review NBG -traject 1) Duidelijk gefaseerd stappenplan. 2) Meedenken met en inleven in de vraag van de cliënt. 3) Hantering van allerlei tools om snel effecten van keuzes weer te geven. 4) Klantg... Ver mais
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Koen van NBG bij het regelen van onze hypotheek. Vanaf het eerste gesprek nam hij alle tijd om alles rustig door te nemen en alles duidelijk uit te leggen.... Ver mais
Ik ben zeer tevreden over de samenwerken. Sabrina heeft ons geweldig geholpen. Ze staat letterlijk de hele dag voor ons klaar en reageert super snel op onze vragen. Ze heeft geduld en legt alle onduid... Ver mais
"De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen."
De Pinckart 54, 5674 CC, Nuenen, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Wij hebben weken gewacht op het goedkeurings rapport van de expert, welke zelf een week niet te bereiken was omdat zijn telefoon kwijt was. Nu is het rapport 2 weken geleden opgestuurd naar NBG maar we hebben nog niks vernomen. De verzekering is niet rechtstreeks bereikbaar, de communicatie loopt via een tussenpersoon welke goed bereikbaar en vriendelijk is, maar geen inzagen heeft in het dossier en derhalve niks kan zeggen over de status. Wij hebben het gevoel dat we aan het lijntje worden gehouden en ze express de betaling zo lang mogelijk proberen uit te stellen.

review NBG -traject
1) Duidelijk gefaseerd stappenplan.
2) Meedenken met en inleven in de vraag van de cliënt.
3) Hantering van allerlei tools om snel effecten van keuzes weer te geven.
4) Klantgerichte, vriendelijke medewerkers.
5) Inzichtelijk kostenplaatje overeenkomst.

Resposta da NBG Hypotheken
snel en efficiënte dienstverlening met kennis van zaken

Resposta da NBG Hypotheken
Onze adviseur was kundig, kwam met verrassende voorstellen, maakte mogelijk wat onmogelijk leek, was goed bereikbaar, reageerde snel op vragen en ook het werken met het klantportaal ervaarde ik als heel prettig.

Inlevend,hartelijk,meedenkend,hulpvaardig

Resposta da NBG Hypotheken
Snelle en duidelijke informatie om gefundeerd een besluit te kunnen nemen.

Resposta da NBG Hypotheken
Er is snel gehandeld, het proces verliep vloeiend en het contact liep gemakkelijk. En onze hypotheekadviseur heeft extra stappen voor ons genomen, wat wij heel erg waarderen

Resposta da NBG Hypotheken
Altijd goed bereikbaar bij vragen en ook het persoonlijk contact vonden we heel waardevol

Ton en Anita. Sabrina is zeer duidelijk. en eerlijk
En doet wat voor de mensen het beste is. erg aan te bevelen

Resposta da NBG Hypotheken
Wij hebben een fijne ervaring gehad. Onze adviseur heeft ons enorm geholpen in de hele proces. Hij heeft ons persoonlijk begeleid in alles wat we nodig hadden. Alle vragen die we hadden werden beantwoord. Onze hypotheek is goed gekeurd dankzij de duidelijkheid en de goede advies.

Resposta da NBG Hypotheken
Ik been meer dan tevreden over de fijne en snelle samenwerking,
Ik zal jullie zeker in de toekomst aanbevelen, en als het nodig is zeker weer met met jullie verder werken
Vriendelijke groet Marc Sanders

Resposta da NBG Hypotheken
Waren al eerder geholpen en wederom nu prettig contact gehad.

Resposta da NBG Hypotheken
Prima services met duidelijke structuur en heldere begeleiding

Resposta da NBG Hypotheken
het gesprek met Glenn Rack verliep aangenaam, en ook op met vragen tijdens het proces werd door hem goed en adequaat gereageerd. De hele afwikkeling is zeer voorspoedig verlopen.

Resposta da NBG Hypotheken
Met NBG hadden we wederom een prettig en snel contact, inmiddels vertrouwde contactpersonen met professioneel advies en ondersteuning!

Resposta da NBG Hypotheken
Duidelijke communicatie en correcte nakoming van de gemaakte afspraken.

Resposta da NBG Hypotheken
Duidelijk contact, onze adviseur is altijd heel direct en denkt helder en realistisch na, wat voor ons heel goed werkt.

Resposta da NBG Hypotheken
Het was weer heel fijn samenwerken met NBG. Hele duidelijke en altijd snelle communicatie. Geen vraag te gek en met geduld wordt je alles uitgelegd en verteld.
Elly was ook weer een heel fijn vertrouwd aanspreekpunt. Volgende keer gaan we weer naar NBG!

Goede persoonlijke begeleiding
Duidelijk en goede tips

Resposta da NBG Hypotheken
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.