Fantastisk service og produkt! Bestilte tid på hjemmesiden fredag og fik tid mandag. Ny nøgle blev lavet inden jeg nåede at blive for komfortabel i sofaen 😁 Sååå alt i alt 5/5 Kæmpe bonus va... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super hurtig levering 🚚 Jeg har bestilt en tester til bil, og den virker helt perfekt – faktisk over alle forventninger. Kvaliteten er virkelig lækker, og den føles både solid og robust. Klart et pr... Ver mais
hurtig forsendelse men ringe produkt , min mekaniker ordnede nøglen og den kunne simpelthen ikke starte med jeres cover . der der ikke plads til den lille chip derfår bilen til at starte og ja j... Ver mais
A empresa respondeu
Lækkert at man kan afhente døgnet rundt 5 stjerner for hurtig service Eneste forbedringspunkt, er at jeg fik afvide mit produkt lå i skab A (hvilket det også gjorde) men skabene stod som B-A ifølg... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
www.Nic-Tec.com Diagnose udstyr også til din bil. Nu kan du selv servicere din bil når lampen lyser uden at skulle på værksted, find værktøjet til din bil her på siden.
Informações de contacto
Amalienborgvej 31, 9400, Nørresundby, Dinamarca
- info@nic-tec.com
- www.nic-tec.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Det kom hurtigt og ser fint ud
Super god og personlig service
Tak for en god og personlig service med reparation af bilnøgle 🙌
Nic-Tec Alsidig elektronik virksomhed
Alsidig elektronik virksomhed. Professionelt og ansvarligt personale.
Deres webside er brugervenlig. .
Hurtig kontakt
Velfungerede proces med at afsende, modtage og returnere enheden.
Jeg er virkelig imponeret over deres indsats med at reparere mit Instrument speedometer.
De gav ikke op.
Topkarakterer fra mig til Nic-Tec
Snezana-Nena SP
god pris og hurtig levering
Hurtig og alle tingene var med og lige…
Hurtig og alle tingene var med og lige til at samle👍👍
Og Chaufføren fra CM Transport kørte liften ind top dollar
Fuld tilfredshed.
Hurtig levering. Fint produkt, uundværligt når man skruer i biler.
Jeres anmeldelser skriver i selv.alt…del i nøgler fik jeg ikke retur
Jeres anmeldelser skriver i selv.alt hvad i rør ved.skal lave om.sendte så simpel 2 nøgler som skulle omkodes.de fejlet ingen ting.finder så ud af efter længre tid at åbner begge nøgler.finder så ud af at transponder mangler i begge nøgler.ringer man til jer får man afvide.mangel på beviser.men en ting er sikker i kan ikke lære en mekanikker der har været i faget i mere en 30 år.

UALMINDELIG GOD !!!!
SUPER Ringede op for at få rådgivning angående produkt.. de tog tlf meget hurtigt !! jeg besluttede mig og betalte via nettet... efter en time fik jeg mail om produkt var klar til afhentning.... Jeg afhentede i aflåst box udenfor firmaet de havde sendt kode SÅ nemt.... produktet var desværre ikke kompatibel med min bil... jeg talte igen med firmaet der hurtigt sendte instruks om hvordan jeg returnerede varen IGEN kunne jeg levere den tilbage via udendørs box med kode !!! OG pengene var retur indenfor 1 bankdag....Tak nic-tec for ualmindelig køb oplevelse
Ikke imponeret.
Ikke imponeret.
Måtte retur da det ikke var lavet korrekt første gang.
2. gang ser det dog ud til at være i orden.

Hurtig betjening
Hurtig betjening
Super at man kan hente ordren på adressen selv om det var sent (en udvendig box)
Instrumenthus Grande Punto
Instrumenthus afsendt mandag, modtaget, repareret og sendt retur tirsdag. Jeg fik det tilbage onsdag og kunne genmontere. Hvad mere kan bede om? Fremragende simpelthen!
Super hurtig til at pakke
Super hurtig til at pakke, modtog det hele dagen efter
Det er nok noget af det bedste og…
Det er nok noget af det bedste og hurtigste jeg har oplevet sikke en service
Sendte det mandag de fik det tirsdag og lavede det og sendte det retur samme dag så jeg havde det onsdag.
Mange tak for hjælpen 💪
Elendig service og rådgivning
Elendig service og rådgivning. (Aalborg afd).
For det første, så kan de ikke klokken og siger et tidspunkt. For så at konstatere at den tid havde de så booket til en anden kunde. Så 3 timer spildt på ingenting.
Efter lidt brok fra min side, kigger han hurtigt på mine nøgler. Blot for at sige det gider han ikke lave.
Så ingen anbefalinger herfra.

Resposta da nic-tec.aps
Rigtig gode til følge op på mail
Rigtig gode til følge op på mail, og klare beskeder om afsendelse af nøgle
Fantastisk kundeservice
En kanon oplevelse. Hurtige svar på mail. Med præcis info. Super god service. Kan varmt anbefales
Great service
Great service, super professional and fast
highly recommend
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.