netskobutik.dkOpiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en støvleknægt - men holdt kun få dage inden den knækkede. Har ikke reklameret, det er ikke tiden værd for et relativt lille beløb. Selve købet forløb gnidningsløst, derfor tre stjerner - tr... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 3 em 5 estrelas

Fra mit synspunkt så giver det et dårligt indtryk at pengene bliver trukket fra min konto før skoene er landet i pakkeshoppen. Desuden er det også lidt uheldigt at butikkens emails lander i gmails s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

3 ugers leveringstid! jeg er simpelthen rystet over at det kunne tage 3 uger før at min bestilling landede på min adresse! jeg bestilte to par gummistøvler til mine børn som i den grad stod og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado

Escrito pela empresa

netskobutik tilbyder sko, støvler, sandaler, træsko og sutsko til hele familien. Her shopper du sko til alle aldre og alle størrelser hos en og samme netskobutik. Et udvalg i topklasse kombineret med en service, der er ud over det sædvanlige. Vi har altid en smilende medarbejder klar til at tage imod dit opkald på 74 72 25 45. Kontakt os også pr. mail: salg@netskobutik.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Har sendt sandaler retur til firmaet

Har sendt sandaler retur til firmaet. Nu påstår firmaet ar sandalerne ikke var sendt korrekt, jeg kan med 110% sikkerhed oplyse at sandalerne var sendt i den originale skotske, med returseddel indlagt. Nu vil firmaet ikke returnere pengene for sandalerne. Har aldrig oplevet noget lignende, dårligt firma.
Gunner Madsen

20 de março de 2026

Tip top skobutik

Tip top skobutik,en butik der lever op til deres handelsbetingelser,man kan trygt handle hos dem,ang køb-levering-og avt returnering.

27 de janeiro de 2025

Super

Endnu engang bestilte jeg er par hjemmesko til mit barn. Priserne var 40% billigere end andre steder og så kom skoene dagen efter. Klar anbefaling

26 de novembro de 2024

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse, at handle med dette firma. Lynhurtigt levering samt Lynhurtigt til sende penge retur, da jeg skulle have skoene et nummer mindre
Ikke sidste gang jeg har handlet het

17 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Havde købt et par Kangaroos til min…

Havde købt et par Kangaroos til min datter, efter 4 dage gik den ene sko i stykker i elastik snøren. Sendte mail med billeder, hvorefter de kontaktede leverandøren og slutteligt refunderede beløbet for skoene.

3 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

de beklagede ikke engang fejlen.

Jeg bestilte en buket blomster til nogle venner, der havde guldbryllup lørdag den 4/4/2020.
Den blev bestilt i god tid nemelig 31/3/2020. Men ak forretningen bragte den ud samme dag. Datoen den 4/4/2020 stod ellers tydeligt på bestillingen.
Jeg skrev så en email til dem og beklagede denne fejl, men nej jeg hørte ikke en lyd fra dem. Det mindste man kunne forvente var dog at de beklagede fejlen.
Jeg behøver vel ikke at sige at dette var både første og sidste gang at jeg benytter Netbuket
Hilsen Eddie Harlev Kristensen

3 de abril de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Hjælpsomme

Jeg er ikke den årgang, der er vant til at handle på nettet, men hvis alle ydede den samme service, som jeg oplevede hos netskobutik, ville jeg nok få mere mod på at prøve igen

28 de junho de 2019

Lang forsendelsestid

Lang forsendelsestid
Et lille skohorn bestilt d. 9.6.19.
Er ikke leveret endnu

16 de junho de 2019
logótipo da netskobutik.dk

Resposta da netskobutik.dk

Hej LFJ
Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Jeg har tjekket op på din ordre, som du lavede på en søndag, hvor der dagen efter igen er helligdag (2. pinsedag). Tirsdag bestilles den specifikke farve skohorn hjem fra vores leverandør og din ordre afsendes torsdag den 13. juni. Dette ses på tracking. Det er ikke muligt at levere hurtigere end det vi har gjort.

Med venlig hilsen

Ann
netskobutik.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais