The Native Translator Opiniões 137

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionelt arbejde - de svarede ca 15 efter jeg skrev til dem, de udførte deres arbejde rigtig hurtigt og behageligt. De svarede på alle mine spørgsmål meget klart. Virkelig god service, ikke f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Very reliable and trust worthy. My document has been translated within 2 days, and sent to my email, where the original files was sent to my home address in London after 4 days, even though the pric... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg skulle have oversat to dokumenter fra dansk til engelsk. Dagen efter jeg havde betalt fik jeg oversættelserne sendt. Når jeg havde spørgsmål fik jeg hurtigt svar over mail, ikke mere end 5 mi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var meget nemt at bestille min opgave via web-formularen. 24 timer senere modtog jeg allerede draft af oversættelsen. Alle spørgsmål blev hurtigt besvaret, selvom det var weekend. Tak for en hurti... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Tradutor

Escrito pela empresa

The Native Translator er en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. TTG er et af de få europæiske oversættelsesbureauer, som er certificeret i såvel Europa som Nordamerika, og som betjener virksomheder, offentlige institutioner og privatpersoner over hele verden. TTG levere specialiserede sprogoversættelsestjenester, der spænder fra tekniske og juridiske til marketingbaserede, økonomiske og sundhedsmæssige/medicinske oversættelser. Vi leverer effektive sprogtjenester og -løsninger i verdensklasse til oversættelse af fremmedsprog, softwareversionering, webstedsoversættelse, flersproget DTP og projektledelse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

En hurtig og prof

En hurtig og prof. oversættelse der fortjener de fem stjerner.
Mvh
Leif Hemdrup

23 de setembro de 2023

Hej Leif.
Vi takker for din meget fine anmeldelse af den service, du oplevede. Med venlig hilsen

Wuaw

Wuaw - sikke en fantatisk service. Havde brug for en oversættelse til Thai pga min søns fødevareallergier. Ikke blot en venlig og hurtig service men også en fantastisk gestus at de imødekom min bekymring over oversættelsen, så de kunne forstå min søns alvorlige allergier i Thailand. De bedste(!) anbefalinger herfra!!!

28 de novembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Decent, but not great

Eksamensbevis var oversat uden vedlagt original, reference til hvordan karakterer fortolkes, og ufuldstændigt navn(klart læseligt). Det er tilsyneladende alt hvad man kan forvente af en engelsk oversættelse. Måske reflekterer det de engelske regler og ikke The Native Translator.

16 de agosto de 2022

Hej Henrik Vendelbo,

Du bestilte det, som du kaldte en “officiel oversættelse” af en kopi af et håndskrevet eksamensbevis fra 1987 fremsendt fra landsarkivet som fax og siden indscannet til os, som siden skulle anvendes i Storbritannien
En autoriseret/bekræftet oversættelse skal være en nøjagtig kopi af originalen, og hvis der er tvivl om hvad der står, så kan oversætteren ikke oversætte uden at skulle skrive “illegible”. Her kunne han ikke læse dit efternavn med 100 % sikkerhed, og derfor står der “illegible” i stedet for dit navn. Men som vi skrev til dig via e-mail, så bad vi dig at sende os en kopi af dit pas, så vi kunne se dit navn samt dit CPR-nummer, men du valgte dog ikke at sende nogen kopi af dit pas til os.

Oversættelsen er blevet foretaget af en britisk certificeret oversætter i henhold til de regler, der gælder dér. Du kan se, at oversætteren er certificeret ud fra det link, som jeg sendte til dig via e-mail.

Du siger, at oversætteren ikke giver nogen "reference til hvordan karakterer fortolkes”. Det må oversætteren ikke gøre, ligesom hverken oversættere eller oversættelsesbureauer må oversætte eller tolke værdien af en karakter.

Med venlig hilsen

Classificada 2 em 5 estrelas

2 dage for sent

2 dage for sent

Fik først oversættelsen 2 dage efter den dato de havde givet. udover det er det fint nok men ikke at kan overholde sine egne deadlines man selv sætter er aldrig et godt tegn.

8 de agosto de 2022

Hej Mads

Vi beklager, at vi ikke kunne levere på den anslåede leveringsdato, men vi skrev til dig to gange, inden vi fik svar fra dig angående, hvorvidt oversættelsen af din lønseddel skulle være autoriseret. Derefter leverede vi kl. 05:39 om morgenen.

Vi er rent faktisk ret gode til at overholde vores leveringstider: I 2022 har vi i Danmark i gennemsnit leveret 11 timer og 35 minutter før den anslåede leveringsdato.

Med venlig hilsen
Carl

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig oversættelse og god kommunikation

Når jeg havde spørgsmål fik jeg hurtigt svar over mail, ikke mere end 5 minutter efter jeg havde sendt en mail, så var der allerede svaret på den - det er noget jeg sætter stor pris på.

Vil med glæde anbefale The Native Translator

15 de julho de 2022

Kære Cecilie,

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Emma og The Native Translator Team

Hurtig levering

Hurtig levering - super arbejde.

11 de junho de 2022

Tak Martin!
Emma og The native Translator team

Classificada 4 em 5 estrelas

Perfekt oversættelse

Perfekt oversættelse, det tog et par dage mere end lovet, men jobbet var også ganske omfattende.
Jeg kan kun anbefale the native translator

31 de março de 2022

Tak Ole!
Emma

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais