Banner for Nellemann Luxury Cars

Nellemann Luxury Cars Opiniões 106

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har i det sidste år haft en Audi på flexleasing gennem Nellemann Leasing. Da jeg fik bilen, blev jeg lovet, at det ikke ville være et problem at komme af med bilen igen ved aftalens udløb –... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nellemann Leasing formåede dygtigt at placere min eksisterende leasingbil til en ny kunde i forbindelse med kontraktens udløb. Herefter hjalp de med hurtigt at få hjemtaget den bil jeg selv havde fund... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft leaset min fantastiske bil gennem Nellemann Leasing i 7 år. De første år som splitleasing og seneste år som ren sommer-firmabil. Alle årene til fornuftig pris, restværdi, ypperlig service... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har netop modtaget min drømmebil fra Nellemann Leasing. Det har været en absolut TOP klasse oplevelse. Nellemann Leasing emmer af absolut TOP klasse service, ekspertise, rådgivning, vejlednin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de leasing de carros
  2. Mercado Auto
  3. Oficina de reparação automóvel

Sobre Nellemann Luxury Cars

Escrito pela empresa

Nellemann Luxury Cars er en del af Nellemann-koncernen. Nellemann er grundlagt i år 1900, og vi er stolte af at have serviceret tilfredse kunder i bilbranchen gennem generationer.

Nellemann organisationen er importør af Kia, MG, Aston Martin samt Isuzu. Nellemann Luxury Cars er din seriøsebilpartner, og vi bestræber os på at være en kvalitetsudbyder af serviceydelser inden for salg- og leasingområdet.

Vi tilbyder finansiering, privat- og erhvervsleasing, splitleasing samt omfattende værkstedsydelser. Begrebet flexleasing handler om at betale registreringsafgiften for en bestemt periode – ikke hele afgiften på én gang.

Vores rådgivere står altid klar til at yde en økonomisk og teknisk rådgivning. Dette er vigtigt, da det ofte vil være forskellige parametre, der afgør, hvad der er de rigtige valg for den enkelte kunde. Vores store kendskab til bilernes tekniske kvalitet, til andre kunders erfaringer samt alle de små detaljer, er afgørende for, at du får lige den bil du ønsker.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft leaset min fantastiske bil…

Alle årene til fornuftig pris, restværdi, ypperlig service og med en tryghed i at al lovgivning bliver overholdt til punkt og prikke.
Mine varmeste anbefalinger.
Andreas Printzlau

18 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft den mest fantastiske…

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med Nellemann Leasing! Deres kundeservice er i en klasse for sig, og de har gjort hele leasingprocessen utroligt nem og problemfri.

Fra start til slut blev jeg behandlet med professionalisme og venlighed. De hjalp mig med at finde den perfekte bil til mine behov, tilbød konkurrencedygtige priser og sørget for, at alle dokumenter og formaliteter blev håndteret hurtigt og effektivt.

Jeg har nu kørt min leasede bil i flere måneder uden nogen problemer, og hvis jeg nogensinde har haft spørgsmål eller brug for assistance, har Nellemann Leasing altid været der for mig.

11 de julho de 2023

Fremragende oplevelse hos Nellemann Leasing

Da jeg tilbage i 2022 afsluttede mit studie, ledte jeg efter en bil, da mit kommende job involverede en del kørsel. Jeg blev gjort opmærksom på det at 'lease', men var en smule skeptisk ved tanken - men da jeg tog kontakt til Nellemann Leasing, skød de bekymringen til jorden. De fremlagde aftalen med et sprog, som man forstår, hvilket var nødvendigt for mig, som ikke havde det store kendskab forinden.
De viste mig deres udvalg af biler, og derimellem fandt jeg den bil, som jeg stadig kører i idag.

Jeg vil klart anbefale Nellemann Leasing til dem, der leder efter et leasingselskab, der har uformel dialog, gennesigtighed i aftalerne og fede biler på lageret!

15 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun på det varmeste anbefale…

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Nellemann, jeg har været kunde hos dem de sidste 5 år og har valgt kun at bruge dem både til mine firmabiler og privat.
De yder super service og en seriøst rådgivning.

