A empresa respondeu
Vi var ude og prøve en MG4 Electric hos nellemann i Valby og endte med at gå derfra med en slutseddel. Det der gjorde udslaget var selvfølgelig at det var en rigtigt lækker bil, men samtidig den serv... Ver mais
A empresa respondeu
Det tog 2 uger at lave min bil. Vi havde aftalt 3 arbejdsdage. Ydermere kune jeg overhovedet ikke komme igennem til dem på telefonen. Hverken forretningen eller værkstedet. Jeg prøver mange gange ud... Ver mais
Escrito pela empresa
Vi sælger og servicerer Kia, Fiat, Ford og Volvo. Hos Nellemann giver vi vores kunder frihed til at vælge mellem en lang række muligheder. Vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt
Din tilfredshed er med andre ord vores berettigelse.
Jørgen Gravgaard, Adm. Direktør
Escrito pela empresa

Aftalen der betaler sig!
Jens Juuls Vej 14, 8260, Viby J, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 62% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
1.5 time for at skifte fra vinterdæk til sommerdæk er alt for lang tid. Oplever dog altid venlig og god service når man er hos jer. Er også meget positiv over at i hurtigt fandt en ny tid til mig, da jeg havde glemt den tid jeg oprindelig bookede. Samlet lander det på 3 stjerner

Resposta da Nellemann A/S
I recently bought my car from Nellemann A/S in Valby, and I honestly had such a great experience thanks to Martin Milving.
Martin is not just a car dealer – he was incredibly kind, professional, patient, and genuinely caring throughout the whole process. From the first conversation, I felt completely heard, respected, and well taken care of. He paid attention to every detail, answered all my questions with professionalism, and made me feel comfortable and confident during such an important purchase.
It is very rare to meet someone who combines professionalism with real human care, but Martin definitely has that quality. You can clearly see that he does his job with passion, dedication, and pride.
I can highly recommend this place, and I especially recommend Martin Milving to anyone looking for excellent service and a trustworthy experience when buying a car.
Thank you very much, Martin, for your dedication, kindness, and professionalism. Huge respect for the way you work and treat your customers.

Resposta da Nellemann A/S
Det tog 2 uger at lave min bil. Vi havde aftalt 3 arbejdsdage.
Ydermere kune jeg overhovedet ikke komme igennem til dem på telefonen. Hverken forretningen eller værkstedet. Jeg prøver mange gange uden held. De kunne da i det mindste sende mig en besked på min telefon om, hvornår bilen kunne være klar.
Det der gjorde udslaget var selvfølgelig at det var en rigtigt lækker bil, men samtidig den service vi oplevede hos sælgeren Martin. Helt igennem solid service og rådgivning hele vejen og han fulgte samtidig op på selv det mindste.

