Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og produkt! Bestilte tid på hjemmesiden fredag og fik tid mandag. Ny nøgle blev lavet inden jeg nåede at blive for komfortabel i sofaen 😁 Sååå alt i alt 5/5 Kæmpe bonus va... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig levering 🚚 Jeg har bestilt en tester til bil, og den virker helt perfekt – faktisk over alle forventninger. Kvaliteten er virkelig lækker, og den føles både solid og robust. Klart et pr... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

hurtig forsendelse men ringe produkt , min mekaniker ordnede nøglen og den kunne simpelthen ikke starte med jeres cover . der der ikke plads til den lille chip derfår bilen til at starte og ja j... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert at man kan afhente døgnet rundt 5 stjerner for hurtig service Eneste forbedringspunkt, er at jeg fik afvide mit produkt lå i skab A (hvilket det også gjorde) men skabene stod som B-A ifølg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para automóveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

www.Nic-Tec.com Diagnose udstyr også til din bil. Nu kan du selv servicere din bil når lampen lyser uden at skulle på værksted, find værktøjet til din bil her på siden.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Super quick service

Super quick service, ordered a sax lift Sunday night from theirs website and it was delivered Wednesday.i live 450 km from their business.,and it was delivered by a transport service with its own forklift truck right to delivery point .👍👍👍👍

12 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Spild af tid, nerver og penge

Der blev reklameret for reparation af en motortimetæller Volvo Penta.
Et defekt LCD display, som åbenbart er kendt for at brænde ud.
Jeg har forinden oplyst model, årgang osv. samt havde vedhæftet billeder med bl. andet tydeligt
artikelnr. VDO/Siemens.
Fik tilsagn om at det kunne laves for 2.499kr.
Brugte herefter 81kr på at sende det direkte til NIC-TEC.
Efter nogle dage blev jeg ringet op, at det alligevel ikke kan laves, men at jeg nu hænger på begge forsendelsesgebyrer plus et timetal.
Så blev alle 2559kr, som var reserveret ved Mobile Pay trukket, med besked på, at ordren var gennemført.
Først efter 5 dage, en opringning, samt en åbenbart tvingende nødvendigt mailerindring, blev 2125kr. tilbageført.
Således blev jeg over 500kr fattigere og er lige vidt i forhold til mit defekte instrument.
Intet råd til alternativer.

Pas på! Jeg kan ikke anbefale dette firma.

3 de novembro de 2025

Hej Gerhard,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne.

Vi forstår din frustration over, at reparationen af din motortimetæller ikke kunne gennemføres, og at det har medført udgifter uden det ønskede resultat. Vi bestræber os altid på at give en realistisk vurdering ud fra de oplysninger og billeder, vi modtager, men desværre kan der opstå situationer, hvor enheden viser sig at være uoprettelig ved nærmere inspektion.

Det er vigtigt for os at være transparente omkring vores opstartsgebyr, som dækker den tid og ekspertise, der bruges på at vurdere og forsøge reparationen – også når det ikke lykkes. Vi beklager, hvis dette ikke har fremstået tydeligt nok, og vi tager din feedback til os i forhold til at gøre denne information endnu mere synlig ved bestilling.

Vi er glade for, at tilbagebetalingen er gennemført, og hvis der stadig er noget, der mangler, hører vi meget gerne fra dig direkte, så vi kan få det løst.

Vi håber, du trods alt vil give os en ny chance i fremtiden – og takker for din tid og ærlige tilbagemelding.

De bedste hilsner Pierre Juhl NIC-TEC

Classificada 3 em 5 estrelas

For lang transporttid bestilte fredag og fik leveret torsdag ugen efter.

Produktet ser fint ud.
Vi ventede længe på et produkt der var på lager.
Der mangler en dansk montage vejledning

20 de outubro de 2025

Resposta da nic-tec.aps

Mange tak for din anmeldelse.Jeg har netop fulgt op på leveringstiden, og kan se at det er gået stort set som vi beskriver det på hjemmesiden. Når du bestiller fredag eftermiddag, vil liften blive pakket hos os mandag, disponeret hos transportselskabet tirsdag og de fleste gange leveret onsdag, din lifte var dog først fremme torsdag , hvilket er + 1 dag , hvilket vi skal beklage. Vil i den forbindelse nævne at hvis det haster meget kan man også bestille til afhentning, så kan den ofte udleveres samme dag.Vedr. manual skulle du gerne have modtaget en video som viser installationsprocessen, som jeg ved hjælper de fleste med opstilling, hvis ikke så send os gerne en mail så skal vi få den afsted til dig.Takker endnu engang for din anmeldelse og ønsker dig en rigtig god weekend.VhPierre Juhlwww.nic-tec.com