15 de setembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Sælger sand i Sahara

Leaser en bil hos Nellemann. Endelig fundet min drømmebil. Jeg har aldrig prøvet leasing før, så prøver virkeligt at få rådgivning om hvordan det fungerer, hvornår skal man betale hvad.
Alt er ifølge sælgeren nemt, jeg får det lige som jeg gerne vil have det. Indtil jeg har skrevet under. Jeg får pludselig 2 regninger - ekstra regningen med betalingsdag samme dag - modtager mailen kl 22 om aftenen. Dernæst kommer næste regning også før jeg har fået af vide.
Jeg tager fat i sælger i Århus - jeg får af vide jeg bare skal tage fat i bogholderiet, så kan de rette det til - så jeg får det som lovet af sælgeren.
Da bogholderiet tager kontakt til mig viser det sig dog at intet kan ændres som sælger har lovet mig.
Hvis du skal bruge Nellemann Leasing vil jeg i hvert fald anbefale dig at få alt på skrift! Jeg sidder i hvert fald tilbage med følelsen af at sælger kan love mig hvad som helst - men bagefter kan han bare sig ups, det var en misforståelse.

18 de agosto de 2023
logótipo da Nellemann Luxury Cars

Resposta da Nellemann Luxury Cars

Hej Martin.

Da vi er selvanmelder hos SKAT og lever af at være hurtige, skarpe og ikke mindst fleksible i vores leasingaftaler, er vi selvfølgelig kede af din oplevelse, som umiddelbart ikke lever op til de forventninger du formentligt har haft. Jeg har drøftet sagen med både Claus og vores bogholderi, og det virker helt klart som om at der er har været en fejlkommunikation fra os til dig, omkring hvordan vores faktureringssystem hænger sammen med betalingsservice. Dette beklager vi naturligvis.

Jeg har netop talt med Claus som selvfølgelig også beklager situationen, og han vil meget gerne byde på en kop kaffe i vores afdeling i Viby, hvis der skulle være yderligere drøftelser.

Mvh. Mads, Nellemann Leasing.

Dårlig sælger

Hej nellemann lesing jeg er så skuffet over en af jer med arbejter i nellemann lesing jeg vi leasing en polstar 2 perfomance Jeg kunne leding en der har kørt 25-30.000 km fra 2021 med plus pakke og pilot pakke til en ydelse 1875kr pr mdr plus mon og lægge en udbetaling på 29.000 kr moms det syntes jeg en fin pris jeg ringe til ham ogvi bliver enig om jeg ville mig nuværende bil til salg 4 dag efter ser jeg den ikke er på der sige med og ringe for at hør om den er blive lesiet jeg siger Mads i Herlev Mads sige jeg kan saksen finne en magen til okay sige det lyder virklig godt der god så 14 dag med apselut ingen ting så ringe jeg til ham så senge han mig en polstar 2 med single motor den sender han to af på min mail jeg rinfecsige det skal vær perfomance også sige han så går det 3 uge hvor der ikke sker en skid jeg ringe fler gang til ham hvor han ikke tage telefon jeg rings så til firma og Beder mig konme i kontakt med Mads de stille om til ham så tage han telefon. Jeg sige så til ham at jeg har fundet en 50.000 euro med nu skal jeg give 3300 pr mdr og 65.000kr plus moms Så dige han der er for de der ikke var så meget afskrivning på den først jeg gearene ville have det vil så sige de har smut dem der har Mesinge den polstar jeg grene ville have. Jeg syntes er lusket det er 3 uger side jeg har snakke med Mads jeg give ham ikke mer vild dårlig sælger god med at leasing ved nellemann leasing

17 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Dette er et topprofessionelt firma

Dette er et topprofessionelt firma. Lige fra starten har Dennis i Århus afdelingen bistået med kompetent og værdiskabende rådgivning for mig. Jeg anede intet om leasing markedet og har gentagne gange benyttet mig af Dennis og hans viden. Nu står jeg med min drømmebil og til en pris der er helt uhørt. Jeg kan på det varmeste anbefale Nellemann og især Dennis. Tak tak tak!!!

5 de fevereiro de 2023

Det bedste leasingselskab i Danmark

For fire år siden gennemgik jeg hele leasingmarkedet og valget faldt på Nellemann. Mine store forventninger er blevet indfriet til fulde: Nellemann Leasing er et seriøst selskab, hvor der ikke kommer ekstra gebyrer og overraskelser. Samtidig er de hurtige og fleksible, når jeg har brug for dem - 7 stjerner herfra 💪🏼

19 de maio de 2021

Har været kunde i 3 år

Har været kunde i 3 år, først som erhverv og siden som privat. Ingen ubehagelige oplevelser med forkerte tilbagekøbs pris og ingen slinger i valsen. Super professionelle medarbejdere og alt i alt en oplevelse som er super værdig og med respekt for andre folks penge. Jeg kommer tilbage

3 de fevereiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og vejledning.