Resposta da Nellemann A/S
Følgende er en fælles bedømmelse af vores oplevelser med MG Motor Danmark og deres mærkeværksted og -forhandler v. Nellemann i Roskilde.
Vi har, efter kun lidt over 2 års ejerskab, besluttet at vores MG Marvel R skal sælges så hurtigt, som det er økonomisk muligt.
Det er ikke én enkelt problematik eller oplevelse, der har fået os til at tage den beslutning. Vi er mere ude i en ”mange bække små”-historik, som ville blive for omfattende at skabe totalt overblik over her.
I vinteren 2024 skrev vi slutseddel på en fabriksny MG Marvel R Luxury, hos Nellemann Roskilde. Det viste sig dog at leveringstiden, som aftalt på slutsedlen, slet ikke kunne overholdes.
Vi ophævede derfor købsaftalen, og fandt i stedet en brugt Marvel R, nøjagtigt magen til, hos en anden forhandler. På det tidspunkt vidste vi intet om, hvad en importbil var for noget. Heldigt for os, havde pågældende forhandler 100% styr på at få denne ”svenske” Marvel R registeret og godkendt med fabriksgaranti hos MG i Danmark.
Siden da har vi i benyttet MG’s ejet værksted ved Nellemann Roskilde til service- og garantiarbejde. Vi har fået udbedret skader ved et af vores forsikringsselskabs fordelsværksteder.
Det seneste service måtte vi dog, i lynets hast, få udført hos et frit værksted, da vores værkstedsaftale hos Nellemann Roskilde gik i vasken pga. en kæmpe planlægningsbommert fra deres side.
Vi turde vi ikke andet end at bestille en hurtig tid hos et andet værksted, af frygt for, at vi ville miste fabriksgarantien på bilen. Der var kun 3 hverdage til, at serviceintervallet udløb, og MG stiller meget høje krav til overholdelse af serviceintervaller.
Det bliver yderligere stressende af, at vi som ejere af bilen ikke selv skabe overblik over bilens servicehistorik, fordi MG kører med et kringlet og tillukket servicebogsystem, som frie værksteder heller ikke har adgang til. De skal benytte en anden dokumentationsproces, som der ikke var megen hjælp at hente til fra Nellemanns side.
Jeg endte således med at bruge ca. 3 fridage på at få styr på dette ellers helt ordinære service, med efterfølgende karosserieftersyn, opdatering af software, o.a.
Denne seneste oplevelse har været dråben, der fik bægret til at flyde over.
Og her kommer vi essensen af vores generelle oplevelser: forskellige tilfælde af administrativt sjusk; sløv, uengageret, og i et par tilfælde, ligefrem arrogant betjening. Manglende vilje til at hjælpe og yde service; herunder efter en ekstremt ubehagelig situation med et totalt systemsvigt i bilen, midt på motorvejen i myldretiden.
MG besværliggør benyttelsen af frie værksteder, men de tilbyder ikke selv et attraktivt alternativ.
Hvorfor f.eks. bruge penge på et mærkeværksted, når man som kunde ikke engang bliver informeret om mulighederne for opdateringer af software og lign. ifb. med service?
Man skal selv "opdage", når der findes en opdatering til f.eks. infotainment eller køreassistenter - og så indgive en reklamation på det, der ikke virker, for at få udført opdateringen. Det er så besværligt og uigennemskueligt.
Skyldes denne uengagerede og ligegyldige behandling vi flere gange har oplevet i virkeligheden, at vi er en "andenrangskunde", fordi vores bil er importeret fra Sverige? Fordi vi ikke har serviceaftale? Eller at vi, trods jævnlig brug af Nellemann/MG’s eget værksted, også har benyttet frie værksteder indimellem?
Skal man være en særligt ”god ven” af MG/Nellemann, altså en kunde der lægger mange penge i butikken, for at opnå en god og engageret service?
Jeg håber det ikke, men tanken er svær at slippe lige nu.
Jeg kan i hvert fald, ovenpå godt to års ejerskab af en MG, ikke anbefale hverken MG eller Nellemann til nogen.
Og det, at vi føler os så pressede og stressede over at eje så ny en bil, at vi formentligt ender med at sælge den med et meget stort tab - det kan kun give en enkelt stjerne i bedømmelse.

Resposta da Nellemann A/S
Købte en brugt bil hos Nellemann i Roskilde. Helt igennem positiv oplevelse. Vi havde samme kontaktperson igennem hele forløbet (Philip Sommer) som forstod vores behov og var lydhør. Da der opstod problemer tid han hånd om dem med rettidig omhu.
5 stjerner herfra.

Resposta da Nellemann A/S
Today we were at Ishøj Nellemam and we have a time at 15:00 to try a new car.So exact at the time we ask Flemming Aagard that it is our time now as he qas buisy with the other customer anyhow we have told him that we have other things to do that is why we have booked the time.And for me it was shocking that how disrespectfull the Sales Boss can be.He is very very disrespectful person.He do kot now how to talk with the customers.I think if you have such type of bosses in Ishøj soon it will be closed.Last but not the least i do not have words to explain how humiliating that person is!

Resposta da Nellemann A/S
Jeg har leaset en KIA PV5 hos jer i Viby.
Bilen blev en del forsinket, men blev fint informeret herom.
Meget fin introduktion til bilen og gennemgang af aftale af David i Viby (skulder klap til ham), så jeg kørte trygt ud af døren i fredags.
Fin opfølgning fra David her ugen efter om alt er som det skal være - det er det.

Resposta da Nellemann A/S
Super god service, bare ind med bilen, og ud på den anden side kom en fin ren bil, tak
Ps. Kun en lille ting, lidt dyr lånebil

Forfærdelig og arrogant kundeservice
Hvem i alverden siger “vent et øjeblik”, lader kunden vente i ca 10 min - og vælger ikke at hjælpe kunden efter, fordi hun “ikke har tid”?
Jeg ringede til dette firma i dag angående en reparation - de siger “vent et øjeblik” og lader mig vente i omkring 10 min
Efter 10 min tager en kvinde telefonen og siger at hun ikke lige har tid og at hun vil ringe tilbage til mig mandag.
Det var umuligt ikke at føle hendes arrogance gennem hendes opførsel og måde at tale på. Hun er ikke egnet til kundeservice
Nej tak til dette firma
Hvis jeg kundeservice-standard er således har jeg ikke tillid til jeres mekanikers standard

Resposta da Nellemann A/S
Jeg har ventet i 30 minutter på hjælp nu. Opdatering, nu er det 40 minutter.

Resposta da Nellemann A/S
Vi har købt en brugt bil ved Nellemann i Viby, og af alle vores brugtbilskøbsoplevelser, var dette klart den bedste. Den direkte årsag til vores gode humør er vores sælger, Gustav. En god bilforhandler formår at få kunderne til at føle sig trygge og i gode hænder, og vi blev guidet på fineste vis gennem hele forløbet. Kæmpe tak for en god oplevelse.

