Broek besteld bij deze oplichters.Wel poetsdoeken van de action hebben meer volume dan deze ROTZOOI UIT CHINA.Trap er niet in want je bent je geld kwijt.
Leia as opiniões dos outros
Heden bestelling ontvangen. De bestelling van twee paar lederen orthopedische heren pantoffels die ik 28 juni jl. had besteld gebracht. Helaas heeft het leer waarschijnlijk ernaast gelegen. Ik twij... Ver mais
Zeer slechte ervaring bij dit bedrijf! Reageert niet op mails en telefoon is altijd in gesprekstoon! Producten komen dus niet uit Nederland maar China, staat niks aangegeven dat er een lange lever... Ver mais
Grote oplichtersbende met verschillende sites waaronder ook Berkenbosch mode. Bestel hier niets want je ziet je geld niet meer terug, krijgt alleen maar automatische antwoorden via de mail. Er staat o... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Geen enkele reactie
Retour via de mail aangevraagd en na 3,5 week nog geen reactie.. zonder aanmelding kan je een product niet retour sturen. Geld kwijt denk ik..
Waardeloos!
Ik heb een overhemd besteld dat in de maat Large geleverd zou worden. Hoewel er een L in het label staat, is dit zeker geen Large, ik pas er niet in en Large is normaal wel mijn maat. Naar aanleiding hiervan ben ik al 2 weken aan het mailen over een retourbon, met 2 verschillende mailadressen, omdat ik geen reactie krijg. Ik zit nu dus met een overhemd dat ik niet pas en waar ik dus niks aan heb, en het geld ben ik zeker kwijt??? Ik zou hier niet nog een keer bestellen!!! Wat een waardeloze service!!
Bestel hier nooit meer
Bestel hier nooit meer, betaald veel voor een zeer goedkoop uitziend product! Lijkt niks op wat ze zeggen dat je krijgt.
Wat een afleggers, ze verkopen 2 keer zo duur
OPLICHTERS
Geen Nederlands bedrijf. Pakket komt uit China en duurde meer dan 2 weken vooraleer geleverd. Producten lijken in de verste verte nog niet op de foto’s en er zaten scheuren in het kleedje. Je moet een mail sturen om een retourlabel te kunnen krijgen maar hier wordt niet op geantwoord. Telefonisch ook geen enkel contact mogelijk. Vrees dat ik mijn geld kwijt ben.
Onbetrouwbaar bedrijf…
Mijn bestelling heb ik onaangekondigd gekregen. De lederen pantoffels zijn van plastic en de zool ook. Materialen zijn dus ronduit slecht.
Mail gestuurd om ze terug te sturen, maar daar krijg je geen reactie op.
Dus mensen bestel daar niks. Je koopt een kat in de zak
Opgelicht
Verkeerd product geleverd. Neemt telefonisch niet op. Ontvang geen reactie op mijn e-mails m.b.t. retourneren. Opgelicht.
Product geleverd
Product geleverd : Ali kwaliteit . Geen reactie meer gehad na dat ik heb gevraagd hoe ik het moet retourneren . Nu een verdrietige dochter van 10 die €55 kwijt is aan iets wat ze lelijk vind
Heel slecht
Heel slecht. Wit zomerjasje besteld. Blijkt niet op voorraad te zijn. Krijg x op x een mail met voorstel voor andere kleur jas. Heb al 3 x gevraagd om bedrag terug te storten. Als ik mijn geld niet terug krijg dan ga ik stappen ondernemen. Is principekwestie.
PURE AFRIPPERIJ !!!
Ik kan mezelf voor het hoofd stoten dat ook ik me heb laten vangen aan deze malafide onderneming. Na 2 weken nog niets ontvangen,...Ik kreeg direct na de aankoop een mail dat ze men order ontvangen hadden en dat ze me een mailtje gingen sturen zodra mijn order onderweg is. Die mail heb ik 2 weken later nog steeds niet ontvangen. Dus stuurde ik een mailtje naar de custumer service. Kreeg ik als antwoord dat de maat schoenen die ik bestelde (mt43) voor dat bepaalde type schoen niet bestaat en krijg ik de keuze om een kleinere maat te kiezen. Wat ben ik nou met schoenen die te klein zijn ??? Helemaal niets !!! Bij andere webwinkels wordt een maat meteen uit het assortiment gehaald als ze niet meer voor handen is, met als bijschrift "maat niet meer beschikbaar". Hier dus niet !!! Ik ben dus gewoon mijn geld kwijt. Pure afripperij !!! BESTEL HIER NIET !!! Het enige dat ik momenteel kan doen is God weet hoelang wachten op te kleine schoenen die vermoedelijk nooit gaan aankomen. Niet dat het uitmaakt, want ik ben er toch niets mee. En als ik de andere reviews lees zal de kwaliteit ook dik tegenvalken. In weze kan ik weken wachten op een produkt dat voor de viulnisbak bestemd is
Oplichters met een mailbot om je aan…
Oplichters met een mailbot om je aan het lijntje te houden. Mooie manier om mensen op te lichten.