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestil Torsdag aften leveret Tirsdag…

Bestil Torsdag aften leveret Tirsdag morgen. Nem at sætte op og virker rigtig godt. Shipmondo Track&Trace er total ubrugelig så ingen mulighed for at følge varen. Men chauffør der kom med lift var super flink og jeg er rigtig glad for min nye klargøring lift som allerede har været testet på 2 Saab biler. :-)

21 de outubro de 2025

Ringe kvalitet

Ringe kvalitet

Jeg bestilte et produkt, som var sat ned, først spørger jeg kundeservice om de har information om produktet, det har de ikke. Jeg prøver så at købe produktet, men i kassen til det kamera der er i kassen medfølger der ikke engang kabel til at give produktet strøm, det skal man selv ud at finde. Jeg finder så en strømkilde til kameraet, men det eneste kameraet kan vise på fjernsynet er flimmer, hvilket er sendt ind til firmaet. De tilbyder mig at jeg kan sende det tilbage, men kameraet var sat ned fra 999 til 150, og inden jeg har fået sendt det retur er pengene væk. Ligeledes er det ikke muligt at hente købte produkter hos Nic-tec, med mindre man lige vil betale 40 kroner for de finder det frem fra lageret, hvilket mange andre steder ikke koster noget. Men jeg skriver de burde sende et nyt kamera eller refunderer, men intet svar.

16 de outubro de 2025

Hej Morten
Mange tak for anmeldelse.
Kan se du har købt en bakkamera til en bil i vores outlet.
Kameraet du har købt er jo beregnet til at tilslutte til en bils navigation eller infotainment system.
Ud fra det materiale du har sendt ser det ud som om du prøver at tilslutte det direkte til en stor gaming eller tv skærm, dette kan man desværre ikke forvente vil fungere.
Kontoret har holdt lukket nogle dage i sidste uge pga efterårs ferien så der kan være lidt forsinkelse vedr svar tid,hvilket jeg skal beklage.
Jeg tænker du skal omkring en gaming butik for at finde et kamera til den type skærm, du har der.
Du er naturligvis velkommen til at sende det retur via 14 dages retur ret.
Ønsker dig held og lykke med projektet.
Vh
Pierre Juhl
www.nic-tec.com

Pas på

Pas på - det der ser rigtig ud udvendig er ikke rigtig indvendig!

15 de outubro de 2025

Resposta da nic-tec.aps

Hej JanMange tak for din anmeldelse.Det ser ud til at du har bestilt et nøgle hus til reparation af en bilnøgle.Det stemmer at der findes forskellige varianter som er ens på ydersiden, men forskellige indvendigt.Det skyldes formodentlig at bilfabrikkerne benytter forskellige underleverandører, til den samme nøgle, som laver den så den ser ens ud udenpå , men indmaden kan være forskellig feks benytter fiat både marelli og delphi til deres nøgler som ser ens ud uden på.Af samme grund at have billeder af nøgle reparations sættene på både inder og yderside af skallerne, nogle gange kalder vi dem også for type 1 type 2 osv. Men man skal have åbnet sin egen nøgle for at kunne se det.Uanset så er det jo altid brandærgerligt at have fået bestilt noget som ikke passer, i denne situation kan du med fordel benytte dig af "14 dages retur ret" så kan du få dine penge igen hvis du sender den retur, skriv blot til os hvis du ikke allerede har modtaget information om hvordan det virker.Takker endnu engang for din anmeldelse og ønsker dig en fortsat god dag.MVh. Pierre Juhlwww.nic-tec.com

Classificada 5 em 5 estrelas

Fandt det jeg søgte hurtigt

Fandt det jeg søgte hurtigt. Gummi til kia nøgle. Passede perfekt. Lidt dyr fragt. Men alt i alt billigere og mindst lige så godt med 2 nye gummi dimser til nøgleren end 2 nye nøgler til i alt 3200...

14 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais