Vi ble lurt av selger! Vi ble oppringt og informert at området nå er overta fra Nextgentel! Ok, vi har sagt ja til bytt, men det er bare løgn! Dårligere nettkvalitet! Og dyrere utgifter! Og pass på... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hei Jeg er stort sett fornøyd når jeg omsider får logget på, Oppstarten er som regel nokså tidkrevende. Det har forekommet at jeg har holdt på i opp til 20 minutter for å koble opp. Det er også en de... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har påpekt mange ganger for lenge siden at jeg har for dårlig/ustabil forbindelse. Det skjer uregelmessig men ofte i slutten av konkurranser blandt annet i OL. Eller når det er mest interessant... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
NextGenTel leverer internett, tv og ip-telefoni til det norske privatmarkedet. Vi har som mål å levere innovative og brukervennlige tjenester til fornuftige priser. NextGenTel er i dag et fiberselskap, men kan også tilby internett via kobbernettet til Telenor.
Informações de contacto
Sandslimarka 31, 5254 , Bergen, Noruega
- 987 07 979
- www.nextgentel.no
Respondeu a 77% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Vi ble lurt av selger!
Vi ble lurt av selger!
Vi ble oppringt og informert at området nå er overta fra Nextgentel! Ok, vi har sagt ja til bytt, men det er bare løgn! Dårligere nettkvalitet! Og dyrere utgifter! Og pass på priser skal være både på tv og nett! Skam firma som lurer voksne folk! Skam
Helt forferdelig gir ikke kjøp de er…
Helt forferdelig gir ikke kjøp de er ikke villig til å samarbeide og de er noe svindlere jeg anbefaler på det høyeste og kjøpe til noen andre
Kjempe dårlig kundeservice
Etter flere misforståelser fra Next Gentel så klarte de å stenge ned internett linjen våres fem uker før avtalt. Det endte med at vi ble sittende lørdag og søndag uten nett og tok kontakt med kundeservice på mandagen.
Etter to timer i kundeservice der jeg ble flyttet fra person til person så kommer de opp med at de skal klare å skru på nettet våres igjen etter 3-4 dager. Kompensasjonen er at vi ikke trenger å betale for syv dager der vi ikke har internett pga Next Gentel sin feil.
De leverer ikke det de lover
De leverer ikke det de lover, saken blir kastet mellom kundeservice og support, og selgerne sier ting de ikke kan love for så å selge deg noe som ikke fungerer. Hold dere langt unna
Hei !
Hei
Jeg er stort sett fornøyd når jeg omsider får logget på, Oppstarten er som regel nokså tidkrevende. Det har forekommet at jeg har holdt på i opp til 20 minutter for å koble opp. Det er også en del irriterende avbrudd med spørsmål om "er det noen der" eller "dvale". Mulig at jeg har gjort feil innstillinger eller at det er svakt signal.

Resposta da NextGenTel
natt senking av bredbånds hastighet kom…
natt senking av bredbånds hastighet kom som en overraskelse
Ustabilt/fraværende fiber
NextGenTel er det mest ustabile nettverket jeg har vært borti.Har fiber med data og tv fra NextGenTel men opplever ukentlig at det er feil.Var på hytta en hel helg uten verken tv eller internett for noen uker siden.Opplever ingen form for kompensasjon.
Klarte ikke å finne ut hva slags…
Klarte ikke å finne ut hva slags abonnement jeg har i appen.

Resposta da NextGenTel
Burde holde dere til avtale og ikke…
Burde holde dere til avtale og ikke lure folk. Kommer ikke til å fortsette med dere når denne avtalen går ut.

Kundeservice
Rimelig håpløst med kundeservice som er stengt etter normal arbeidstid og helg.
Lite imøtekommende kundebehandlere også, samt småbløffing fra selger som igjen fører til forsøk på mersalg.
Sparer penger, men får samtidig mindre enn forventet. Var ikke misfornøyd med den forrige leverandøren min.
Gleder meg til bindingstiden er passert.

Resposta da NextGenTel
jeg er veldig godt fornøyd med et…
jeg er veldig godt fornøyd med et stabilt internett.

Resposta da NextGenTel
God pris og ikke noe styr
God pris og ikke noe styr for å få det en trenger.

Resposta da NextGenTel
Jeg har vært kunde hos NextGenTel siden…
Jeg har vært kunde hos NextGenTel siden 2007.
De har blitt flinkere med servicen og tekniken forholde enn før. God app og kundeservice. Ingen ting negativt å si om NextGen Tel. Kvaliteten på nettet er veldig bra! Meget stabilt nett,men de ble for dyre med siste prisstigning. En av de beste Internett leverandører for de som ikke har fiber, men selvsagt kan det skje at nettet faller ut. Enkelt å restart hvor man raskt får nettet tilbake.Jeg er veldig fornøyd med signalene, tips og servicen. Anbefales !!!

Resposta da NextGenTel
Utrolig vanskelig å betjene, gammeldags
Hastigheten var fra min tidligere leverandør på 100, jeg har den samme hastighet nå, og kan ikke bruke tv, står bare å ruller. Bytter tilbake til tidligere operatør i morgen

antipluss
jeg vet ikke helt
men gode stunder kommer og går right??
så
jeg trenger en datamann til og sette opp riks tv for meg
eller en kvinne det er det samme:)
man må låse for passordene så hackeren ikke får lest passordene med forstørrelsesglass de bruker så
black wall detected error cant readpassword :) locked

Resposta da NextGenTel
Lett å komme i kontakt med
Lett å komme i kontakt med. Varsler og oppdaterer raskt når noe er feil. Kjempefornøyd!

Stabilt nett
Alltid på nett. Gode priser. En god konkurrent mot dem store gigantene. God app og kundeservice. Ingen ting negativt å si om NextGenTel

Resposta da NextGenTel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.