Resposta da Nellemann A/S
Dejlig købsoplevelse med en brugt ID. 4. Tak for en god handel!

Resposta da Nellemann A/S
Nellemann Valby har i forbindelse med en teknisk gennemgang af min KIA Niro udskiftet dæk. Udskiftningen blev igangsat uden jeg kendte den præcise pris for dæk blot at prisen for dækkende var konkurrencedygtig.
Selv med påstået rabat er prisen pr. dæk næsten 50 % dyrere en prisen på nettet. Det er for meget og jeg vil fremover nøje overveje hvilke opgaver som kan gives til Nellemann. En telefonisk "klage" ændrede ikke på afregningen. Ingen klage for udført arbejde, service m.m.

Resposta da Nellemann A/S
Styr langt udenom denne forhandler.
Jeg købte en helt ny KIA sportage i 2022 hos Nellemann Valby med en defekt motor, og siden da har bilen stort set stået mere på værksted, end den har været på vejen.
Fra 5. februar 2026 til marts 2026 har bilen været inde hele fem gange med samme problem. Alligevel nægter værkstedet, at der er en fejl, og de fralægger sig ethvert ansvar.
Kommunikationen er under al kritik. Man får ingen opdateringer, og det er ekstremt svært at komme i kontakt med dem. Sidste gang stod bilen hos dem i tre uger uden nogen form for status, på trods af gentagne opkald.
Der er desuden aldrig blevet udleveret garantibetingelser.
Det her er et klart eksempel på dårlig service, manglende ansvar og uprofessionel håndtering af Nellemann valby. Kan på ingen måde anbefales.

Resposta da Nellemann A/S
Vi købte vores bil mg ev zs i maj2025 hos Nelleman i Roskilde.I påsken 2026 tager vi på bilferie til Frankrig under turen kunne bilen ikke starte efter ladning pga fejl på 12v batteri. Efter vejhjælp fik vi bilen i gang igen. Flere gange efter har der været fejl på fejl med bilen. Vi kontakter Nelleman Roskilde og kan få en tid allerede den 8 april.
Vi høre intet om vores bil og må selv tage kontakt for at høre noget nyt omkring bilen. Men får gang på gang besked om at de ikke har haft den inde og kigge på. Efter 14 dage uden bil bliver vi utålmodig og tager igen kontakt til Nelleman og nu siger de at de ugen efter har planlagt tid til at kigge på den. 3 uger uden bil og endelig kan vi hente vores bil igen hvor den stadig har samme fejl med at softwaren. Er outdated og skærm. Og man må forvente at skærmen går i sort på langture oplyser mekanikeren.
Hold jer væk fra mg de opdater ikke software og tager ikke deres kunder seriøst.
Nelleman Roskilde skal man holde sig langt væk fra
⭐⭐⭐⭐⭐
An exceptional experience from start to finish.
Martin is the kind of professional you rarely come across – precise, dedicated, and genuinely invested in helping. He made the whole car-buying process feel smooth, effortless, and completely stress-free.
The showroom is modern, welcoming, and very well presented, which adds to the overall great experience.
You always feel guided, supported, and in safe hands. His attention to detail and calm, confident approach truly stand out.
I recommend Martin 100% – if you want the process done right, he’s the person to go to. Thank you 🙏

Resposta da Nellemann A/S
Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse med Nellemann i forbindelse med køb af bil.
Ved levering konstaterede jeg en skade på bagkofangeren, som ikke var der ved prøvekørsel eller ved indgåelse af købsaftalen. Jeg kontaktede straks sælger for at afklare, om skaden kunne være overset tidligere.
I stedet for en konstruktiv dialog blev det hurtigt afvist, at skaden kunne være sket før levering – på trods af at jeg dokumenterede, at bilen ikke havde været udsat for noget efter afhentning. Jeg foreslog endda, at de gennemgik deres egen videoovervågning, hvilket de gjorde, men uden at fremlægge brugbar dokumentation. De billeder, jeg modtog, var i så lav opløsning, at de reelt ikke kunne bruges til noget – selvom man stadig kunne ane skaden.
Det mest frustrerende er, at bilen efter 21 dages klargøring blev leveret i en dårligere stand end den, jeg prøvekørte og skrev under på at købe – og at ansvaret efterfølgende blot blev afvist.
Først efter gentagen dialog blev jeg tilbudt, at deres klargøringsmand kunne “tage et kig”, hvilket virker som en meget sen og utilstrækkelig håndtering af problemet.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse, hvor jeg som kunde ikke føler mig taget seriøst.
Det eneste, jeg kan glæde mig over, er, at jeg ikke købte en fabriksny bil hos Nellemann, hvor garanti ville have været en væsentlig faktor – for en garanti er i praksis sjældent bedre end de personer, der forvalter den.
Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her baseret på denne oplevelse.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.