Recibí mi pedido
Recibí mi pedido, solo llegó una gorra y compré 2, ¡estoy esperando una solución!
New Era Cap Co. is an international lifestyle brand with an authentic sports heritage that dates back 100 years.
We are the official on field headwear provider for the teams in the MLB, NBA and NFL.
Other sports we have products for include football, motorsports, and rugby. We provide headwear for the likes of New York Yankees, LA Dodgers, Chicago Bulls, LA Lakers, Las Vegas Raiders and more!
Within these teams we have a range of headwear styles for everyone, these include:
- Our iconic 59FIFTY Fitted Cap
- Trucker Caps
- 9FORTY Adjustable Cap
- 9FIFTY Snapback Cap
- Beanie Hats
- 39THIRTY Stretch Fit Cap
- 9TWENTY Adjustable Cap
We also have a large range of exclusive clothing and accessories for all our different teams, from hoodies & sweatshirts, t-shirts, tops, vests, jackets, joggers, track pants and shorts.
Make sure you sign up to our emails today and receive 15% off your first order and be the first to hear about all the latest exclusives!
Click Here to Shop at New Era Cap now!
Encomedei por engano o tamanho errado de um boné de seguida mandei email e para pedir que trocassem o tamanho antes que a encomenda fosse expedida e dizem que não é possivel
Muita boa experiência pena que não conseguiram entregar a mercadoria
Correu tudo bem, desde a compra até ao processo de devolução.
Obrigado 😉
Adoro new era tenho vários boa qualidade e bons acabamentos, grafismo excelente
Foi muito boa, achei que seria mais difícil fazer encomenda.
E chegou muito rápido(:
Very professional and clear, Melissa is super helpful. will be back
Facilidade na escolha e com preços atrativos. Em relação ao tempo de entrega da encomenda foi de encontro ao esperado e os produtos chegaram em boas condições e na respectiva qualidade da New Era Cap.
Pessima gestione del cliente, ma veramente pessima
A cor dos bonés quando estamos a pesquisar para comprar alguns não é a correta!
Deviam meter que cores tem para não haver enganos.
Eu comprei um pensado que a cor era vermelho e veio bordeaux.