald oplihters zijn het

30 de junho de 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Reageren niet op e-mail, telefoonnummer is buiten werking en het kantoor zit in een malafide verzamelkantoor wat enkel een postadres is. KOOP HIER NIET!

4 de julho de 2024

Heden bestelling ontvangen

Heden bestelling ontvangen.
De bestelling van twee paar lederen orthopedische heren pantoffels die ik 28 juni jl. had besteld gebracht. Helaas heeft het leer waarschijnlijk ernaast gelegen. Ik twijfel tussen plastic en pvc. Met orthopedie heeft het zeker niets te maken. Ze lijken ook niet eens op het bestelde. Kortom is het gewoon bagger. Ik ben helaas enorm opgelicht door dit bedrijf en wil daarom ook IEDEREEN waarschuwen voor deze Chinese oplichters.

15 de julho de 2024

Rokje besteld

Rokje besteld . Kwam gewoon uit China, maar wel 40,-voor betaald en was natuurlijk veelste klein. Ze reageren niet op de mail. Terug sturen wil lukt ook niet.

11 de julho de 2024

SCAM

SCAM
Troep product, zeer slechte kwaliteit en geen enkele pasvorm. Mails voor retourlabel wordt niet beantwoord.

14 de julho de 2024

É esta a sua empresa?