A empresa respondeu
Muszę przyznać że to jak ta firma podeszła do mojego - problemu totalnie mnie zaskoczyła. Po wniesieniu zażalenia - otrzymałem zwrot kosztów. Jestem bardzo zaskoczony - i mam nadzieję na dłuższą... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kjøpte en vekkeklokke med en dings man kan legge i senga og som vibrerer når klokka ringer. Det var gave til min yngste som har store vansker med å våkne av alskens alarmer. Denne fungerer fint... Ver mais
Escrito pela empresa

Nydalsveien 28, 0484, Oslo, Noruega
Rask levering og bra service hos MyTrendyPhone.
Kjapp bekreftelse på ordren hver gang og rask levering. Tommelen opp!
Veldig kjapp levering og produktene jeg kjøpte var som foreskrevet. Kan anbefales.
Har ikke fått pakken og ser at den ikke er lever inn til posten enda,
Bestilte power banks med 5V 2,1A på output. Forventer at dette skal være stabilt da det jeg koblet til har samme spesifikasjonene. Isteden ser det ut som om volt og amp varierer fra sekund til sekund, og klarer ikke å levere det spesifikasjonene lover. Tydelig bestilt fra kina og ikke testet før de selger videre. Bare kina dritt!

Resposta da MyTrendyPhone.no
Bestilte et skjerm beskytelse til en Google Pixel 10 Pro. Det viste seg at kvaliteten var ikke som forventet. Det står på pakken at den er glass men føles mer som plast. I tilleg virker ikke fingeravtrykk gjenkjenning på mobilen med den. Dekselen fra Case Me derimot var mye bedre kvalitetsmessig.
*Endrer scoren fra 3 til 4 etter refundering av skjerm beskyttelsen. Har kjøpt på mytrendyphone før og var fornøyd. Håper at i fremtiden de tar vekk de dårlige produktene fra utvalget sitt.

Resposta da MyTrendyPhone.no
Tilgjengelighet av produktet jeg trengte. Ankomst av produktet i god tid som avtalt.

Resposta da MyTrendyPhone.no
Lett å søke etter produkter på siden.
Enkel kjøpsopplevelse og meget rask levering.

Resposta da MyTrendyPhone.no
Jeg har handlet hos MyTrendyPhone.no to ganger, og hver gang har pakken blitt sendt raskt og problemfritt til Telemark.

Resposta da MyTrendyPhone.no
Hurtig og kjapp levering, deksel var meget bra.

Resposta da MyTrendyPhone.no
Mottok igjen en vare med feil fra MTP etter flere andre tidligere klagerå så skjer det ingen ting ...
Denne gangen fikk jeg en åpen vare / brukt vare uten noe informasjon og kundeservice er ikke til hjelp og mener jeg må betale for frakt når det er dere som har gjort feil igjen , hva sier lovverket til dette så da forventer jeg en sjef / leder sender meg en epost her og rydder opp dere har ordrenummeret mitt ,

Resposta da MyTrendyPhone.no
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.