Ik spreek namens mijn zoon Arjan van A.van Dijk-Bouw die sinds 2010 de module rittenadministratie heeft. Eind 2013 wat problemen gehad met het GPS-kastje, wat prima opgelost is. Daarna mocht... Ver mais

Alle respect voor het geduld die ze hebben met problemen. Aantal keren telefonisch contact gehad.alles stap voor stap uitgelegd. In het begin van het jaar een kennis gevraagd of die mijn probleem kon... Ver mais

A empresa respondeu

Jaarlijks gebruiken wij de Track & Trace voor ons evenement cycle for Hope. Met veel gemak kunnen we onze renners volgen maar vooral de service en behulpzaamheid die Nedsoft ons bied is de reden va... Ver mais

Heb sinds 3 maanden het nedtrack systeem draaien om onze auto's te kunnen volgen. Na een prima inbouw door een monteur aan huis werkte het systeem gelijk en kon ik mijn 3 auto's direct live volg... Ver mais

1. Serviço de telemática
  2. Fornecedor de GPS
  3. Empresa de software

Escrito pela empresa

De slimste tracking solutions voor je wagenpark, bedrijfsmaterieel en mobiele medewerkers.

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Zeer prettig geholpen

Zeer prettig geholpen, netjes afgewerkt en kundig geïnstalleerd. Ritregistratie moest overgezet worden naar nieuwe auto. Zeer tevreden.

6 de janeiro de 2021

De ritregistratie nu al bijna een jaar…

De ritregistratie nu al bijna een jaar in bezit. Onlangs een nieuwe auto gekocht en wist niet goed hoe ik dit online om moest koppelen. Dit is met 1 mail met instructie video weer opgelost. Wij zijn erg tevreden over dit product. Leest alles nauwkeurig uit. De tijden, straat, km’s worden goed weer gegeven. Zodat je bijna geen werk hebt aan je administratie.

13 de julho de 2020

I received great support from Nedsoft

I received great support from Nedsoft. My dongle was unresponsive and I could also not download the data anymore. After a call with Nedsoft Support I received a new dongle the very next day and after returning my original dongle Nedsoft Support dowloaded the data to a spreadsheet. They send me the spreadsheet via email within the same week. Thank very much Nedsoft and specifically Damian from Support.

12 de junho de 2020

Herstel (oude) installatie na een complete reset van apparatuur

Medewerker begreep goed en adequaat wat het probleem was (herinstallatie zowel op server als op desktopniveau) waardoor programma-software als accessoires (Mipper) niet meer functioneerden. Hielp met herstel hiervan (was wat verouderd allemaal), maar functioneerde prima ná deze hulp. Heeft ook geholpen de binaire backup terug te zetten, zodat alles weer piekfijn werkte. Was daarnaast empathisch en klant-gericht genoeg om te snappen dat er inhoudelijk een thema was wat je niet - alleen - technisch moet aanvliegen. Kortom, heb hem overtuigd dat ik "blij met hem/jullie helpdesk was". Chapeau en ga zó door!

25 de outubro de 2019

problemen met de gps recorder

mijn mobile gps recorder deel niets meer, dus heb ik nedsoft een mailtje gestuurd .
Ik kreeg snel antwoord met een eventuele oplossing. Het werkte. Ik ben blij met de snelle afhandeling.

2 de outubro de 2019