Niet bereikbaar via telefoon.
Wel betaald geen product ontvangen.
Graag deze winkel blokken of op laten heffen door de KvK.
Schandelijke praktijken!!!!
te laat raadpleeg ik Trustpilot over…
te laat raadpleeg ik Trustpilot over dit bedrijf , ik heb mijn bestelling daar betaald met I Deal, maar ontving vervolgens geen bestel- of ontvangstbevestiging en kan ook geen contactgegevens van deze webwinkel vinden; Ideal is niet bereikbaar, ik vrees dat ik mijn geld in een diepe put heb gegooid Jammer, ik geef dat veel liever aan een goed doel, dan dat zulke oplichters met een nep-website ermee aan de haal gaan Dit is een webwinkel die u moet mijden! Ik ben mijn geld kwijt,
misschien kan mijn ervaring iemand anders behoeden voor dezelfde overhaaste] fout!
Moet eerst bijna 2 maanden wachten op…
Moet eerst bijna 2 maanden wachten op mijn schoenen . Hier over gemaild. Wordt netjes geantwoord. Nu schoenen binnen . Geen doos bij de schoenen maar in een plasticzak.
Schoenen zijn van een belachelijk slechte kwaliteit.
Mail over gestuurd dat ik wil retourneren. Geen enkele reactie meer via mail. Telefoon is continu ingesprek .
Oplichters zijn het . Blijf hier van weg !!!!!
een ster is nog teveel
een ster is nog teveel. op hun website staat dat ze 3 filialen in nederland hebben. Nu wacht ik al 2 weken op schoenen uit china. Als de maat niet klopt zit ik wel met een probleem. Na 11 dagen staat mijn order nog op "klaar voor verzenden" Dat schiet niet op
NIETS KOPEN VIA MY FASHION CLUB!
NIETS KOPEN VIA MY FASHION CLUB!
Tot aan levering reageren ze op mails, de website ziet er voor het oog netjes uit maar schijn bedriegt! Na levering is er geen contact meer mee te krijgen en zit je met aangeschafte troep waarvoor je al hebt betaald!
Maat klopt niet, kwaliteit klopt niet, etc.
Deze website wordt gemeld bij diverse instanties, hopelijk wordt er wat mee gedaan en wordt voorkomen dat iemand net als ik z’n geld kwijt is aan zooi.
KOOP HIER NIET! SCAM
Het bedrijf doet zich voor als Nederlands bedrijf (met Nederlandse tekst, adres in NL, gratis verzending in NL etc), maar zodra je iets wilt retourneren moet je dit op eigen kosten naar een adres in China sturen!!!! Ik heb items om te retourneren maar twijfel zeer of dit ooit tot terugbetaling gaat leiden. NIET AAN BEGINNEN!! Trouwens, hoezo is de reviewscore 2.6 terwijl iedereen 1 ster geeft?
Oplichters. Telefoon en email werken niet
Ik wil pakje retour zenden, maar zowel emailadres als telefoonnummer kloppen niet. Er is geen andere manier om in contact te komen, dus pure oplichterij.
Onbetrouwbaar
Ik heb bij dit bedrijf een tweedelig pakje besteld en wou dit retourneren omdat de kwaliteit erg tegen valt. Maar ik kreeg geen reactie op mail , nochtans moet je via mail een retourlabel aanvragen . Geen antwoord via telefoon. Er wordt niet opgenomen. En mijn emailadres is nu ook geblokt.
Dramatische website!!!
Ik heb hier een jas besteld van €50 euro. Er staat dat het een Nederlands bedrijf is, maar dit is niet het geval. Het pakket komt uit China en als je niet tevreden bent, moet je het pakket terugsturen naar China!! Op de website staat dat je een retourlabel krijgt, dit is ook niet het geval. Vervolgens wilde ik hun bellen, telefoonnummer werkt niet. Toen heb ik lang mailcontact met hun gehad, vervolgens hebben zij of hun mailaccount verwijderd OF mijn mailadres geblokkeerd. KOOP HIER NIET!
niets bestellen is bedrog
komt uit china dus geen nederlands bedrijf. stof van de kleding super dun en niet zoals het op de foto is. toen ik mail wou sturen voor retour kreeg ik steeds melding dat deze niet bestaat. dus koop hier niets