Jeg har lige leaset min første bil hos Nellemann og jeg må sige at det har været en fantastisk oplevelse. Jeg er blevet vejledt efter alle kunsten regler og har været helt tryk fra begyndelsen.
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger og Leslie Holm har været fantastisk til at vejlede en nybegynder på området.
Tusind tak til Leslie Holm og Nellemann Leasing for en super service.

14 de agosto de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

De får desværre kun en stjerne hefra

De får desværre kun en stjerne hefra. Har leaset de sidste 10 år både gennem normal og Flexleasing her både Honda, BMW, Forza Leasing og Gran Turismo Auto, og jeg må sige at jeg aldrig nogen sinde har mødt noget selskab der er mere ligeglade med deres kunder. JEg var så heldig på min 5 års bryllupsdag at Få leaset en Audi S3 (Van) hvor alting selvfølgelig var klargjort i følge sælger, ( nævnes ikke ved navn endnu) da vi skulle underskrive papirene spørger sælger om vi ikke blot vil have bilen idag (fredag) istedet for mandag, den er klargjort og serviceret og det hele, eneste det mangler er en udvendig vask. Vi siger selvfølgelig jo tak og tager imod tilbuddet, finder dog ud af at Deres og vores service nok ikke helt er det samme, da vi prøver at åbne dørene og finder ud af at ikke engang nøglerne virker da batterierne ikke er tjekket her, og så starter missæren. efter 2 mnd ringer jeg til den gode sælger og informerer om at bilen ikke har været til syn eller service, og ud over dette har fejl på temperatur måleren! Dertil for jeg at vide at der er gået for lang tid til de kan gøre noget men at jeg kan køre ned på deres værksted og få det lavet for min egen regning. 2½ mnd inden i forløbet må jeg ringe efter dansk auto hjælp der må komme og hente bilen da batteriet ikke kan mere og er dødt! 6mnd inde i forløbet virker ingen af sensorene på bilen, det vil også sige autocruise og parkerings sensorer. Dertil har jeg fået en bule i døren på højre side beklageligvis hvilket på ingen måde er Nellemans skyld, den tager jeg på egen kappe da folk er så venlige ikke at lægge en seddel når de slår døren op i ens egen. Men derimod skal i lease et sted fra, er der masssere af troværdige leasing selskaber, der fortælller hvordan det foregår fra start til slut. Nelleman er ikke et af dem, de fortæller dig tak og velkommen når du har lagt 100.000 og intet når de 25.000 er lagt i difference. Har aldrig mødt et leasing selskab der er så koldt som dem. Tillykke med Bryllupsgaven til mig selv, skulle have kostet 80.000 endte med det dobbelte og i er desværre ligeglade.
Siger tak for jeres indbydelse til kaffe, men må indrømme at jeg er så skuffet over at få mere respons her end i hele leasing perioden. Jeg forstår ikke hvordan man kan sige man går op i kundetilfredshed når det fra starten af bare har været en misære. Skulle nok have undersøgt bilen med en mekaniker inden men havde dog regnet med at den i det mindste var andet end støvsuget, i forhold til klargøring. Jeg leaser andre steder fra nu og må sige at være fuld tilfreds. Dog skal jeg indrømme at når man først kommer som kunde bliver man taget godt imod. resten af året desværre ikke. Perioden er udløbet nu og en kop kappe efter 1 år og så mange penge er ikke rigtig tiden værd desværre. Derudover skrive i følgende.
Vi forsøger at give alle vores kunder en så god oplevelse som muligt. Vi afholder bl.a. en række forskellige arrangementer i løbet af året.

3 de agosto de 2019
logótipo da Nellemann Luxury Cars

Resposta da Nellemann Luxury Cars

Hej Martin.
Vi er kede af at læse din anmeldelse, da vi hos Nellemann Leasing går meget op i stor kundetilfredshed.
Vi vil meget gerne se dig på kontoret til en kop kaffe og en snak omkring dit forløb hos os. Hvad siger du til dette?
Mvh. Nellemann Leasing.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais